- P e n g a r -

Jag har tydligen fått min föräldrapenning redan den 26,hur kan det komma sig?
Brukar inte den komma 27?
Hm..
Men ett är då säkert,man blir fan inte miljonär på att vara mammaledig.
Jag HATAR att känna mig fattig.

- K l a p p a r -

Vi är just hemkomna från barnenshus.Vi har varit och inhandlat lite julklappar till Lucas och Alexander.Jag tycker det är så himla svårt att köpa till pojkar eftersom man inte riktigt vet vad dom leker med.Det är ju lite enklare att köpa saker till Lucas eftersom han är så pass liten.Men till Alexander som är 15månader till jul är det lite svårare att handla till.Antingen är han för stor för vissa saker eller så lite väl liten för det andra.Men en sak lyckades jag iallafall hitta till honom!

Om jag säger såhär,Lucas kommer inte bli utan julklappar i år.För hans käraste mormor kan konsten med att skämma bort sina barnbarn.Okej,hon är duktigt på att skämma bort oss flickor också!

Nu blir det inte så mycket mer idag känner jag.Kanske om jag skulle ha farit en sväng på dollar senare idag.Det beror på hur mycket Tony måste jobba,eller hur länge kanske man ska säga.Men mormor och morfar kanske skulle vilja vara med Lucas nån minut medans jag är på dollar?




"Learning Puppy" kommer han bla. få ha mommo och moffa.


Den här söta bodyn fick han också av Mommo idag!

- T a t u e r i n g -

Idag har jag och Lucas varit på promenad med två andra "desperata" hemmafruar.Någonting måste vi ju roa oss med på dagarna.
Vi har hunnit planera lite inför Lördag,det kommer defenitivt bli en kanondag!
Imorgon blir det att köpa lite klappar,man måste ju börja någongång.Och det blir säkert en sväng på mammaträffen också!
Lucas ska bla. få en liten pulka.
Är det någon som har nått annat förslag?

Tony har faktiskt varit hemma större delen av kvällen ikväll,vilket är himla skönt.Det är inte så roligt att ofta vara ensamen på kvällarna.Men som sagt,det blir ju fin fina pengar.Det ska man ju inte sticka under stolen med.

Jag låg faktiskt inatt och funderade på att jag har världens bästa killar i mitt liv.Jag älskar mitt liv.Självklart är det ju inte bara en dans på rosor att få barn.Det ska jag inte ljuga om.Det är en väldigt stor omställning i livet.Men Lucas är helt underbar ändå.
Vi har försökt att ta några tomtekort på han ikväll,vilket inte lyckas sådär jätte bra.Direkt vi tar fram kameran så slutar han att skratta!
Någon som har nått knep?

Jag skulle även vilja tatuera mig igen.
Någon som vill rita mig en tatuering?

- J u l m i r a k e l ? -

Detta inlägg hänger ihop med föregåeende inlägg.


Som jag skrev i mitt förra inlägg så hade jag ju funderingar på varför många av mina gamla kompisar hade hamnat i "drogträsket."

Jag skrev ju att jag inte ens vet vart en av mina absolut bästa vänner har tagit vägen.Jag vet inte ens i vilket land hon bor i.Tragiskt kan jag tyckte,vi var ju jämt med varandra.Men tyvärr så bestämde hon sig för att flytta tillbaka till Cypern till sin pappa och då blev det ju som alltid.Man skriver och mailar i början typ hela tiden.Men efter ett tag så blir det mindre och mindre mail,och till slut så har man tappat bort varandra.

Men till saken hör att jag och Lucas följde Lucas mormor och morfar på ClasOlhson igår och där träffar jag ju Cassandras mamma!Helt otroligt va!?
Ibland så tror jag faktiskt på mirakel,eller kanske det var ödet?
Jag blev så himla glad när jag träffade henne!Och det visade sig att Cassandra flyttat till Tyskland med hennes kille,så dom bor där nu!
Tänkt att man varit bästa kompisar och man vet inte ens vart hon bor?
Hon mår då iallafall bra och jag fick hennes mobilnummer och hennes hemnummer.Så jag skickade ett sms till henne och fick tillbaka ett nästan direkt!
Tyvärr kommer hon inte hem till jul,men förhoppningsvis ska vi väl få träffas igen någongång!
Jag är så himla glad att jag äntligen efter några år av tystnad får prata med henne igen.

Kanske är det ett tidigt julmirakel?

- T r a g i s k t -

Lucas sover,så jag sitter och funderar lite.
Jag börja fundera på dom jag var med förut.Mina kompisar från förr så att säga.Och jag har kommit fram till att det har gått riktigt dålig för många.Droger ovs.Det är så himla sorligt,vi hade ju så jävla kul!Men det är ju inte samma personer nu som då.Vi förändras,jag fick barn och dom tar droger.Den kominationen går inte riktigt ihop.
Tråkigt att se människor man tyckte så himla mycket om bara försvinna.Jag skulle bara egentligen dra upp dom från skiten och sen skulle allt vara som förut.Men det går ju inte,tyvärr.
Vissa gamla kompisar har bara försvunnit,och jag har ingen aning om vart dom är.
Kanske Finland?eller kanske Tyskland?Vem vet?
Jag blir så himla sorgsen när jag tänker på dom.Varför gick det så illa för just många av mina kompisar?
Jag gillade ju alla så himla mycket.
Det finns ju vissa jag saknar mer än andra.

Cassandra..Vi hade så jävla roligt jämt en bland mina absolut bästa vänner.Men jag har ingen aning om vad hon gör eller vart hon befinner sig idag.

Nä,nu ska jag gå och hålla om Lucas för han får aldrig försvinna från sin mamma.

- P i g g e l i n -

Idag är jag pigg,men ändå trött!Svårt att förklara.Jag hade faktiskt problem att somna igår,och det hör inte till vanligheten.Jag brukar bara behöva lägga huvudet på kudden så sover jag,men icket igår.
Men sånt är ju livet ibland!
Jag skulle vilja göra något idag,men jag orkar inte fara någonstans.Då blir det ju kanske svårt att göra nått va?
Men alla som känner för att komma och hälsa på mig är hjärtligt välkomna!
Känner mig grymt sällskapssjuk just nu.


Jag diggar denna möss hur mycket som helst alltså!

- J u l -

Jag har börjat lite smått att julpynta nu.Man hinner ju inte så mycket på dagarna när man har en liten Lucas.Så jag passar på när han sover.Jag har en sådan himla härlig julkänsla iår alltså!Men det kanske har att göra med att vi har Lucas nu?
Vi plussade ju faktiskt två dagar före jul förra året,så på sätt och vis fanns han ju med då.Men han var ju VÄLDIGT liten förstås!
Idag är det faktiskt exakt ett år sedan jag fick mens för sista gången.Och hur vet jag det,tänker ni?Jo,vi skulle nämligen på skoterfest den 24november förra året och jag vaknade med blod i trosan och blev grymt irriterad eftersom det inte är sådär jättekul att fara på fest när man har mens.
Nu vet ni alla det!

Jag och Lucas har även hunnit vara på föräldragruppen på BVC.Kom dock lite sent eftersom jag helt glömde bort tiden.När träffen tagit slut så var jag och mina medmammor och fikade på hansens.Riktigt trevligt,det måste vi verkligen göra om!


Ikväll myser vi framför brasan i vårat "juliga" hem.

- K ö r k o r t -

Grattis Bella till körkortet idag!

- L u c a s -

Vi har världens underbaraste pojke som vi älskar över allt annat!













- C i g g a r e t t -

..Jag har våta drömmar om en ciggarett..

- F r å g a -

En fråga till alla er där ute!

Lucas sover ju ungefär 2-3timmar mitt på dagen.Kruxet är bara att han inte sover inne,utan bara ute i vagnen.Somnar han inne i tex, hans egen säng så vaknar han efter 30-40min och somnar inte om.Och sover han inte så blir han ju gnällig eftersom har är så trött.Och det vill vi ju inte!
Men därimot när han sover ute i barnvagnen så måste vi/jag oftast väcka honom efter 2-3timmar.Jag tror han skulle kunna sova hur länge som helst ute.
Men då idag när vi steg upp så var det ju -16grader.
Nu till frågan då:

Vad är för kallt för att ha dom sovandens i vagnen ute?
Hur gör ni alla andra?
Finns det någon gräns eller?

- H e l g -

Idag har vi varit och tagit 3månaderssprutan!Det gick ganska bra faktiskt,bara lite gnäll.Men det gick över ganska fort.Vi mätte och vägde honom också.Håll i er nu,60cm och 6195g.Våran undberbara pojke har växt hela 13cm på 3mån!Han växer så att det knakar.

Jag och Lucas var även förbi mitt jobb idag.Jag saknar folket faktiskt.Det är så himla roligt att träffa alla "gubbar".Ska ju faktiskt på firmafest den 13dec.Första kvällen jag kommer vara utan Lucas.Jag gruvar mig faktiskt redan,och ändå har jag inte tänkt dricka.Det är så fort man blir för full när man är ute på killarna,tro mig!(Jag har lite erfarenhet av det.)
Vi ska iallafall äta julbord och bowla,kul kommer det nog att bli!Någongång måste ju vara den första..

I helgen blir det nog inte så mycket för familjen.Bara mys tror jag,vilket kan vara ganska skönt.Nästa helg har vi lite uppbokningar,så det ska bli skönt att bara softa nu.
Fast jag längtar grymt mycket till nästa helg eftersom vi ska ha parmiddag med Madde,Marcus och Louise,Robin. och förstås småälsklingarna!
Det blir nog trerätters.
Ska bli så himla trevligt!

Nä,nu ska jag gå och softa lite innan våran rumpnissa hade tänkt vakna!


Är det bara jag som aldrig känt mig så vacker som jag gjorde när jag var gravid?
Jag skulle kunna gå och vara gravid jämt,eftersom jag aldrig varit så himla vacker!

Jag v.36

Jag nu.
Inte alls lika vacker!


- N a k e n -

Jag måste få berätta om en rolig sak som hände i morse!

Jag tar med mig Lucas och babysittern in på toan eftersom jag ska duscha.
Lucas sitter så snällt i babysittern och pratar och skrattar.
Sen när jag börjar ta av mig kläderna så börjar Lucas titta på mig.
När jag står där naken får Lucas jättestora ögon och underläppen börjat darra.
Och sen börjar han storgråta när han tittar på mig!
Han tycker nog inte mamma är så snygg utan kläder!
Jag kan ju inte hålla mig för skratt så jag börjar ju tokskratta!
Snacka om en scarymove för Lucas!

- O n t -

Idag har jag fruktansvärt ont i huvudet,så jag hoppas för gudskull att Lucas ska vara go och glad idag.

- P l a n e r -

Vad händer för oss i veckan då?


Tisdag:Jag och mamma ska fixa lite gardiner här hemma hos mig.Senare kom Jessica och höll mig och Lucas sällskap.

Onsdag:Promenad med Madde,Ellie och Lollo,Jack.Känns att det behövs en promenad eller två.Senare på kvällen ska jag till Jessica och kakla.Har lovat att göra det!

Torsdag:Då är det veckans mammaträff hos mig.Så jag håller på att klura ut vad jag ska bjuda på!Ska bli lika roligt som alltid!

Fredag:Det blir nog bara fredagsmys för våran del då.Tror jag iallafall!

Lördag:Har inga planer än,så kom gärna med några förslag.Är öppen för allt!

Söndag:Samma som Lördag.Vi hittar gärna på något roligt att göra!

- D o p -

Det har varit mycket i helgen alltså!

Vi hade dop i Lördags,vilket var mycket trevligt!Känns skönt att det är gjort nu,det var ju ganska mycket som ordnas i och med ett dop.Men jag vill än en gång tacka alla som kom,och för alla fina presenter vi fick!
Och en extra eloge till Lucas undebara mormor.Utan henne skulle det nog inte ha blivit så mycket dop!

Sen så fyllde jag ju år igår.Men vi firade mig i Lördags också,eftersom hela släkten var med på dopet.Fick pengar och en damsugare som jag tjatat om hur länge som helst!
Den fungerar riktigt klockrent!
Tack för alla fina presenter jag fick.

Jag lägger upp lite bilder från dopet om jag hinner!


    

 



- G r a t t i s -

Grattis på mig som fyller 22år idag!


- Ä n t l i g e n -

Nu har vi äntligen klinkrat!
   

Hur kul som helst,var ju ett tag sen sist!


Klart!

- M a m m a t r ä f f -

Idag var vi varit på den obligatoriska mammaträffen!Och som vanligt var det underbart roligt!Vi var hos Madde och Ellie denna gång,och vilken gudomligt god sallad du gjorde Madde!Måste få receptet!Tiden bara rann iväg som vanligt.Vad
jag gillar alla tjejerna,vi är vekligen ett härligt gäng!
Tack för idag alla brudar!

Nu ikväll har vi varit och ätit middag hos Tonys farmor.Potatis och kött,plus en massa fika efteråt.Man behöver iallafall inte gå hungrig hos henne!

Lucas har inte varit på sitt bästa humör idag,så jag måste gå och försöka underhålla honom på något sätt.

- P r o m e n a d -

Idag har jag och Lucas varit på promenad med Madde och Ellie.Och som sagt,mycket trevligt!Det måste vi absolut göra fler gånger!

Och imorgon är det den efterlängtade mammaträffen!Vad jag längtar.Jag var ju jävligt hängig förra veckan och kunde inte vara med.Så jag längtar hur mycket som helst!Det är så himla roligt att träffa tjejerna och alla bäbisar!Det blir hos Madde imorrn med Lunch på menyn!Nä,som sagt.Ska bli himla roligt!

Nu ikväll hade jag tänkt att få fara iväg en sväng och sola.Och sedan skulle Tony flytspackla nedanför insatsen,så att vi kanske nångång får tummen ur.....och börjar klinkra!



♥.Vi tänker på dig Monica.♥




- B e s v i k e n -

..Besviken..


- S a k n a -

Då var typ allt klart för dopet.Prästen har varit här och vi har gått igenom dopet.Det känns mycket bra.Jag har till och med hunnit med en promenad till affären och införskaffat kvällens middag.Lucas sover så sött i sin vagn ut i det fina värdet.

När Tony slutat jobba ska vi in till stan och titta på någon tröja till han och en BH till mig.Som sagt,jag har aboslut inga bröst kvar.Det ekar riktigt i bh´n.Så efter nästa barn blir det att hälsa på farbror doktorn kan jag lova!

Imorgon ska iallafall jag och Lucas ta en promenad me Madde och Ellie.Ska bli riktigt roligt!Hoppas vi får lika bra väder som idag,det är riktigt gudomligt ute!


Tony och Robban i Gve.(Skoter körning.)

Jannice och Robban på Robban skoter.

Jag,mamma och Tony på våra skotrar.

Jag ska erkänna en sak:
Jag kommer att sakna detta liv.





- B r a N a t t -

Ännu en bra natt!Lucas är helt underbar.Det är bara att njuta så länge det varar.Det kan ju som sagt ändras ganska fort när man har en bäbis!
Det är så himla skönt att känna sig rätt så utvilad.Och att inte somna direkt man lägger huvudet på kudden på kvällen.Att faktiskt kunna se på tv ett tag i sängen.Och sen får jag ju faktiskt sova en hel natt,till 05.30 och då äter Lucas och sen så brukar vi somna om till ungefär klockan 8.00.Jag är då glad så länge han vill sova så här bra!

Prästen ska komma hit när som helst.Det är det sista inför dopet.Sen är allt fixat och klart.Och jag måste tacka min käre mor och Lucas mormor för hjälpen.Skulle inte hon ha funnit så skulle det nog inte ha blivit något dop.Eller jag skulle då ha varit långt ifrån klar idag.Jag är en person som inte har någon vidare framförhålling.Det mesta sker i sista sekund!


Underbara unge!

- O n ö d i g t -

UTSEENDE

[x ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x  ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering. (2st)
[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (Om man räknar med öronen)
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[  ] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel. 


SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar.
[x ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[  ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[  ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[  ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x  Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat med en bil. (Gills epa?)
[  ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[  ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[  ] Jag har tagit/tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[  ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[  ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[  ] Jag är rädd för att dö.
[  ] Jag hatar begravningar.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

RANDOM

[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  ] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[  ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[  ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig                              
[  ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[  ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


- P i g g -

Vi fick en lika fin natt inatt också!Det är vekligen underbart.Lucas är helt underbar!Men det visste vi ju som sagt redan när han föddes!
Jag och Lucas har hunnit vara till Luleå med Lucas mormor nu på morgonen.Köpte det sista till dopet,men nu har hittat kläderna jag ska ha på mig!Allt är fixat nu,och imorrn kommer prästen hit.Så jag är faktiskt ganska lugn inför Lörda.

Jag känner mig hur utvilad som helst idag!Full av energi!Synd bara att Tony måste jobba ikväll.Men det är sista kvällen på de där satans jävla jobbet.Jag hatar det verkligen,men det är ju som sagt fina pengar.Man får se det så!

Jag skulle vilja hitta på något i dag/kväll!Känner mig så himla pigg!Någon som har lite att göra,får gärna höra av sig!

- S a v e E v e r y G o o d M o m e n t -

Ikväll har jag "fixat" till mig själv.Det är ganska skönt att ha 1-2timmar för sig själv på söndagarna.Tony och Lucas är hos Tonys farmor och spelar bingolotto,mest för att jag ska få lite tid för mig själv.Och jag uppskattar det verkligen,tack ska du ha älskling!
Jag har solat,färgat håret,rakat mig,klippt naglarna och hunnit plocka ögonbrynen.Så nu är jag redo att få hem mina pojkar.
Jag kan tycka det är lite ensamt nu,man är ju inte van att vara själv.Men ändå skönt att få lite tid för sig själv.Tony har ju jobbat så jävla mycket dom senaste tre veckorna,så jag har varit själv med Lucas typ 24timmar om dygnet.Men nu ska han inte jobba lika mycket i veckan,så då är vi ju två på kvällarna.Lucas brukar nämligen ha sin gnällperiod på kvällskvisten,så det är både bra och skönt att vara två då!

Jag fick en chock Lucas vaknade och ville ha mat inatt.Klockan var 05.30!Jag var tvungen att titta både en och två gånger,men den var fortfarande 05.30.Det betyder att Lucas har sovit från klockan 22.00 till 05.30 i ett.Det har aldrig hänt förut.Jag och Lucas steg iallafall upp och gjorde lite mat åt honom,jag trodde förstås att han gjort morgon då.Men vi gick tillbaka till sängen för att mysa lite,han fick ligga med mamma och pappa i storsängen.Och vad händer?Lucas somnar.och vaknar inte förrän klockan 08.00.
Vilken sovmorgon alltså!Jag känner mig hur pigg som helst idag.Det är bara att hoppas att det inte var en engångsföretelse utan att han ska forsätta sova så bra!Mamma känner ju sig så utvilad då.

Alltså,vad jag älskar våran trollunge!


- M a m m a o c h L u c a s -








- Ä n t l i g e n -

Äntligen är Tony klar med det där satans jobbet!Jag har varit själv i nästan tre veckor nu.Och det tar på krafterna kan jag lova!
Jag har ju faktiskt fått ganska mycket hjälp av Lucas mormor och morfar.Men man är ju som ändå själv större delen av dagarna och hela nätterna.
Tisdag natt fick Lucas för sig att vi skulle stiga upp klockan fyra,och eftersom han bestämt det så blev det ju så!Jag kan ju säga att jag såg hela valvakan.
Tror det kommer att behövas någon timme för mig själv känns det som.Kanske fara och sola eller bara sova?
Vi hade tänkt att vara en sväng till Luleå först nu när Tony slutar.Vi måste ju hitta några kläder till Tony som han kan ha på dopet.Jag känner själv att det kommer bli skönt att få komma ut lite.Lite frisk luft skadar ju inte när man inte är på topp!
Men jag beundrar verkligen singelmammor som inte har någon.Hur klara dom allt själv?
Men man kanske gör det,jag har ju trots allt klarat tre veckor nu.Men inte en till på raken tack!

