31/7-08

Då var det kväll och då var denna Torsdag slut.Har inte gjort så fasligt mycket idag.
Var förresten på barnens hus och köpte en liten present!Det finns ju så mycket att välja mellan alltså!
Jag började även lasta in veden,men nog känner man att kroppen inte är på topp.Men jag gjorde iallafall så mycket jag orkade.
Men ikväll har det inte hänt så mycket.Vi har hittat ritningarna till huset och tomten,så nu är det bara att be farfar rita upp garaget.

Just nu sitter vi iallfall och ser en gammal Beck film och allmänt bara myser.Blir nog ingen sen kväll ikväll heller känner jag!
Idag blir det att fara på barnens hus och köpa något till min underbara systerson som fyller ett den fjärde agusti.Vet inte riktigt vad det blir för present men nått ska det väl finns.Det är ju inte varje dag man handlar saker till en ettåring.Så alla förslag är välkommna!

Senare blir det nog att försöka färga mitt hår något sånär bra igen.Ser faktiskt ut som en riktig rugguggla om jag får säga det själv.Men jag har ju tappat massor med hår när jag var sjuk,och det ser precis sådär livlös ut.Men det ska väl bli bättre nu när jag är frisk.

Det är iallfall sol idag med,och nej jag ska inte klaga!

30/7-08

Nu har jag verkligen gjort mitt för idag,nog känns det alltid att man är som en annan walle valross!Man är inte riktigt i sin fysiska fulla form om jag säger så.
Har iallafall städat bilen invändigt så imorgon blir det att göra utsidan.Det finns nästan inget roligare än att ha en ren bil.
Nu på kvällskvisten har jag iallafall klippt gräset.Och vad händer när jag nästan är klar?Jo,slut bensin.Så det var ju bara fara på macken och köpa mer.Men nu äntligen är jag klar.
Ganska rogivande ändå att klippa gräset.

Nu ska jag iallfall lägga mig ner i soffan och så på Ebba och Didrik.Kanske ta mig lite frukt också.Eller nått annat eftersom jag nästan jämt är hungrig!

30/7-08

Aldrig trodde jag att jag skulle bli senil vid 21års ålder.Men ack vad fel jag fick!Jag var tvungen att starta en ny blogg eftersom jag inte kommer ihåg lösenordet till min gamla.Kanske är det alla hormoner som gör det?Kanske inte,men jag har iallafall nått att skylla på!

Fyra veckor kvar nu,fast det känns så långt borta.Jag vill att det ska gå fort nu,tiden ska bara springa iväg.Jag längtar så fruktansvärt mycket efter att få ha den lille i min famn.

Min målarkludd har iallfall börjat om att jobba efter fyra veckors semster.Känns så konstigt att inte jag ska gå till jobbet,och ska jag vara ärlig så saknar jag det.Alla andra jobbar ju utom jag,så ibland kan det bli lite långtråkigt.Men förhoppningsvis ska jag väl ha det jag gör inom en snar framtid!

Jag håller på att städa bilen,men det är så jävla varmt att jag är nog snart bara en blöt liten fläck.Men snart kommer väl regnet så jag ska inte klaga!

Nä,måste ut nu och få bilen klar innan målarkludden kommer hem!


Välkommen till min nya blogg!