30/10-08

Jag älskar Torsdagar!Torsdagar har blivit höjdpunken på veckan.

Idag har vi haft mammaträffen hos Madde och Ellie.Det är så fruktansvärt roligt att träffas.Och alla är så otroligt roliga.Det är verkligen ett superskönt gäng.Tiden går ju tyvärr så himla fort.Timmarna bara springer iväg.Men jag säger det ingen;tiden går fort när man har roligt.
Tack alla tjejer för idag!

Och den andra roliga saken som händer på Torsdagar är ju att Tony kommer hem!Vilket också är helt underbart.Det är nu man märker hur mycket jag älskar han,och saknar han för den delen.Han är verkligen mannen i mitt liv.
Utan mina två pojkar är inte livet värt att leva!

Nu ikväll blir det inte så mycket för familjen.Den ska nog spenderas i soffan.Men imorgon blir det riktigt mys.
Vi ska grilla fläskfileé ute i eldstaden och till det blir det potatisgratäng.Och senare imorgon kväll blir det en promenad på kyrkogården eftersom det är så himla vackert med alla ljus.

Livet är helt underbart!


29/10-08

Jag är själv även denna vecka också.Och när man är själv så måste man hitta på saker att göra.Jag och Lucas kan ju inte sitta hemma dag in och dag ut.Så därför är det viktigt att försöka ta sig ut.Och alla som känner mig vet ju att jag kan ha lite spring i benen ibland!

I måndags iallafall så var jag och Lucas med Sandra och hennes lilla Nora.Tänkt att Lucas redan skaffat tjej?Och han är bara två månader!Vi var en sväng till stan och sedan satt vi bara hos oss och surrade.Väldigt roligt var det iallafall.

Igår så var jag och Lucas med Lucas mormor på stan och skulle hitta mig några nya kläder.Och hur gick det med det då?Inte ett jävla plagg hittade jag.Det kommer sluta med att jag börjar gå naken.Antingen hittar jag ingenting eller så hittar jag med det passar inte på mig.
Någon designer som vill special sy kläder till mig?
Någon?

Senare på kvällen så kom Lucas morfar till oss.Och även grannarna våra var förbi en sväng.Så det var fullt ös hela dagen faktiskt.
Inte underligt att man somnar som en sten på kvällarna?

Idag har vi varit på promenad med Erika.Det är ju grymt härligt ute och det blir ju roligare när man han någon att surra med.Nä,det måste vi göra mer gånger Erika!

Just nu sitter jag hos Lucas mormor och morfar eftersom det blir middag här idag.Tänk så lyckligt lottat jag är alltså!

Imorgon kommer Tony hem,och som jag längtar!
Det enda tråkiga är att han nog måste fara och jobba i Umeå nästa vecka.Men vad ska man göra?Man får ta tillvara dom stunder vi träffas iallafall.Det hör ju till hans jobb att fara och flänga.
Som tur är har jag ju en bit av honom i Lucas.Så när jag saknar Tony som mest är det bara att titta på Lucas och pussa på honom.Då är det ju nästan som att pussa på Tony.
Sen har vi ju hela livet kvar att träffas också.
Vad är någon månad när man ska vara tillsammans hela livet?

28/10-08

Jag har blivit utmanad av www.stordocka.blogg.se  för någon dag sedan så nu tänker jag ta tag i det.

Reglerna är följande:

♣ Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♣ Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♣ Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♣ Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1.Nästan all våran inredning är från IKEA.Till och med min symaskin.
2.Jag är helt besatt av skotrar och skoterkörning.Om jag fick som jag ville skulle det vara vinter jämt.Och minst två meter snö!
3.Jag har haft sex på isriknken i Öjebyn.
4.Jag får panik när det är rörigt hemma,och tvdosorna och mattorna måste "ligga" rakt.(Lite av en perfektionist.)
5.Jag har åkt fast för polisen för att ha varit för full och drukit hembränt i mina unga år.
6.Jag har åkt och tävlat i slalom nästan hela mitt liv.Iallafall till jag var 15.
7.Jag jobbar bara med killar/gubbar.Och jag älskar att vara deras lilla prinsessa.Jag får ofta som jag vill!


28/10-08

..Idag känns det mindre bra bara..

26/10-08

Idag har jag och Tony varit tillsammans i sju år och förlovade i fem.

Det är dom absolut lyckligaste åren i mitt liv.
Jag är så himla lyckligt lottat som har en kille som han.
Tänk att jag fann mannen i mitt liv när jag var så ung?
Så ung,men ändå så säker.
Det finns ingen annan än Tony jag vill dela mitt liv med.
Tony gör mig hel.
Utan Tony och Lucas vill jag inte leva.
Ni är min värld!Sju år av total lycka.


Det är detta som kallas kärlek.

25/10-08

Ja,att man nästan får orgasm bara på att titta på nya fina skotrar.Det kliar så himla mycket i fingrarna alltså..Det var ju egentligen meningen att vi skulle köpa nya skotrar iår,men det blev ju en Lucas istället!
Så nya skotrar och nya snygga skoterkläder får det bli nästa år,när Lucas blivit lite större och kan följa med.Det lär ju inte bli så långa svängar iår.Men iallafall nån liten sväng blir det nog,förhoppningsvis.
Skoter är det absolut roligaste som finns!
Vi kollade också på små ski-doo kläder för barn,men Lucas är lite liten än.Men nästa år ska han få sig nå ski-doo kläder och senare även en mini-Z.
Det kommer bli så himla roligt när han blir äldre och får sin egen lilla skoter.
Och om jag säger såhär,Lucas lilla pappa lägger gärna ut pengar på allt som har med ski-doo att göra!Självklart ska han pojk få ha "riktiga" ski-doo kläder!

Ikväll ska dom vi brukar vara med i fjällen ha skoter möte,om vart dom ska fara i år ovs.Det kommer nog att kännas lite när dom far iväg iår och inte vi.
Skoter är nog det enda jag saknar och kommer att sakna när vi har Lucas.Men Lucas blir ju större och större,så när han är typ 4år så kan han ju följa med!
Lucas lär ju växa upp på skotern!
Så det är ju egentligen bara nu man inte kommer kunna köra lika mycket skoter som förr..

Igår gjorde familjen inte så mycket,blev en relativt tidigt kväll.Bad för Lucas del och IDOL för oss.Man orkar inte göra så himla mycket på kvällarna tycker jag.
Nu ska jag då iväg och handla kvällens middag.Vi hade tänkt att göra hemmagjord pizza.Tror det kommer bli riktigt gott.Men jag tror det kommer slinka ner nån godis bit i vagnen också!

Tänkte ladda upp några bilder från badet och sånt igår.


Pappa och Lucas badar.


Älskade trollunge inlindad i handuken!


VÄLDIGT trött efter maten.


Pappa och son.


Familjen.24/10-08

Lucas ligger ute och sover i vagnen och jag har just fått mina böcker jag har beställt.Jag har hällt upp en kopp rykande varm kaffe,och tagit upp boken;V ä x a  O c h  U p p t ä c k a  V ä r l d e n.

Jag rekomenderar det boken varmt.Har läst lite grann nu,och är redan mycket omponerad av boken.Den tar nämligen upp barnets sju viktigaste och mest jobba utvecklingsfaser under barnets första levands år.

Tex,
Varför skriker mitt barn mer än vanligt?
Varför vill den bara vara i mamms famn?

Det förklarar deras konstiga beteende,och hur vi som föräldrar ska klara oss på bästa möjliga sätt.Vad vi kan göra för att barnet ska känna sig lite lungare när han går igeom en sådan fas.
Och det är många citat från andra föräldrar i boken,och i många citat känner man igen sig.
Och man är absolut inte ensamen om att ha en skrikunge vissa perioder!Jag tror att boken kan vara ett bra stöd under dom absolut jobbigaste perioderna.Jag känner mig redan nu mer förståeende till varför Lucas är som han är ibland.Och jag har inte ens läst 20sidor än!

Till alla småbarnsföräldrar och gravida.Köp boken!


En bok om barnets första år i livet som förklarar varför ditt annars så soliga barn plötsligt blir klängigt, skrikigt och krävande.

Det beror inte på kolik, tandsprickning eller på att du "gör fel", utan på att barnet är på väg att ta ett stort steg i sin mentala utveckling. Sju gånger under det första året måste varje barn erövra en ny upplevelsevärld. Sju steg att ta som beror på betydande förändringar i barnets hjärna, som naturligtvis ter sig skrämmande för en liten människa. Denna kloka holländska bok bygger på långvarig och gedigen spädbarnsforskning men vänder sig i första hand till alla småbarnsföräldrar.

24/8-08

Igår var det en riktigt bra dag!Vi hade mammaträff hemma hos oss.Sju mammor och sju barn.Det är så fruktansvärt roligt att träffas,ett riktigt härligt gäng!
Jag längtar redan till nästa torsdag!Men självklart glömde jag ju att ta kort.Och som vanligt går tiden så jävla fort när vi träffas.Men jag har sagt det förut,tiden går fort när man har roligt!

Tony kom också hem igår,vad jag längtat efter han alltså.Lucas har nog också längtat efter sin pappa också.Det blev lite av en myskväll igår för familjen.Och jag fick till och med se en hel film,och det var inte igår.För ÄNTLIGEN har vi fått tillbaka våran glada trollunge.Självklart så kan ju Lucas vara lite smågnällig speciellt på kvällarna,men alla barn har ju sina gnäll timmar.Och det är ju en sak att han gnäller i en timme och inte HELA dagar!

Lucas har sovit riktigt bra inatt.Han somande väl kring 22.00 och vaknade kring 3 och fick lite mat och en ny blöja.Och sen vakande han inte förrän 8.30 i morse.Så vi fick ju oss en riktig sovmorgon.Han brukar ju som vakna vid 06.30.Men inte idag!

Lucas blev ju förrsten två hela månader igår,tänkt vad tiden går fort!Nu är det ju bara sjutton år och tio månader kvar innan han är myndig!

22/10-08

Nu börjar det ju nästan gå riktigt bra att vara ensamen,fast det blir ju lite långtråkigt hemma.Lucas forsätter att vara mammas prins,och inte en gnällunge som han var förra veckan!
Att man kan älska en sådan trollunge så otroligt mycket!

Jag och Lucas har varit på långpromenad med Sandra och Nora idag.Riktigt härligt var det.Lagom kallt sådär,plus att det var roligt att ha någon att prata med när man går.Det måste vi absolut göra om fler gånger! 

Imorgon är det mammaträff hos mig.Längtar massor!Det är så himla roligt att träffas,fast tiden går ju så himla fort.Men som dom säger,tiden går fort när man har roligt!
Plus att Tony kommer hem imorrn,så jag tror absolut att det kommer bli en riktig toppendag!

Just nu är vi hos Lucas mormor och morfar,där vi har blivit bjuda på mat.Okej,jag har ätit middag här hela veckan!Men det är ju så förjordat tråkigt att laga och äta mat själv.
Tack mamma för maten i veckan!

Vi har även fått våran nya beredare nu,så nu har vi varmvatten.Efter nästa en vecka utan varmvatten!Det har inte varit roligt.Men nu äntligen så är den nya inkopplad och klar.Sju tusen bara sådär..Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på,men.
Nu ligger den gamla beredaren bara här utanför,men vi ska väl köra den på tippen när Tony kommer hem!

Nu håller min underbara trollunge att vakna,och det betyder käk!

Det var ju ett tag sen jag laddade upp några bilder,så nu kommer det några!


Våran trollunge!Han gillar att leka!


Kolsyrekranen,klokren!


Jag tackar denna tröskel för att den finns när Lucas har haft ont i magen!


21/10-08

Det går åt rätt håll för våran trollunge!Han har varit på mycket bättre humör både idag och igår.Men så har vi också testat en ny välling.Lemolac,för barn med matsmältningsproblem.Och det verkar ju hjälpa litegrann iallafall.Det är ju aldrig roligt när ens barn bara skriker.Det gör så himla ont i hjärtat,plus att det är roligt att han är vaken och är glad!

Tony är ju borta och jobbar i veckan,så vilken tur att det förhoppningsvis börjar gå om i magen för våran älskade trollunge.Skulle nog inte ha orkat en vecka till med att han bara skriker och vara själv samtidigt.Jag skulle nog vara helt slut på trosdag då han kom hem.Men som tur var har vi ju Lucas mormor och morfar.Min kära mor ställer alltid upp till hundra procent,och särskilt nu i veckan när Tony är borta.
Hon har varit och hjälpt mig att städa idag och tvättat.Man har som inte hunnit nått när Lucas inte har mått så bra.Men nu börjar allt som kännas bättre,och jag ber till gud att han ska få forsätta må bra och inte ha ont i magen!


19/10-08

Det blev inte så mycket av mys med familjen igår.Lucas var inte alls på humör.Det slutade med att vi satte han i bilbarnstolen och for ut och körde bil.Ingenting annat hjälpte.Han bara skrek.Så det var sista ytvägen,och han somnade faktiskt.Tur att bensinpriset är påväg ner,det kan ju bli någon mil om han fortsätter såhär.

Det är inte nå roligt för mammahjärtat när han bara skriker.Nu dom senaste dagarna har han som varit missnöjd hela dagen.Och han brukar ju "bara" vara skrikig på kvällarna.Men nu är det nästan direkt han vaknar.Jag måste ringa BVC imorrn och höra om dom har nått tips.Man blir ju helt slut i öronen,och det är ju inge roligt när han har ont heller!
Tony far ju som sagt till Gällivare imorron och ska vara där hela veckan och jobba.Så jag HOPPAS att det ska lunga ner sig med skrikandet,annars lär jag väl vara död på torsdag..
Han finner som inte heller någon ro när han ska sova,han vaknar ofta.Det gör så himla ont i mitt hjärta när han är såhär..Jag hoppas för guds skull att han ska bli sitt "vanliga" jag snart!

18/10-08

Jag håller på att koka upp lite ägg nu.Ikväll blir det mys med familjen.Vi har köpt hem räkor som vi hade tänkt att äta och lite ost och kex!
Jag är redan sugen på räkor,men någon timme till ska jag nog kunna hålla ut!
Nä,nu vill jag gå och mysa!Längtar till mörkret faller så det blir ännu mysigare!

18/10-08

Viftande trollunge på 8veckor säljes för omgåeende leveras!
Har just upptäckt händerna,så någon smäll kan komma.
Stämmbanden är ju nya,så dom fungerar alldelses utmärkt!
Inget fel alls på skriket.
Tarmarna fungerar också,många fina bajskalas kommer ni att få!
Prisidé:Bud.

Det är omgående leveras på denna viftande trollunge!Skickas med posten,men köparen betalar porto.

Söta trollungen i mössan!

Tänk om man skulle lägga ut en sådan annons?Så himla hemst alltså!Jag hoppas alla fattar att det är det skämt,det verkar ju finnas dom som inte alltid fattar!Men lite roligt var det ändå va?

Idag blir iallafall våran alldeles underbara trollunge 8veckor,tiden går så himla fort!Jag tyckte det var nyss vi plusade,och det är snart ett år sedan!
Vad skulle man göra utan honom?Tänk vad tråkigt livet skulle vara?

Våran käraste trollunge har inte varit på sitt bästa humör denna vecka.Men nu äter han ju välling på heltid så magen har nog inte vant sig än.Han har absolut inte varit på topp.Man får ju så ont i mammahjärtat när han skriker och ser helt förstörd ut.Men nu ligger han då och tittar på sina fina händer och pratar med dom!Just nu är han helt underbar!Fast det är han ju nästan jämt!


16/10-08

Idag har jag och Lucas varit hos Monica och lilla Anton på mammaträff!
Riktigt riktigt roligt är det att träffas!Det var jag och Lucas,Monica och Anton,Emmeli och Mio och Lollo och Jack.
Vi fikade och drack kaffe och surrade såklart.Timmarna flyger ju tyvärr bara iväg när vi träffas.Men som sagt,tiden går fort när man har roligt.
Längtar redan tills nästa gång vi träffas!

Vi tog även lite bilder på småkillarna som jag hade tänkt att lägga upp!


Snyggpojkarna!
Jack,Lucas,Anton och Mio.


Jack sover och Lucas ser lite arg ut!Anton och Mio ser ju lite glada ut!


Anton ser lite fundersam ut i mitt knä!


Jack sitter tryggt hos mamma.
En hungrig Mio i bakgruden.Emmeli och Lollo med sina snyggpojkar!


Min trollunge var lite trött!


Snyggaste pojkarna i Piteå!


15/10-08

Idag har jag och min trollunge varit på efterkontroll.Och gissa,allt gick bra!Var ju inte alls farligt.Riktigt roligt faktiskt,få prata lite förlossning och lite barn!Plus att allt såg bra ut.Jag kunde knipa också,vilken tur eftersom jag varit ganska dålig med dessa knipövingar.

Dom väger ju en när man är på efterkontroll.Och inom ett år så ska man vara tillbaka på sin normalvikt sa BM till mig.Och efter hon sagt det så kollar hon i sina papper och utbrister.Du väger ju redan mindre än vad du gjorde när vi vägde in dig!
Hon blev faktiskt lite förvånad.
Men jag har faktiskt aldrig vägt så lite som jag gjorde när jag kom hem från BB.

Jag har även satt in en kopparspiral nu,gjorde inte alls ont att sätta in den.Men iofs så var ju Lucas lite större än spiralen.Lite "mensvärk" har jag nu,men det kan man tydligen ha en till två dagar efter att man satt in den.
Känns bra att allt står rätt till down there!

Igår så var Lucas momor,farfar och gammelfarmor här och åt middag.Trevligt var det,förutom att jag totalt misslyckades med maten.Man är då tamefan ingen mästerkock.

Det är så roligt att veta att våran älskade lilla trollunge är så älskad!


Lucas i mammas mage v.37.

14/10-08

..Jag är helt värdelös till att laga mat..

14/10-08

Vi har en helt perfekt trollunge,fast det visste vi ju redan.Det gick hur bra som helst på kontrollen.En välmånende och helt perkfekt pojke sa dom.Och som sagt,det stämmer ju.

Han är nu 56cm och väger 4880g.Nu är Lucas bara 1meter kortare än mig!Han växer och går upp i vikt som man ska,vilket känns himla skönt att höra när han varit lite halvkrasslig ett tag.

MB förstod mig helt varför jag slutat amma,eller jag hade ju som inget val.Kan ju som inte göra nått åt att jag har lite mjölk.Hon sa som mig,bara han är mätt och belåten.Och det är han ju,det ser vi ju på att han går upp i vikt och växer så det knakar!
Berättade även för henne om apan som svarade när jag ringde mitt i natten och var orolig.Hon tyckte det var mycket dålig stil av henne.

Nä,nu ska jag forsätta med middagen medans trollungen sover!Ska ju marinera köttet.

Men som sagt, h e l t  p e r f e k t!


En liten glad trollunge mamma har!


 Några minuter senare;Inte fullt lika glad!
HUNGRIG!


Efter maten sover våran trollunge så himla gott.
Mätt och belåten med andra ord!14/10-08

Snart ska jag och min trollunge på BVC.Ska bli så himla kul att se hur stor han blivit!Just nu ligger han iallafall och har lite hicka.

Igår tog vi en promenad i det fina värdet,riktigt skönt.Sedan blev det middag hos Lucas mommo.Moppa är ju fortfarande borta och jobbar så då får hon gärna göra mat åt oss!
Men idag ska vi bjuda henne på mat,jag hade tänkt att göra grekisk pyttipanna.Med fläskfileé,kylftpotatis,fetaost,vitlök och sambal olek.Stakt och gott tror jag att det blir.

Nä,vi ska vara på BVC klockan nio,så det börjar bli dags för mamma och trollunge att göra sig klara!

13/10-08

Jag kan nog inte säga hur mycker jag älskar våran lilla trollunge!

Inatt har han sovit riktigt bra.Vi steg upp klockan halv tio idag,så mamma är riktigt utvilad.Redo att ta tag i dagens bekymmer!Nä,känner på mig att det kommer bli en bra dag.Allt går så mycket lättare när man inte är trött.

Mammas troll ligger just nu i babygymmet och övar.Han har som börjat "prata" eller vad man nu ska säga.Vi ska ju till BVC imorgon och då ska läkaren vara där.Det ska bli riktigt kul att se hur lång han har blivit.

Vem trodde att man skulle kunna längta så mycket efter att få se hur lång han blivit.Men vem trodde också att man uppskattar att få sova mer än 3-4 timmar i sträck.Och ännu bättre,få sova till klockan åtta?
Men livet förändras,det har vi ju märkt.Som tur är,till det bättre.

Nä,nu ska jag och min trollunge ta tag i hemmet.Tvättmaskin ska köras diskmaskinen ska diskas.Finns alltid något att göra!

12/10-08

Ny dag,nya möjligheter!Nä,så dramatisk ska jag väl inte behöva bara.Igår var det iallafall mycket lugnt på kvällen.Jag och Lucas såg stjärnor på is och pappa Tony var mest ute och donade på.Vet inte riktigt vad han sysslade med,men alltid nått!

Idag blir det väl inte heller sådär fasligt mycket aktivitet.Ganska skönt faktiskt att inte göra så mycket.
Vi har starkt börjat fundera på att köpa en vedeldad bastu och ha här på gården.Vi får se hur det blir,men det lutar iallafall åt att vi köper en sådan iår.Då får det bli en ny skoter nästa år.Vi kommer väl ändå inte hinna köra så mycket iår.Och då känns det bara dumt att ha köpt en ny och inte kunna köra den.

Tony har varit uppe inatt med och mata Lucas.Det känns att det är guld värt!Jag får typ sova en hel natt till klockan åtta på morgonen,så jag känner mig rätt utvilad!

Nä,nu tror jag mammas lilla troll ska få lite käk!


Lucas kusin Alexander äter plättar alldeles själv!


En liten gladskit med grädde över hela sig!

11/10-08

Idag har jag varit på stan med en av mina kära systrar.Hittade som vanligt inget.Att jag jämt måste vara så förbannat snål!Skulle vilja köpa mig hur mycket nya kläder och skor som helst,men när jag väl är där blir jag snål!

Inatt har jag förrsten fått sova hela natten.Tony har tagit hand om maten.Riktigt skönt.Trodde aldrig att man skulle uppskatta att få sova en natt utan att gå upp!Men livet förändras.Fick ju även sovmorgon till åtta.Förut skulle jag nog säga att åtta på morgonen var mitt i natten!
Men jag tror Tony var ganska trött faktiskt.Men det är bra att han också kan stiga upp.

Ikväll blir det inte så mycket aktivitet.Känner faktiskt mest för att sitta och titta på tv,och sedan bara lägga sig i sängen.Men det kan ju fort ändras när man har en liten bäbis!

Nä,nu ska jag gå och mysa med Lucas medans han är på bra humör!

Ha en bra kväll allihopa!

10/10-08

Idag har jag och Lucas varit på mammaträff med Emmeli och Mio,Monica och Anton,Madde och Ellie och Lollo och Jack.Riktigt trevlig,tiden bara rusade iväg.Man hade alltid något att prata om!
Tack för idag tjejer!

Nu har vi just kommit hem från furuborg,vi var där och åt AfterWork.Så nu blir det soffläge resten av kvällen.Är faktiskt ganska trött.Har köpt lite snarra.Konstigt va?Men jag är faktiskt så grymt mätt så jag vet inte om jag kommer att få i mig så mycket snask!

Därimot är det som konstigt.Jag har typ inte nå mjölk i mina tuttar..Jag som verkligen gillar att amma.Och dom säger ju att om det börjar sina så kommer det inte tillbaka,men vi får hoppas att det gör det!

Nä,nu ska Lucas få snutta lite på tutten!

10/10-08

Funderar starkt på att hoppa i dushen nu,men det kändes långt att gå dit än.Klockan tolv skulle vi iallafall träffas i småstaden och ha mamma fika.Ska bli riktigt roligt.Det är fyra pojkar och alla är födda inom en månad,och en flicka på sex månader.Så det är ganska pojkstarkt!

Lucas är fortfarande lite snuvig och har lite hosta,men jag tror det börjar ge med sig nu.Fast nu är ju typ Tony sjuk.Det verkar bara gå runt runt!

Ikväll blir det AfterWork på furuborg med Tony,Lucas,Lucas momor och Lucas ena moster.Lucas morfar far nämligen bort och jobbar idag så vi unnar oss att gå ut och äta!
Sen blir det nog bara fredagsmys i soffan med lilla familjen och några avsnitt scrubs!

Nä,nu måste jag börja göra oss i ordning.Det kan ju som sagt ta ett tag när man har en liten puklarv!

9/10-08

Idag har jag faktiskt tagit tummen ur..och klippt mig!Det var ju inte igår,men tiden vill inte riktigt räcka till när man har småbarn.
Lucas är lite snorig och hostar lite än,men jag hoppas det ger sig nu.Jag vill ju inte att han ska ha ont.Nu när jag har blivit relativt "frisk" från förkylningen så har min käre Tony drabbats.Det tar nu aldrig slut!
Men bara Lucas får vara frisk så kan jag vara hur sjuk som helt istället för han.

Vi har förrsten köpt Scrubs säsong 6 idag.Tony är galen i Scrubs.Vi har redan alla andra säsonger,Och jag kom ihåg att få köpte dom samma dag eller dagen efter vi plusade på stickan.Vissa saker glömmer man aldrig!

Nu ikväll har Lucas mormor och morfar varit och hälsat på.Min käre mamma färgade håret medans min käre pappa var grymt imponerad av våran kolsyrekran.Som förrsten fungerar klockrent.

Nu håller vi iallafall på att se Scrubs och äter lite snarra.Vilket jävla godismonster man blivit!
Någon mer än jag?
Vi har det faktiskt riktigt mysigt lilla familjen.

Imorgon blir det mammaträff på stan,hur roligt som helst!

Nä,nu ska mammas prins få äta och sedan blir det sängen för oss!

8/10-08

Då har man iallafall fått höra att man inte är någon bra mamma..

Kanske ska ta det från början..
Lucas har ju varit förkyld ganska länge nu,men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag har varit sjuk och min mamma och nu har Tony också blivit snuvig.Men inatt så hostade Lucas jätte mycket,han har väl ont i halsen.Sen så skrek han ganska mycket också.Så vi steg upp kring tolv och tog tempen och han hade 38,1.Det är ju inte så jätte mycket feber,men med tanke på att han är jätte snuvig och hostar mycket så ringde jag till jour distriktsökterskan.

Jag berättar för henne som det är och att han har feber,och det enda om säger är att vi inte ska göra något.Men därimot så börjar hon fråga mig om jag tycker det är svårt att amma?Vad fan hör det till att Lucas är sjuk?Jag sa att jag inte alls tycker det är svårt och att jag ammar hela dagen och på natten.Enda gånger jag ger ersättning är innan han ska gå och lägga sig eftersom jag inte har så mycket mjölk på kvällen.
Då början f'*ttan i andra ändan säga att jag måste amma mer,och att om jag skulle helamma skulle han inte vara sjuk.Så det är mitt fel att han är sjuk,för att jag ger han flaska en gång per dag?
Jag ammar ju allt vad jag levandes hinner.Jag älskar att amma.Men det är ju inte mitt fel att jag inte har så mycket på kvällen..
Hon går på som ett jävla ånglok och säger att jag måste prata med min BVC MB om ammingen.För amming är ju A och O som hon sa..För barn som blir ammade blir aldrig sjuka sa hon också.Och jag sa att han har varit snuvig i mer än en vecka och det för föst nu jag har börjat ge flaska en enda gång per dag.
Hon pratade om Lucas feber i fem sekunder,sen höll hon på med ammingen i fem minuter.Det är ju inte så jävla kul att höra att man är en dålig mamma för att man inte har mjölk på kvällen.Jag ringde ju faktiskt till henne för att jag var orolig om febern inte för att prata om ammingen.

Jag blev så himla ledsen att jag började storgråta.Plus att man var orolig för Lucas feber som hon inte verkade bry sig ett dugg om..
Här är man orolig och istället för att kanske lunga ner en lite grann så får hon mig att känna mig totalt misslyckad och att jag börjar storgråta..

Nä,det var absolut inge kul att få höra det.Som ett slag i ansiktet kändes det som..

7/10-08

Idag har jag verkligen inte varit på topp.Har haft feber,ont i halsen och allmänt jävla snuvig.Det blev ju som sagt inte heller så mycket sova inatt.Men jag tror att jag kommer att bli frisk snart förhoppningsvis!
Lucas är inte heller riktigt frisk,lite krasslig faktiskt.Jag hoppas att han också blir frisk snart.Det gör så himla ont i mamma hjärtat när han inte riktigt är på topp.

Ikväll blir det att se Ugly Betty och äta lite snask.Känner att jag förtjänar det.Mina två underbara killar ska iallfall bada medans mamma ser Ugly Betty.

Tänkte förresten ladda upp några nya foton!


Mina killar.
Ni gör mitt liv värt att leva!Lucas är lite Fundersam .


Mammas Lucas i snyggmössan!


7/10-08


Snart är du min!
Vilken skönhet va?
Det är nästan orgasm varning!

7/10-08

Det har väl blivit omkring 2,5 timmars sömn inatt.Prinsen har inte alls varit nöjd,magen som krånglar.Vad annars?Känner mig inte speciellt pigg men Lucas ligger då och ler just nu.Lär nog vara en zombie hela dagen och mer därtill.
Men det hör väl till,att se ut som en zombie?

Det gör så himla ont i mammahjärtat när han bara skriker,och man riktigt ser att han har ont.Jag skulle kunna vara vaken hur många dygn som helst bara våran älskade puklarv inte ska ha ont.
Och sova,det hinner man väl göra i graven?

Nä,måste försöka få LuckyLuke att sova en stund!
 

6/10-08Jag i Råsa hår!


Jag i lila hår!

5/10-08


Mammas glada prins.
Vad jag älskar denna kille!

4/9-08

Det är nu man inser hur mycket livet har förändras efter att man fått barn.Som tex, att festa.Jag tyckte man gjorde det jämt förut,och nu lockar det inte alls.Känner absolut inget sug utav att fara ut och festa en kväll.Man värdesätter mer att få vara med sin familj.Bara sitta i soffan eller ligga och mysa i sängen med Lucas och Tony är hundra gånger roligare än att vakna bakis en söndag.

Man växer väl upp på något sätt när man fått barn,tycker att saker som man gjorde förut inte alls är lika roligt längre.

Men,just skoter kommer vi nog alltid tycka är lika kul.Nästa år när Lucas blivit lite större så är det ju bara att fara ut och köra skoter igen.För det kan jag säga.jag kommer nog att sakna att köra skoter i vinter.Någon sväng ska det väl bli,men kanske inte över hundra mil som det brukar bli på en säsong.

Men som sagt,livet förändras!Tonys,min och mammas skoter.

3/10-08


Du gör mig hel.
Jag älskar dig.

3/9-08

Igår var inte Lucas bästa dag kan jag ju säga.Gråt från morgonen till kvällen,ingenting var bra.Och typiskt att Tony jobbade hela dagen och hela kvällen.Men tillslut fick Lucas ge sig och somnade.
Vi får hoppas att vi får en bättre dag idag eftersom jag inte alls är frisk!


En trött liten mamma efter en låååång dag!

2/10-08

Idag var det då inget roligt väder ute,Regn och rusk.

Så därför blir det en dag inne för mamma och Lucas.
Dagen kommer nog att innehålla mycket mys framför brasan vi just har tänt.Mysfaktor Delux.


1/10-08

Idag har jag och Lucas varit och hälsat på på mitt jobb.Jag inser nu att jag faktiskt saknar "mina" gubbar.Var där ganska många timmar.Men det finns ju ganska många att prata med också.Men jag kommer väl tillbaka i Maj,så det är ju ändå inte så länge.Men just nu vill jag då iallafall vara hemma.Men det är faktiskt skönt att känna att man saknar dom då är det ju inte lika farligt att börja om.
Alla tyckte iallafall han är jättesöt,men det vet vi ju redan!

Jag och Lucas mormor har också hunnit käka lunch på stan idag.Och varit in på lite affärer också.
Jag tycker man hinner så lite ibland,fast man stiger upp så tidigt.Plötsligt är klockan åtta på kvällen.Men det är väl så det är,tiden räcker aldrig till!

Nu ikväll tror jag det blir rätt så lungt för familjen.Lucas är faktiskt lite gring,men han brukar vara det denna tid på dynget.Lucas sitter ju "nästan" själv.


Ett av mina inköp idag,hur söt som helst!


Lucas nya sängkläder.