7/10-08

Idag har jag verkligen inte varit på topp.Har haft feber,ont i halsen och allmänt jävla snuvig.Det blev ju som sagt inte heller så mycket sova inatt.Men jag tror att jag kommer att bli frisk snart förhoppningsvis!
Lucas är inte heller riktigt frisk,lite krasslig faktiskt.Jag hoppas att han också blir frisk snart.Det gör så himla ont i mamma hjärtat när han inte riktigt är på topp.

Ikväll blir det att se Ugly Betty och äta lite snask.Känner att jag förtjänar det.Mina två underbara killar ska iallfall bada medans mamma ser Ugly Betty.

Tänkte förresten ladda upp några nya foton!


Mina killar.
Ni gör mitt liv värt att leva!



Lucas är lite Fundersam .


Mammas Lucas i snyggmössan!


Postat av: Jenny

hahaha som fan om man gilalr att visa sian behag för omvärden=)! så hur ed e me dej då nu för tiden=)! så jävulst söt han ääärrrr hehehe

2008-10-07 @ 19:48:25
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Jenny

hahah miss silicone heheheh du får be tony köpa ett bar sen så du får behålla dom efteråt hehe! ja kan fatta de jävlar vilken omställning de måste vara de e säkert att bli 10år äldre i skallen på en dag!några kg hehe ;) ja han e så söööt ni har gjort en supermodell han får du hålla hårt i då han blir äldre bura in han! jo bara bra med mej har ingen unge men ja har min son ozzy hahahan går fram som en mindre tornado ibland hehe!

du ahr man buri om kring på nå så där gulligt så länge e d u vär då äte smårgås tårta minst 3gånger i veckan å godis haha! var de jobbigt å va gravid då de ser juh riktigt slitsamt å tungt ut som fan

2008-10-07 @ 20:47:52
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja men det kan jag absolut göra, på något vis kan man alltid höras ihop. Det är ju jätte trevligt att lära känna nya människor.



Jag läser på komvux just nu, läser för att få upp betygen lite :) Jo det är rätt drygt att pendla till Luleå och jobba. Det är ju dock inte så ofta och det är ju som sagt bara något tillsvidare.



Det är ju helt självklart att Lukas ska han en egen skoter sedan :) Hoppas du kryar på dig snart!

2008-10-08 @ 08:42:10
URL: http://stordocka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: