- D a g e n -

Dagen har faktiskt varit ganska händelserik.
Den började iallafall klockan 8 då tant Jessica kom hit för att ha Lucas medans jag var och gjorde Gastron.Dom hade haft väldigt kul,han hade varit en solstråle hela tiden!Lucas och Jessica hade tagit en promenad till Jessicas mamma för att hälsa på.
Våran älskade Lucas!
Jag var ju som sagt och gjorde Gastron.Och jag hoppas verkligen att alla prover ser bra ut.
Sedan när jag kom hem köpte jag en räkmacka till mig och Jessica så vi åt en sådan var.Och som vanligt var det jättegott.
Och tack så mycket för hjälpen idag Jessica!

Nu ikväll har vi varit och tittat på Lucas nya kusin;Adele.Hon var 46cm och 3150g,så det var ingen stor tös.Som Lucas ungefär.Han var ju 47cm och 3130g.Men jag har så svårt att tro att han varit så liten som henne.Tänk vad tiden går fort.Och självklart glömde jag kameran.Typiskt mig.Men hon var iallafall jättesöt.Hon hade riktigt mycket svart hår,hon såg ut som ett litet sött troll!

Nu sover Lucas för kvällen och jag ser på;Den rätte för Rosing.Hur patetiskt får man vara?Men tyvärr,jag ser ju på det!

- A L D R I G -

JAG SKA ALDRIG I HELA MITT LIV GÖRA EN GASTROSKOPI IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag trodde jävlat att jag skulle dö.
Att föda barn,det var a pice of cake!Och ändå födde jag Lucas utan bedövning.
Men det var ingenting jämnfört med detta!

Jag kunde knappt andas också hade man ju hulkningar hela tiden.Det kändes verkligen som att magen skulle spricka.Det tröck som fan i magen,och den där jävla slagen.Det är det mest obehagliga jag någonsin varit mer om.Och jag ska aldrig mer göra det!
Dom var även tvunga att gå ner rätt långt i tarmarna för att kunna ta en massa prover.Dom tog även prover i magsäcken.
Nä,det är det värsta jag någonsin har varit med om.Plus att jag kommer att rapa och prutta hela dagen eftersom det är en massa luft nu i tarmarna.
Men det är så grymt skönt att det är gjort.Nu väntar vi bara på provsvaren och jag hoppas verkligen att dom är bra!

- O n n a r b y x o r -

Nu åker Onnarbyxorna på och en dvdfilm i dvd´n innan det är dags för att gå och sova!

- I K E A -

Det är så grymt skönt att vara hemma.
Borta bra,men hemma bäst!

Dagen har varit rätt lugn.Jag och lilleman har varit med tant Jessica på stan en stund idag,och vad Lucas är glad när han är på stan.Han bara skrattar och pratar hur mycket som helst!
Det blev lite shopping åt Agnetas och Freddes lilla tös.Rosa kläder om jag säger så!
Jag är ju så nyfiken på att få träffa henne,men vi får se när det blir!

Jag har hunnit städa lite här hemma när Lucas låg ute.Men egentligen är det ingen ide så länge vi håller på med hallen.Eftersom vi kommer få världens snyggaste hall är det värt all möda.
På Torsdag blir det att shoppa lös på IKEA,och som jag längtar!

Lucas är och "hjälper" sin pappa i hallen,men jag tror jag ska ta honom därifrån en stund!


- K u s i n -

Lucas har fått en till kusin!
Idag säger vi stort GRATTIS till Agneta och Fredrik som fått en liten flicka!

- F l y t t a t -

Nu har jag och lilleman flyttat hem till mamma och pappa.

- M o s t r a r -

Nu sitter vi i lillasysters lägenhet.Men ingen Lucas är här.Och jag måste säga att det är ganska jobbigt.Jag har ju inte varit utom honom någongång,bara några timmar.Men nångång måste ju vara den första!
Moster Lisa och "Farbror" Marcus och lånat honom inatt.Jag hoppas han är lika snäll som han brukar våran underbara prins!

Helgen har varit hur underbar som helst.Det är verkligen roligt att umgås med mina systar.
I fredags så var vi på GodisTåget och köpte en massa godis,och såg lite på Let´s Dance.
Idag har vi jobbat på som bara den.Lucas har mesta delen fått vara med sina mostrar eftersom jag och Marcus har bråkat med en jävla karm hela dagen typ.Men tillslut blev det iallafall bra!
Tony har tapetserat hela dagen lång,och vilken skillnad det blev!Hur snyggt som helst.
Alexander och Lucas har busat på som vanligt.Alexander är verkligen hur söt som helst med sin lillkusin.Och han har också börjat säga;vad är det här då?Fast på "barn" språk.Och det frågar han om allt,sötnöten där!
Fast Alexander for till sin farmor idag,men förhoppningsvis hinner vi träffa honom innan vi far imorrn.
Vi åt också Grekisk Pyttipanna till middag idag,och oj så gott det var!
Du är verkligen en mästerkock Lisa!

Nu ska jag nog gå och lägga mig,tror att jag kommer att vakna rätt tidigt imorrn ändå!

Tack än en gång Moster Bella för att vi får låna din lägenhet i helgen,och tack Moster Lisa för att du verkligen har varit en bra "vädinna"!
Jag har verkligen världens bästa systrar.Älskar er mer än vad det finns stjärnor.
Puss på er!



- F r a m m e -

Nu är jag och lilleman i Skeå.Fast vi kom hit redan klockan 9.Nu ligger både Alexander och Lucas och sover.Så jag och Marcus ska köra en match i Sence It!

- V ä r m e s l i n g a -

Nu ikväll har lillemans mormor och morfar varit här.Och även lillemans farfar var förbi en sväng efter jobbet för att säga hej.
Jag och mormor har mest lekt med Lucas hela kvällen medans morfar hjälpt Tony att sätta fast värmeslingan i hallen.
Jag har sagt de förut men jag säger det igen.Jag har verkligen världens bästa föräldrar.Det finns ingen som är bättre än dom!
Tack så mycket för hjälpen och besöket mormor och morfar hälsar Lucas.
Vi älskar er mormor och morfar!

Nu när värmeslingan är där är det bara att flytspacka och sedan kan vi börja lägga in mattan vi ska ha.Det går verkligen framåt nu,och det känns som att vi snart är klara.Nästan iallafall,det är ju lite mer som ska göras.

Lilleman har just somnat för kvällen nu.Och imorgon rullar vi ner till Skellefteå redan på morgonen eftersom vi ändå inte har något att göra här hemma.Pappan i familjen kommer på kvällen efter jobbet.

Nu måste jag verkligen börja packa lite saker till oss som vi ska ha med oss.Det är ju lite mer saker man behöver när man har barn med sig!Fast det finns ju affärer i Skeå också!

Hoppas ni har en bra kväll allihopa!


- B e s ö k -

Jag och lilleman är just hemkomma från Ångsågen.Man skulle ju kunna tro att jag bor där,men iofs så gör jag ju nästan det.Just nu iallafall.Denna gång var vi och fixade lite tapeter till min syster.
Träffa även min andra älskling Tony där,fast dom var och fixa gjejor till jobbet.

Idag har dom underbara Lollo och Madde varit förbi.Underbart att få träffa dom igen.Det var ju ett tag sedan sist.Synd bara att det var en snabbis,fast det är ju bättre än ingenting alls!
Nästa vecka ska vi träffas läääänge,det har jag bestämt.Då skulle vi nog vara hos Lollos föräldrar och grilla med småttningarna,jag längtar redan!

Imorgon far vi till Skellefteå och där ska vi spendera hela helgen.Skönt,fast det blir ju ändå att jobba lite.Jag far redan på morgonen eftersom vi ändå måste köra två bilar.Och Marcus skulle vara hemma med Alexander hela dagen,så det blir att vara med dom på dagen.Min andra syster slutar klockan 12,så henne hoppas jag också hinna träffa lite.

Nu ikväll ska vi iallafall lägga ut värmeslingan och på Söndag blir det att flytspackla.Det går verkligen framåt i hallen nu!

- S k a t t e v e r k e t -

Jag måste erkänna en sak.Jag och Jannice är inte bäst på allt,men nästan iallafall.Vi har suttit lika förvirrade i telefonen i säkert 1½ timma med varandra och irrat runt på skatteverkets hemsida.Tillslut la vi på och ringde våra respektive föräldrar för att fråga hur vi skulle göra för att se hur mycket pengar vi skulle få.
Efter vi pratat med dom ringde vi självklart varandra igen.Och tillsammans efter mycket om och på var sin dator hittade vi det!Vilken seger!
Jajja,vi hade iallafall väldigt roligt i telefonen.
Men man kan ju inte vara bäst på allt.Vi är ju ändå bäst på allt annat.
Och både jag och Jannice får tillbaka ganska fina pengar,så det var helt klart värt mödan!

- S t a n -

Idag har jag och lilleman flägt med lillemans mormor på stan.Det blev en kläder till honom och Alexander som Mormor köpte.Tack så mycket!
Blev även en lunch,och det var mycket gott.
Lucas ville inte alls sova när vi var på stan,så han fick sitta och titta på en massa folk.Och han är jämt så himla glad när det är mycket folk omkring han.Men nu sover iallafall lilleman,hoppas han sover 1-2 timmar.Det skulle vara klockrent!

Ikväll blir det våfflor till middag,det var inte igår jag gjorde det.
Sedan blir det nog bara mys för hela slanten,och en tidig kväll tror jag.

Idag är det exakt två månader kvar innan jag börjar om att jobba,shit vad tiden går fort!


Jag har äntligen tagit tummer ur..och beställt förstorningar!
Fint va?

- D ö r r -

Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget.Jag tror jag nog ändå ska fara!
Ska bara ringa och anmäla mig lite senare idag.

Igår var det faktiskt en ganska händelserik dag.Jannice och Robban var förbi med skotarna en sväng.Men det var tydligen inget bra före,så det var väl inte sådär jätteroligt att köra.Men det blev lite surr och Jannice åt lite köttsoppa här.Kul var det iallafall att få lite påhälsning av dom!

Efter att dom varit förbi begav jag och Lucas oss till mitt jobb.Roligt att träffa alla där.Vi skulle sätta in våran nya ytterdörr.Och eftersom jag inte hade några grejor till det så for jag på jobbet och lånade lite.
Så Lucas morfar kom också och hjälpa till lite.Det är ju bra att vara tre när man har en Lucas.Det blev iallafall grymt bra.Nu bärjar det kännas som att vi kommer någonstans!

Nu ska jag börja göra mig klar,måste på jobbet och lämna tillbaka det jag lånat.Och kanske hinner jag även fixa träningskort!


Före:En väldigt ful dörr.

Efter:En väldigt fin vit dörr.

- S T H L M -

Jag har ett litet "problem",eller rättare sagt vet jag inte hur jag ska göra.

Jag börjar ju om att jobba Måndag 25Maj,och då kommer ju Tony att vara hemma.Jag har nämligen blivit bjuden till Stockholm av Byggnads den 27-29Maj.Byggnads står för taxi till Kallax,flygbilljetterna,hotellet och självklart för maten.Jag får även 728kr/dag för att vara där.
Jag var med för snart 1½år sedan,och jag är grymt sugen på att fara igen.
Men som sagt,om jag far hinner jag ju bara jobba två dagar innan jag har till STHLM.
Och Tony blir då själv med lilleman i nästan 3dagar.Nog för att jag tror han klarar det.Men eftersom han blir pappaledig den veckan kan jag tänka mig att det är ganska mycket att göra första tiden han är hemma.Det är ju en omställning från att jobba till att vara hemma.Men Tony säger att jag ska fara och att "killar kan" som han så fint uttrycker sig.
Jag skulle verkligen ha andras åsikter och tankar om hur ni skulle göra.
Hur skulle ni göra?

Nu tänkte jag ge en lite smakprov på världens snyggaste tapeter som vi ska ha i hallen.




Världens snyggaste tapeter,eller hur?


- B i l d e r -

Nu när jag ÄNTLIGEN fixat en ny USB kabel till min kamera tänkte jag att det var dags att lägga upp några bilder.
Vi börjar med helgen vi var på stugan i Arvidsjaur.Vi var ute och åkte skoter med småttningarna,hur kul som helst!


Jag på min älskling.

Alexander tyckte Tonys skoter var fin.

Alexander sitter på Tonys skoter.

Lucas med sin pappa mitt ute i ingenstans,I bakgrunden är Lucas mormor.

Alexander och Lisa

Marcus och Mamma.

Pappa.

Jag är nog ändå inte hundra.

Alexander lekte i duschen.

Lucas lekte i gåstolen.

Mamma.Pappa,barn.

- S o p p a -

Nu står soppan på spisen och kokar för fullt.Oj vilken duktigt hemmafru jag är nu.Det blir köttsoppa till middag idag och vi ska bjuda mina föräldrar på det.Jag tror inte det finns något godare än köttsoppa,och självklart ska det vara med älg.

Igår var Lisa,Pär och pojkarna förbi.Det blev som vanligt en massa surr och alla pojkarna var överallt.Lucas och Seth på golvet och Kevin i soffan.Lucas tycker verkligen om när det är andra barn här,han är så himla glad hela tiden.Det blev mycket prat om renovering och tapetsering.Jag ska låna ut Tony till Lisa och Pär så dom får nya tapeter i köket och lite var stans!

Det blir en tidig morgon här,närmare bestämt halv 6.Men jag var faktiskt inte sådär jättetrött ändå.Vi fick ju vara uppe med våran pappa en stund innan han for på jobbet.Och jag måste ju börja vänja mig att stiga upp tidigt nu.Det är ju bara 2månader kvar nu innan jag börjar om att jobba.
Tiden går verkligen hur fort som helst.Jag skulle vilja stoppa tiden nu ett tag!

Nu ska jag bara slappa en liten stund innan det är dags för lilleman att vakna!

- 7 m å n a d e r -

Grattis Lucas på 7månader dagen!

För 7månader sedan 06.07,alltså just nu låg han på mig för första gången!
Det är 7månader sedan,men det känns nästan som igår.
Vad vi älskar våran underverk!


Lucas bara någon minut gammal.


- P u l k a -

Jag och Lucas har just kommit in efter en sväng med pulkan.Och vad kul han tycker att det är!Han sitter och klappar händerna och tittar runt hela tiden!Jag ska be Tony köra några varv med skotern på ängen vi har just bakan för oss.Så vi får lite spår så vi kan vara ute en stund imorgon också.
Jag ska även på Tony skotta fram eldstaden någon dag så vi kan börja grilla korv på dagarna med Lucas.
Det är så himla skönt att vara ute.Jag tror alla mår gott utav att vara ute en stund varje dag.
Jag tog också en massa kort,men eftersom jag slarvat bort USB kabeln så kan jag inte föra över bilderna på datorn än.

Våran pappa håller på i hallen för fullt nu.Det nya taket är på plats,så jag ska få grundmåla det sen när Lucas somnat.
Lucas har också ryckt kusin Alexander i håret så Alexander började gråta.Det börjas redan.
Det blir nog inte att göra så mycket mer idag.Vi ska nog på affärn en sväng men annars blir det nog bara att vara hemma och må gott!

Jag hoppas ni har en lika bra söndag som vi!

- S k o t e r -

Nu har vi just kommit in från skoterturen.Och oj vad roligt det var!Det är så himla skönt att bara få komma ut en stund,och bara vara jag och Tony.Det behöver inte vara många timmar,men det är ändå skönt att få vara ensamna en liten stund.Vi har mest varit och lekt med skotarna,och sedan for vi till Frasses och åt.Det är ju så himla gudomligt väder ute idag.Jag önskar vi hade en pulka just idag.Sitta på älven och grilla med lilleman,men det får bli nästa år.

Lucas är förövrigt hos mormor och morfar just nu.Även kusin Alexander är där,så jag antar mormor och morfar har det dom gör.

Nu ska jag iallafall gå och bädda sängarna och sedan ska jag sätta mig ner en liten stund innan Lucas kommer hem till mamma och pappa.Det är faktiskt tomt när inte han är hemma.Ibland brukar jag undra vad vi gjorde innan Lucas kom.Lucas är ju livet,jag är så himla tacksam att jag fick världens underbaraste son!

- G r a t i s -

Just nu har jag en pojke som är gode så gratis.Han har nämligen varit vaken sedan 2 och vill absolut inte sova.

- M o r m o r o c h M o r f a r -

Dagen har mesta delen spenderas hos Lucas mormor och morfar.Eftersom dom varit borta i en hel vecka har vi ju inte träffat dom nått.Det blev mest en massa pussande på lilleman.
Lisa,Marcus och kusin Alexander kom också dit kring 4,så vi åt middag allesammans.Alexander pussade även på lillkusinen.Dom är så otroligt söta tillsammans.Undra hur mycket dom kommer bråka när Lucas blivit lite äldre?
Alexander stannade kvar hos mormor och morfar och så sova där inatt.Så honom hinner vi säkert träffa lite imorrn.
Imorgon ska iallafall jag och Tony ut med skortrarna en stund,så lilleman får även han vara hos mormor och morfar en stund.
Ska bli riktigt kul att få komma ut en stund,och göra något tillsammans.

Nästa helg ska vi iallafall till Skellefteå.Tony ska tapetsera hos Lisa och Marcus,och jag ska väl hjälpa Marcus in med en ny karm.Vi blir iallafall borta hela helgen vilket kommer bli ganska skönt.Det är skönt att få komma bort ibland.
Vi ska sova hos min andra syster i hennes lägenhet,och Lisa ville ha Lucas en natt.Så vi får se om vi lämnar bort honom en natt.Någongång måste ju vara den första,eller hur?

Nu ska jag iallafall gå och blanda lite dip,och sedan mysa med Lucas innan det är dags för sägen för hans del!

- F i n t -

Jag hade sovmorgon i morse.Men jag vaknade ändå 08.30 pigg.Men bara att få sova tills man vaknar själv var rätt skönt.
Att få vakna till ett sådan strålande väder är också underbart,man blir pigg bara av att titta ut genom fönstret.

Idag blir det mest att hålla på här hemma.Lucas ska snart ut och sova en stund så jag ska börja koka köttet till köttsoppan som jag ska bjuda mina föräldrar på imorrn.
När Lucas vaknat hade jag tänkt att vi skulle gå en liten sväng med pulkan,han har ju fått nya solglasögon av mormor och morfar.Det tackar vi för!
Tänk att bara vara 7månader,men ändå så bortskämd!Han har verkligen hur mycket saker som helst.Men det är så roligt att köpa saker till han,och så länge man har råd tycker jag det bara är att köpa!
Fast jag är ju 22 och är forfarande bortskämd av moder och fader.
Ikväll blir det nog mest mys för oss,ska nog hyra någon film och äta lite karra.Jag gick ju och la mig 21.00 igår så det blev inge karra igår,och det måste jag ju ta igen idag.

Lucas är förresten en riktig vilde i sin gåstol,han är verkligen ÖVERALLT.Det gäller att passa,men får nästan gå baki honom och se så att han inte gjort något han inte får.

Nu ska jag gå och ge Lucas lite gröt och sedan ska ha sova.


- T a p e t e r -

Äntligen har jag bestämt vad jag ska ha för tapeter i hallen.Jag har köpt värdens snyggaste fondvägg!Det var ju inte sådär jättebillig men Tony sa att jag fick ta vad jag ville,visst är han underbar?
Bra att han är målare!
Mattan är också beställd,så nu väntar vi bara på att grejorna ska komma.

Annars har vi inte gjort sådär jättemycket idag.Fredde har varit här en stund,och det är så himla roligt att träffa honom!Men snart kommer vi ju att träffas varje dag,och då kommer allt bli som förr!
Pär och pojkarna har också varit här,så dom har jag också hunnit busa med.Kevin satt mest och såg på barnprogram och Seth hjälpte Tony att spackla.
Min älskade mamma och pappa har kommit hem från fjällen idag.Och ja,jag har saknat dom!
Jag må vara 23,men jag är så himla mamma och pappa kär!Dom är det absolut bästa som finns.Jag är så glad att jag har världens bästa föräldrar!
Dom var också här och pussade på Lucas en snabbis.

Nu ligger våran lillprins och sover för kvällen och jag funderar på att gå och joina honom.Jag är så himla trött just nu.Men imorrn ska jag få sovmorgon!Tack för det älskling!

- B i l d e r -

Jag har just lagt ut lilla LuckePucke att sova lite.Själv ska jag ta tagit i att helgstäda.Om det är något jag verkligen hatar är nämligen att ha skräp på golvet.Och nu när vi håller på och donar i hallen så kan jag ju säga att det är ganska mycket sågspån i hela huset.Men tur att vi kommer få en snygg hall,då orkar man stå ut lite extra.

Nu på morgonen har vi inte gjort sådär fasligt mycket.Vi har mest legat på golvet och lekt.
Jag hoppas Tony slutar lite tidigare idag så vi hinner in till Ångsågen för att beställa tapeter och golvet vi ska ha.
Senare idag blir det väl inte att göra sådär jättemycket.Vi ska väl hålla på lite i hallen och sedan när Lucas somnat för kvällen blir det nog någon film,om vi orkar vill säga.

-VARNING FÖR MÅNGA BILDER FRÅN MAMMATRÄFFEN-



Lucas

Ville

Harry

Nora

Alice

Ella

Lucas och Ville

Lucas och Ville

Nora och Alice

Lucas

Harry

Lucas tyckte Alices hade en fin grej.

En VÄLDIGT trött Lucas just innan vi skulle fara.

- R e c e p t -

Jag hittade ett nytt recept som jag gjorde till middag igår.Och oj så gott det var.

1Grillad kyckling som man skär i små bitar.Lägg i en form.(Man kan även steka kyckligfileer och sedan skära dem i små bitar.)

Stö på Tacokrydda över kycklingen.

burk stark salsa sås.

Stö sedan över lite ost.

In i ungen på 225grader tills osten smält.

Servera
med grönsallad,tortillabröd och gräddfil.

Enkelt och hur gott som helst!

- G o d N a t t -


Det var den vackraste dagen i mitt liv
Den morgonen du såg på mig
Och jag kände mig
så stolt som en människa kan bli
Den morgonen du såg på mig... och jag på dig


Jag lyssna´ efter dina andetag
Så lätta som en fjärils vingeslag,
jag ska alltid minnas den dag, jag ska alltid finnas här för dig

Du é välkommen till jorden, välkommen min vän
Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen, för som en ängel har du landat här i vårat hem

Välkommen till jorden min vän
Välkommen hem


Allt känns så skört, som trädens första blad
när våren ännu tvekar, och står tillbaks
du stannar väl, du lovar att va kvar
som en del utav min morgondag, vår morgondag


Jag lyssna´ efter dina andetag
Så lätta som en fjärils vingeslag,
jag ska alltid minnas den dag, jag ska alltid finnas här för dig


Du é välkommen till jorden, välkommen min vän
Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen, för som en ängel har du landat här i vårat hem

Välkommen till jorden min vän
Välkommen hem

Välkommen hem, välkommen hem

Denna sång sjöng David på Lucas dop.
Varje gång jag hör denna låt kommer tårarna.
Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag älskar våran älskade Lucas.
Inte ens stjärnorna på en klar himmel räcker till.
Lucas är det bästa som någonsin hänt oss.
Han förgyller våra liv mer än allt annat.
Bara att ligga och titta på honom gör mig alldeles tårögd och varm i hela kroppen.
Vi älskar dig Lucas.
Du är vårat liv.


- N å g o n -

Var det någon som såg Ghost Wisperer?

- G a s t r o s k o p i -

Gud så himla skönt att sova hemma.Att få vakna upp i sin egen säng.Det finns absolut ingenting bättre än det.
Herr Lucas har sovit lite smått oroligt inatt,men ändå känner jag mig rätt pigg.Jag hörde hur han vred och pratade med sig själv klockan 05.30.Och efter några få minuter kommer bajsdoften.Jag förstår inte varför han måste bajsa just när han vaknat?Jag tycker han kan bajsa när mamma har stigit upp.Men efter ett tag somnade vi ändå om till 8.00.Riktigt skönt måste jag få säga.

Jag fick förresten två brev i brevlådan igår.Jag började med att öpnna det ena.Det var min kallelse för att göra en gastroskopi,den 31mars.Jag längtar verkligen inte.Men skönt att få det bortgjort.
Sedan öppnar jag det andra brevet.Då är det min kallalse till att göra en cellprovtaging,den 30mars.Vilket jag kanske inte heller längtar till sådär jättemycket.Inte för att jag är rädd för att göra en undersökning.Det har jag inga som helst problem med.Utan tänk om det är något?Det är väl det jag är mest rädd för.
Och förmodligen kommer ju provsvaren rätt tätt inpå varandra.Men jag är posetiv till båda provsvaren.

Nä,nu ska jag gå och göra något vettigt.

- M a m m a t r ä f f -

Vi är nyss hemkomna från Linda och lilla Harry.Riktigt trevligt att träffa alla mammorna och självklart alla barnen också.Det blev kaffe och en massa surr.Jag verkar inte göra nått annat på dagarna än att dricka kaffe.Men tur att det är gott!
Lucas skulle ut och sova egentligen nu,men han verkar rätt pigg.Går i gåstolen och hittar på en massa bus.Mormors rislampa är iallafall kaputt.Kusin Alexander var först ut på att ha sönder den,och nu har Lucas slitit den i två stycken.Tur att mormor älskar dom.
Efter att Lucas sovit ska vi bege oss hem!Så himla härligt.Men jag måste städa eftersom vi har sågspån i hela huset.Men det ska ändå bli skönt att få komma hem.

Nu ska jag busa lite med Lucas innan det är dags för eftermiddags luren!

Puss på er alla!


Ja,Jag är brunett igen!

- H e m -

Vi kanske redan kan flytta hem ikväll!Så himla härligt alltså!Hemma är alltid hemma,och där är det bäst!Nu ska jag börja städa och damsuga,så att mamma slipper göra det när hon kommer hem!

- P r o m e n a d e r -

Ännu en riktigt ljuvlig morgon.Lucas slog upp sina vackra blå klockan 05.30 denna morgon.Kan väl säga att det var väl inte sådär jätteljuvligt.Men nu har vi powernappat och är på strålande humör.Man blir automatisk glad av detta väder,iallafall jag.

Gårdagen spenderades mest utomhus.Först var jag och promenerade med Erika och typ världens sötaste hund,Jack.
Strax efter klockan 1 kom Jessica och gjorde oss sällskap.Vi var också ute och gick en sväng.Annars blev det det gamla vanliga.Dricka kaffe,surra och skratta.
Vi var även förbi Jessicas mamma så att och fick träffa Lucas.Sist hon träffade honom var när han var typ 2veckor.Så det var på tiden.

Kvällen spenderades på Tenorgränd,själva.Pappan i familjen kom hem kring 20.00.Men vi kan nog redan flytta hem imorrn.Det ska bli så skönt.Det finns inget bättre ställe än hemma!

Idag har jag inga planer alls.Kanske blir det en liten promenad,kanske inte!?Vem vet?

- U n d e r b a r t -

Vilken underbar morgon vi har idag.Jag får verkligen lyckorus när jag slår upp mina blå och tittar ut och ser solen skina!Det är så himla underbart.Synd bara att det tinar så fruktansvärt mycket sånna här dagar.
Min föräldrar är i fjällen denna vecka,och vad jag är avensjuk.Vi som brukar följa,men inte detta år.Det känns verkligen kan jag säga.Men det är ju bara 20år kvar innan vi också kan fara igen!
Nä,nästa år ska vi ju köpa pulka till skotern så då kan man ju fara en helg eller så.

Natten har varit rätt bra.Lucas somnade 20.00 igår och vaknade 07.30 imorse.Det är så himla skönt att slippa stiga upp på natten och göra välling.Det känns verkligen att man får sova hela nätter,utan några långa avbrott.

Idag blir det då verkligen en härlig promenad med vagnen.Ska nog försöka på mig en riktig långpromenad.Man blir ju pigg bara av att få vara ute i detta väder.

Det blir nog iallafall att vi flyttar hem ungefär på Fredag.Det är ju klockrent eftersom mamma och pappa kommer hem på Lördag.Och om detta väder håller i sig ihelgen ska jag nog ta tummen ur..och montera det nya ytterdörren.
Sedan blir det IKEA!Jag har världens bästa ideér alltså.
Våran hall kommer bli så jävla snygg när den är klar.Jag funderar även på att klä på Lucas nu och fara på Ångsågen och titta på mer tapeter!

- L e d s e n -

Lucas har varit lite små ledsen hela dagen,och jag känner mig så otillräcklig när ingenting duger för lille prinsen våran.Man försöker med allt,men han är ändå ledsen.Jag tycker det är jättejobbigt.Inte just för att han är ledsen,utan att jag inte kan göra någonting åt det.Ibland känner man sig inte som en riktigt toppenmamma,när han är ledsen.Jag hoppas vi ska vara pigga och glada imorrn!
Men jag tror det är några nya tänder som spökar.Han dregglar så fruktansvärt mycket nu.

Idag har vi iallafall varit hos tant Jessica i Norrfjärden.Det blev kaffedrickande och en massa surr och självklart en lång promenad i det fina vädert!
Jag har även lånat en bok av Jessica;Det femte barnet.Hon sa att den var bra,så jag får lita på henne.

Jag tror att jag ska gå i sängen till våran prins och läsa lite,och förhoppningsvis somna ifrån den ganska fort eftersom jag är rätt trött ikväll!

Jag kan inte beskriva för ord hur mycket jag älskar honom.
Det är mina pojkar som ger mig styrka.
Lucas är verkligen det bästa jag någonsin gjort.
Att jag och Tony gjort något så vackert.
Lucas är det vackarste jag någonsin sett.
Han är ett bevis på våran kärlek.
Jag älskar dig min lilla prins,mer än livet själv.

- B i ld e r -


Jag och Bellus.

En riktigt härlig dag på stugan.

Jag och Tony en riktigt fin sommardag i stugan.Midsommar -08

Jag och Bella badar i stugan midsommar -08.

Lucas med sin morfar en vecka gammal.

Lucas var trött efter dopet.


- T e n o r g r ä n d -

Och denna morgon vaknade vi upp på Tenorgränd.Herr Lucas har sovit lite oroligt inatt,och eftersom jag är van att han sover bra är jag lite trött denna morgon.Men sova hinner man ju göra i graven!

När vi gick och lade oss igår såg vi att det var The Shining på tv.Huvva så himla läskig den är.Jag blundar jämt när det kommer något äckligt i en skräckfilm,så jag gjorde även det denna gång.Men det var ändå riktigt otäck,aldrig att jag skulle se den själv!

Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända,det ser ju ut att bli riktigt bra väder ändå!Jag ska iallafall ta mig en sväng med vagnen när Lucas sover.Någon som vill följa?

Jag har även bestämt mig vad det blir för golv i hallen.Ska bli så himla skönt att ha golvvärme,nästan så att man skulle kunna sova i hallen på golvet!

Lucas sitter riktigt stadigt nu,han har bara lite tendens att fara på sidan.Men övning ger färdighet!

Nu ska jag nog försöka hoppa i duschen och sedan dricka en stor kopp kaffe.

- F l y t t a t -

Gårdagen var hur bra som helst.Den började väl lite sisådär,eftersom Lucas slog upp sina vackra blå redan klockan 05.30.Jag lät Tony sova vidare,men jag gick och la mig när han stigit upp.
Bella var hos oss hela dagen,och som vanligt hade vi hur kul som helst.Vi var på Dollar och köpte snarra och sedan for vi till Pentryt och köpa Kinamat och tog hem.Hur gott som helst.
Senare kom Jannice och Robban och såg meldisjunget med oss.Fast det blev som vanligt mest en massa prat!Och Tony och Robban verkade extra kära i varandra igår!

Jannices bästa komentar dock,om Danny:
Jag tyckte han var sötare förr,när han var med i A-Teens.
Hm,sa jag.Det var nog inte han som var med i A-Teens.Han heter Dhani och är tillsammans med Natacha Perye.
Och Jannice igen,men vem är denna tjome då?
Jag,Bella,Tony och Robban höll jävlat på att skratta ihjäl oss!

Vi har även flyttat.Ja ni hörde rätt,vi har flyttat från huset.Iallafall nu i veckan.Eller några dagar iallafall.Just nu bor vi på Tenorgränd.Tony och Pär tog nämligen bort golvet i hallen idag.Så nu ska vi kottla några golvåsar och sedan lägga golvspånskiva och golvvärme och flytspackla och sedan är det bara mattan som ska på.Och då får vi flytta hem igen.Känns inte sådär jättekul att bo hemma när man inte kan gå i hallen.Och när man har barn blir allt extra jobbigt.
Och det passade ju perfekt eftersom min käre mor och far är i fjällen iveckan.Så nu har vi okupperat deras hus!

Bella for nyss hem till Skellefteå,så nu är jag själv här.Tycker det är så himla tråkigt att inte mina systar bor här.Jag saknar dom hur mycket som helst!
Nu ska jag hämta in Lucas efter hans eftermiddagslur!

- H e m l i g h e t -

Jag har bestämt mig nu!Tror jag iallafall.Vissa kommer nog att bli rätt chockade,vissa kommer nog kalla mig fjortis.Men alla som känner mig kommer nog bara säga att dom inte alls är förvånade.Dom blir nog mest förvånade att jag har väntat så länge och inte gjort det tidigare.Jag har ju alltid lovat mig själv att jag ska göra detta iallafall en gång i mitt liv.
Och det passar så himla bra just nu eftersom det verkligen är krisläge på den fronten.Om jag nu gör det så gör jag det för att det ska bli bättre i framtiden.

Nu ska jag gå och mysa en stund i soffan innan det är läggdags för min del!

- M y c k e t -

Då var det Fredag idag,och Tony är ledig hela dagen.Vi har redan hunnit göra en massa saker,och klockan är bara halv 11.Vi har varit på Ångsågen och titta på tapeter,och jag tror nämligen jag har hittat dom jag vill ha.Tony sa att jag fick ta dom jag ville,så jag gör nog det!Dom blir nog vit/Begie,oväntat va?Kanske inte,vi har vitt,vitt överallt!Men persoligen tycker jag det är snyggast.
Vi köpte även plyfa och gips på Ångsågen,så nu ska vi börja sala ut väggen i hallen.Jag väntar egentligen bara på att Tony ska komma hem.

Vi har även hunnit vara och köpt en ny bilbarnstol.Vi lämnade ju tillbaka den vi köpte på Barnenshus,jag var absolut ine nöjd över den.Men denna var riktigt fin.Det blev en BeSafe iZikid.Den kostade 3300kr,så det var lite dyrare men det är det värt.Det är ju ändå säkerhet vi pratar om.

Nu ska jag försöka få detta ställe damsugit.Lucas ligger ute och sover en stund,så det gäller att passa på att vara effektiv!




- S j ä l v -

Ikväll är jag själv.Mina pojkar har åkt iväg till Lucas G-Farmor.Det är skönt med lite egentid.Bara att ligga i soffan och se skit på tv.Men nu börjar jag att sakna dom,och ändå har dom bara varit borta i 1½ timme.När dom kommer ska jag nog pussa ihjäl dom.Eller nästan iallafall!

Idag har jag varit hos kiropraktiken,bara för att unna mig lite vardagslyx.Och som det var skönt!Och vad det kankade i ryggen.Jag känner mig ju nästan som en ny människa!

Förövrig har Pär och pojkarna varit här idag.Kevin såg Herkules och Seth var mest med oss.Söta är dom iallafall.Och Lucas blir så himla glad när det är mycket folk omkring han.Han blir nog rätt less att bara vara med mamma!

Klockan åtta börjar Ghost Wisperer,och det ska jag se!Men jag hoppas mina pojkar kommer innan dess,så att jag får se det med Tony!

- T a p e t e r -

Jag har just ätit en skål med harvegrynsgröt och en macka med räkost.Och nu känns det lite bättre.Humöret har inte varit på topp denna morgon.Men nu börjar jag känna igen mig.
Lucas har jag just lagt ut att sova.Och förmodligen ska han väl sova ett tag så jag har lite "egentid".

Jag sitter och tittar på lite tapeter på internet.Men det är ju så himla svårt.Jag och min beslutsångest.Jag skulle vilja ha en fondvägg någonstans,men jag får höra vad målarn i huset säger.
Jag kan vara riktigt besvärlig när det gäller tapeter,ska ofta ha dom som är ett helvete att hänga..Men oftast så säger han inget utan hänger dom med god min!
Är inte det kärlek?
Jag valde ju verkligen min man med omsorg.En snickare och en målare i samma förhållande kan nog inte bli bättre!

Vi ska förövrigt fara ner till Skellefteå och tapetsera och måla hos en av min systrar.Där blir det också att göra om hallen.Fast det är nog mest ändå Tony som ska jobba.Jag ska bara hjälpa honom lite grann.Och Lisa får ha Lucas.
Finns det något roligare än att renovera och göra om?Jag tror inte det!


- T r ö t t -

Idag är jag trött,och less.Idag är en sådan jag ska skulle vilja fara på jobbet.Bara vara ifred en stund.Synd att inte jag har ett jobb jag kan jobba lite då och då.För då skulle jag iallafall jobba denna dag.
Igår när jag såg på Arga Snickaren så fick jag en sådan lite längtankänsla till jobbet faktiskt.Det är ju nästan ett år sedan jag jobbade.Ibland får jag skuldskänslor när jag får sådana tankar.Men det är väl inge fel med det.Jag gillar ju faktiskt mitt jobb,och människorna där.
Är det bara jag som får sånna känslor?

Vi ska iallafall börja med hallen när som helst,så då får man ju "jobba" lite.Ska bli så roligt att få göra om igen.Det är ju nästan ett år sedan vi gjorde om köket så nu börjar det klia i renoveringfingrarna för både mig och Tony.
Vi ska ju byta dörr,lägga in golvvärme,ha en matta som liknar klinker och självklart snygga tapeter.
Trappen ska vi också klä in i ek och sätta spotlights brevid trappstegen.
Men först hallen iallafall.

Tony har förövrigt tagit med sig golvmattor hem från Umeå.
Ekgolv var det.Inte dåligt.Det ska vi nog ha i hallen uppe.Eller i det andra bäbisrummet.

Nu ska jag först byta bajsblöja och sedan ska jag dricka en stor kopp kaffe.

- L y c k o -

Även denna dag har vi inte gjort något speciellt.Vi har busat,mysigt och jag har bara pussat på våran lilla skatt.Tony kommer ju hem ikväll,och jag håller på att längta ihjäl mig.Men känner jag den mannen rätt så hinner nog klockan bli ganska mycket.Han om någon är verkligen en tidsopimist.Är det ett manligt fenomen månne tro?
Plus att han måste jobba imorrn.Men då kommer han ju iallafall hem 4. 
Lyckos mig och Lucas som får ha pappa hemma imorrn!


- O n t -

Idag är det riktigt synd om mig.
Jag har sovit riktigt oroligt inatt.Det brukar ju som vara Lucas som står för den biten.Men inatt är det jag som vaknat typ en gång i timmen.Lucas har sovit som en stock.
Lucas slog iallafall upp sina vackra blå kring 6-halv 7.Dirket jag öppnar mina blå känner jag hur huvudet bara dunkar.Jag trodde allvarligt att jag skulle sprängas i luften.
Vi låg iallafall i sängen till halv 8.Men jag har nästan lika ont i huvudet än.Inte riktigt med nästan.Så nu är det jättesynd om mig.

Igår var jag och Lucas ute med pulkan en liten sväng.Synd bara att det blåste så mycket.Vi var även hos mamma/mormor och pappa/morfar och åt middag.Dom far ju till fjällen på Lördag.Behöver jag säga att jag är avensjuk?

Jag måste även säga att jag är rätt patetisk.Då sitter jag och gnäller på Linda Rosing att hon är ett jävla stolpskott,och att jag absolut inte ska se hennes patetiska program.
Men vad är det jag gör?
Just det.Jag sitter jävlat bänkad klockan 8.Jag tycker det är så himla pinsamt,men ändå.Jag ser ju lika förbannat på det!

Nu är det bara en dag till innan Tony kommer hem.Och vad jag saknar honom!
Tony ringde nu och sa att han kommer hem redan ikväll!Sent,men ändå!Vad jag började längta nu!
Dom har jobbat fort,3hus på 3dagar.Inte dåligt.
Skynda dig hem nu älskling!


¨Måste bara få lägga upp denna snygga bild på en av mina supersnygga systar.
Klänningen gjorde hon i nian.
Behöver jag säga att hon ska få göra min bröllopsklänning?


- R u t i n e r -

Våra rutiner.

07.00-07.30-Vi vaknar
08.00-Vi stiger upp efter lite morgonmys i sängen.
08-00-08.30-Lucas äter frukost.Gröt eller Välling.
08.30-11.00-Vi busar,Lucas hoppar hoppgunga eller går i gåstol m.m.
11.00-12.30,13.00-Lucas sover ute i vagnen.Ungefär 1½till 2timmar.
13.00-Lucas äter Lunch.Pure och efterätt.
13.30-16.00-Vi busar och gör det vanliga.
16.00-17.00-Lucas sover typ 30min-1timme.
17.00-Lucas äter middag.Det är välling till middag.
17.00-19.30-Vi gör det vi brukar göra när Lucas är vaken.
19.30-Lucas får på sig pyjamasen och sedan blir det välling.
20.00-Lucas ligger i sängen för att sova.
07.00-Vi vaknar och det är en ny dag!

Sådär ser våran rutiner ut i stora drag.Men ingen dag är ju den andra lik.Men jag är faktiskt rätt nöjd med våra rutiner.Det fungerar riktigt bra faktiskt.
Hur ser era ut?

- D ö d -

Tror ni jag fick panik igår?Jag låg och funderade (som jag alltid gör innan jag ska sova).
Tänk om jag dör inatt?
Hur länge tar det innan någon hittar oss?
Tänk om ingen kommer?
Tänk om dom kommer försent,att Lucas redan också dött av uttorkning eller nått?
Jag fick faktiskt hur mycket panik som helst.
Jag får se till att det inte händer!


Jag såg iallafall Patrik 1,5 igår efter att Lucas somnat.Det var ju hur bra som helst.En riktig tjejfilm skulle jag tro!
Och Gustav Skarsgård är inte sådär jätteful heller!

Både jag och Lucas verkar ha sovit som stockar inatt.Jag somnade kring 22.00 och vi vaknade klockan 7.00.Men självklart låg vi och mös till klockan 8.00.Lucas sover med mamma hela veckan då pappan är borta!

Idag blir det att Luncha med mamma klockan 11.Det är väl det enda jag har planerat för denna dag.Så vi får se var vi hamnar!


- M a t -

Jag har just ätit middag i min ensamhet.Lucas ligger ute och sover en stund,så jag passade på att äta lite middag.Tyvärr är jag rätt dålig på att äta när jag är själv.För om det är något jag hatar är det att äta själv.Men det blev iallafall pannkaka och renkött.(Det som blev över i helgen.)
Och det är ju så jävla gott,jag skulle kunna leva på renkött alltså.

Ikväll blir det inte heller att göra så mycket.Jag ska fara och hyra Patrik 1,5 och jag hade tänkt se den när Lucas somnat för kvällen.Men självklart ska jag se den i sovrummet så jag har Lucas att mysa med.Fast han sover.
Tony hatar sånna filmer,så det är lika bra att jag ser den själv.

- R a k a -

Snart kommer jag att raka av mig mitt hår.

- E n s a m n a -

Då var vi ensamna eftersom pappan i familjen varit till Umeå och jobba.Men vilken tur jag har som har en till kille hemma då.Fast Lucas är så liten så gör han på något sätt att man känner sig trygg.Och vi ska nog klara oss denna vecka.Förr var Tony mycket borta och jobbade,men senast han var iväg var strax före jul.Han var ju för sjutton ett halvår i Arvidsjuar för några år sen.Då träffades vi bara på helgerna,så en vecka blir nog inte problem.

Jag tror inte jag och Lucas ska göra så mycket idag.Men man vet ju aldrig.Ikväll tror jag iallafall vi ska fara och hälsa på Fredde.Ska bli trevligt.Det var ju så himla längesen jag såg han lägenhet.Om du läser detta Fredde så vill jag ha glass!

Såg förrsesten någon WipeOut?Så jävla kung!Jag och Tony satt och skratta ikapp alltså.Riktigt riktigt kung!

Nu ska jag sätta Lucas i gåstolen en stund.

- H e m m a -

Då var vi hemma igen.Det var längesedan jag hade så kul.Lucas har premär åk skoter.Och det gick hur bra som helst!Jag satt självklart i pulkan med han,och han till och med somnade.Skönt när det guppar kanske?Sötnöten våran!Senare under gårdagen var jag och Tony iväg en sväng själva för att köra av oss lite.Vilken också var himla kul!
Alexander älskar också skoter.Han vill bara åka.Imorse satte han på sig sin hjälm och ville bara ut och åka skoter.Så han och pappa/morfar var en liten sväng.
Men tror ni inte att batterierna tog slut i kameran just innan vi skulle ut hela familjen.Nästa gång ska jag bannemig ha med mig 1000batterier!
Jag har verkligen världens bästa familj.Det är så himla roligt när alla träffas.Nästan alla,Bella var ju tyvärr inte där.Men det kommer fler gånger!
Det blev en riktigt lyckad helg.Jag längtar redan tills nästa gång!

Imorgon far Tony till Umeå på jobb,så jag och Lucas blir själva hela veckan.Inte speciellt kul,men det går nog bra.Vi får väl hitta på en massa roliga saker!

Nu ligger våran underbara son ute och sover en stund.Så nu ska jag lägga mig framför tvn ett tag.

- S k o t e r -

God morgon alla mina vänner och alla mina fiender!En ganska härlig morgon,inte sant?
Våran morgon började kring 20 i 7 när LuckyLuke slog upp sina vackra blå.Men eftersom han sover från 8 på kvällen till halv 7-7 på morgonen så klagar jag inte.Jag är faktiskt rätt pigg när det är dags att stiga upp.Men då är jag ju inte heller uppe halva natten.

Idag står skoter på schemat,ska bli så kul att få ha mig sig LuckyLuke.Kanske inte det roligaste att åka pulka,men vad ska man göra?Bara att gilla läget liksom.
Min syster och henns sambo och Lucas kussebusse kommer också hit idag.Så det blir fullt hus med andra ord.Men det är så himla kul.Synd bara att inte våran lillasyster hade varit här,då skulle vi ju ha varit hela familjen!

Nä,nu ligger Lucas och powernappar en stund och sedan blir det ut och köra skoter och steka lite pannkaka ovanför öppna elden ute.Jag tror inte livet kan bli bättre!

- B o r t a -

Det blev en rätt tidig morgon idag.20 i 7 slog Lucas upp sina vackra blå.Men vad gör det när han sover hela natten?Jag har inga som helst problem att stiga upp kring 7 om han sover hela natten.Och när jag jobbade steg jag ju upp kring 5 eftersom jag började halv 7.Så det är ju nästan sovmorgon ändå!

Jag håller just nu på att packa för fullt inför helgen.Fast just nu har jag en liten paus.Det är kläder,skoterkläder,hoppgunga,gåstol,skotrar m,m, som ska med.Så det är inte tvärgjort att packa.Jag skulle ha skrivit en checklista,men det ids jag inte göra.
Ska bli så himla skönt och kul att komma bort i helgen.Lite less blir man ju faktiskt av att bara vara hemma.Vi ska ju premiär åka skoter med Lucas i helgen,ska bli grymt spännade.Men han borde ju vara van ljudet iallafall.Vi körde ju 110mil förra året,och då låg han i magen.

Har även lite ärenden jag måste hinna göra innan vi åker.Måste lämna tillbaka några filmer,fara och handla lite blöjor och gjejer.Det är inte tvärgjort att fara med en liten Lucas,men ack så kul!

Nu ska jag försöka packa klart,men tyvärr hamnar jag ofta uti någonting annat!

- S o l g l a s ö g o n -

Vart köper man solglasögon till barn?

- S j u n g a -

Behöver jag säga att vi har sjunigt hur mycket som helst idag?Och behöver jag säga att det var hur kul som helst?Vi är fan kungar på att sjunga alltså.Alla barnen låg ute och sov så snällt,så vi hade verkligen tid att sjunga.Det är så himla skönt och roligt när man kan vara som man är med dom två.Inga krussiduller alls,den ena sjöng hemskare än den andra.Nä,jag tyckte det lät riktigt bra ibland iallafall.Skitsamma,det var iallafall helvetes kul!

Nästa träff blir det att spela Wii Fit hos Lollo,visst sa vi så?

Imorgon iallafall beger sig hela familjen till Arvidsjaur där vi ska spendera våran helg.Det blir på stugan med mamma/mormor och pappa/morfar.Ska bli riktigt kul och mysigt att komma iväg.Blir att köra lite skoter Lördag iallafall,och det är ju aldrig helt fel!

Ikväll blir det en tidig kväll för mig iallafall.Blir nog att se Ghost Wisperer i sovrummet med Lucas,då kan man somna ifrån när man vill!

Nu ska jag gå och vara med familjen i stund iallafall!




Du har legat under mitt hjärta i nio månader.

Du har följt varje steg jag tagit.

Du har ätit det jag har ätit.


Nu är du här,

Det gick himla fort,

Dagen du kom,

Glömmer vi ej,

En son, våran son

Knappt så jag tror att det är dig vi gjort.

Helt perfekt,

Med fingrar och tår,

Ett leende av dig och dagen är gjord.


Aldrig trodde jag att man kunde älska så djupt,

Vi kommer att älska dig till livets slut.


Du gjorde oss komplett,

För du är alldeles perfekt.

Livet förändras,

Och mer där till,

Det kommer aldrig mer bli sig likt.

Men att få ha dig här,

Är mer som en dröm,

En dröm som blev verklighet,


Vi följer varje steg du tar,

Vi följer din väg,

Vi kommer alltid att finnas,

För det är dig vi håller mest kär,


Du förändrades oss,

Till det bättre förstås.

Nu när du är här,

Känns livet komplett.


Du är våran kärlek,

Tänk att du är oss,

Svårt att fatta,

Att vi kunde göra något så perfekt,

Tänk att du är oss tillsammans,

Fast mest lik pappa förstås.


Aldrig trodde jag att du skulle bli så perfekt.

(Emmeli-08.)


- F i l m -

Gårdagen var hur trevlig som helst!Lisa och Pär bjöd på fläskfileé med creamfrache med ris.Det var verkligen hur gott som helst.När alla pojkar somnat och Tony och Pär var klar i källaren satte vi på filmen.Med en massa godis till förstås.
Det blev The Day The Earth Stod Still.Trodde den skulle vara bättre än var den var,men det var inte sämst.
Vi kom hem just före 11 iallafall,och Lucas sov som en stock.Vi flyfte bara ut honom hur bilbarnstolen och gick upp med honom i hans säng,och han forsatte att sova.

Idag kommer Madde och Lollo hit,och självklart deras små underverk.Vi ska sjunga lite Lips,och jag som inte ens har hunnit öva!Jag är ju som sagt helt världelös på att sjunga.Men kul är det iallafall!

- B V C -

Det gick hur bra som helst på BVC.Barnläkaren som undersökte Lucas var riktigt imponerad av hans magmuskler!Han sa någon i stil med att han lär ju ha magrutor när han är 1år om han forsätter såhär!Roligt att höra.
Han var perfekt,men det vet vi ju redan sen tidigare.

Våran älskade sötnöt är nu 67,5cm "lång" och väger 7705g.Han har växt 20,5cm på 6månader,inte illa va?

Nu ska jag sätta LuckyLuke i hoppgungen,och jag ska titta lite på tv innan det är dags att fara iväg till Lisa och Pär!

- P i g g -

Det är en underbar mogon gott folk.Och efter en underbar natt ska jag inte klaga på livet.Jag har sagt det förr men måste säga det igen,jag är så himla glad att Lucas sover hela nätter utan att äta.Lucas somnade 8igår och vaknade klockan 7imorse.Men mamma låg och halvsov till klockan 8 i sängen.Det är så himla skönt att få känna sig rätt utvilad iallafall.

Igår var jag och mamma/mormor och såklart Lucas och åt lunch på Furuborg,behöver jag säga att det var gott?
Senare var Jessica förbi så det blev som vanligt en massa surr.
När Tony slutade jobba for vi till Lucas g-farmor och åt middag och fikade en massa gofika.

Idag ska mamma och Lucas på BVC för 6månkontroll.Ska bli kul och se hur mycket han har vuxit sen sist.Återkommer senare med "resultaten".

Ikväll ska hela familjen iallafall till Lisa,Pär och pojkarna.Tony och Pär ska hålla på lite i källaren ett tag innan vi ska se film.Vi skulle se: The day the erath stod still,någon som sett den?
Blir nog lika trevligt som vanligt!

Nu ska jag iallafall göra morgon,dricka kaffe borsta tänderna och att vad det innebär!


- I n g e -

Natten har varit MYCKET bra.Lucas somande kring 8igår,och han vaknade kring 8imorse.Så skönt när han sover iett,att man slipper göra mat åt honom på natten.Så idag är jag också pigg.

Tyvärr blev det inge stan för oss idag,Jack hade inte sovit så bra inatt.Men det kommer fler dagar att hinna gå på stan!
Jag vet inte vad jag och Lucas ska hitta på nu.Jag är sugen på att hitta på något,nu när jag ändå är så pigg!
Vi får se vad dagen har att erbjuda.

- W i i -

Då börjar måndagen lida mot sitt slut.
Det blev egentligen inte sådär jättemycket att vara hemma för oss idag.Mitt på dagen var vi och hälsade på mamma/mommo innan hon skulle iväg och jobba.Lucas ville vara med sin mommo sa han!

Och eftermiddagen för hela familjen till tant Jannice och Robban och hälsade på.Det blev en massa surr,och jag hann även testa Jannices nya WiiFit.Jag måste nog och våldgästa henne någon dag framöver,det var ju nämligen hur roligt som helst!
Hon får ha Lucas medans jag spelar lite.
Det tycker jag låter väldigt bra.

Imorrn blir det iallafall att Lunchdejta med två andra snygga mamas!Ska bli riktigt roligt,fast det är det ju jämt när vi träffas!Vi har HUR mycket som helst att prata om.Jag antar att det blir en räkmacka på RödaLyktan för min del iallafall.
Efter räkmackan blir det nog en sväng om i butiker,vi har nämligen bestämt oss att titta på kläder åt oss imorrn.Vi får väl se hur mycket vi hittar!

Vårat hjärta sover nu,så jag tror mamman i familjen ska gå och joina honom i drömmarnas värld!


Varje gång jag tittar på honom måste jag nypa mig i armen.
Jag kan inte fatta att vi gjort något så vackert.
Något så underbart,något så perfekt.
Han är vårat mirakel,resultatet av våran kärlek till varandra.
Han är det absolut bästa av vi två tillsammans.
Vårat underverk,Våran Lucas.
Vi älskar dig över allting annat på denna jord.

- U p p e -

Lucas bestämde att vi skulle vakna klockan 6imorse.Lite pigg,mamma trött.Jag gav honom en flaksa i sängen i tron att han skulle vilja somna om.Men icket,så vi var uppe med pappa imorse.Mysigt värre,men det skulle vara mysigare om vi sov!
Tur att han är hur söt som helst!

Idag blir det en lugn hemmadag,vilket känns som att vi verkligen behöver.Eller,jag behöver det.Det blir jobbigt i längden att jämt vara på vift!

Igår var vi förresten och köpte en ny bilbarnstol.Så nu är vi 3tusen fattigare igen.Men det är ju ingen som har påstått att det är billigt att ha barn!

Just nu sitter jag och väntar på riktningarna som farfar håller på att rita åt oss till vårat garage.