-T r å k i g t m e n s a n t-

Vad går man och längtar till varje vecka?
Jo,torsdagarna eftersom vi har mammaträffen då!Och det är alltid hur roligt och trevligt som helst.Tiden går tyvärr så himla fort när vi träffas.Och just denna Torsdag är jag inte riktigt frisk..Det är så himla typsikt.Jag som verkligen älskar att träffa tjejerna och deras små bäbisar.Sitta och surra borta några timmar.Och jag är jämt på jätte bra humör efter att vi träffats.
Men istället får jag och Lucas vara hemma denna Torsdag.
Känns faktiskt jätte tråkigt,men förhoppningsvis ska jag väl bara piggare nästa Torsdag!
Jag hoppas iallafall ni har det trevligt brudar!

-B a b y s i t t e r-


Lucas nya babysiitter som gungar och spelar musik!

- H e l t s j ä l v -

Igår var jag själv i nästan fyra timmar.Och ska jag vara ärlig var det grymt skönt,få änga sig lite åt sig själv ett tag.Fast jag sov ju i nästan två och en halv timme.Man har ju lite sömn att ta igen!
Iallafall,Tony och Lucas var hos Tonys farmor och hälsade på.Tony har ju varit borta och jobbat hela förra veckan plus att han har jobbat hela helgen.Så jag har haft Lucas 24timmar om dygnet.Så det var lite skönt med egentid.Men det var ganska roligt när min killar kom hem också,man är ju inte van att vara själv!

Tony jobbar hemma i veckan,eller just nu är han nog i Luleå och jobbar.Men han sover iallafall hemma.För träffas kommer vi ändå inte att hinna göras denna vecka eftersom han måste jobba hela kvällarna.Man får tänka att det är fina pengar.För så roligt är det ju inte att vara själv.Men om någon vecka ska väl allt vara normalt igen.Det har blivit mycket jobba för Tony nu.

Imorgon blir det iallafall lunch på stan,med Madde och Ellie,Lollo och Jack och kanske Sandra och Nora?Det ska bli mycket roligt.Det är så himla roligt att träffas alltså.
Jag och Tony och Lucas var faktiskt och hälsade på Lollo och Robin och Jack i lördags.Mycket trevligt,och tack för kaffet!Det måste vi verkligen göra om.

Nä,nu ska jag försöka fixa till mig innan Lucas vaknar.Min Fredrik ska komma ikväll och hålla mig och Lucas sällskap medans Tony jobbar!


♥Mina pojkar,Jag älskar er♥

-Magiskt-

Jag har verkligen fått vara med om något magiskt inatt.

Lucas vakande som vanligt vid tre tiden och ville ha mat.Sagt och gjort.Och som vanligt så var Lucas jättepigg när vi la oss i sängen igen,så han fick ligga i våran säng.
Han hade iallafall mycket för sig,och han var inte trött.Väldigt pigg och glad faktiskt.Låg och skrattade.
Sen helt plötsligt så vänder han huvudet mot mig och tittar på mig.
Vi fick verkligen ögonkontakt.Vi kollade säkert varandra i ögonen trettio sekunder minst.
Och tillslut så börjar Lucas riktigt att stor le.Jag har nog aldrig sett ett sådan leende på honom.
Vi fick verkligen kontakt med varandra då.Det spred sig liksom en helt underbar känsla i hela kroppen hos mig.
Det kändes tryggt på något sätt.Det går inte att beskriva.
Det var helt magiskt alltså.

Just den där ögonkontakten och leendet efteråt gör det hur värt som helst att inte få sova något efter klockan tre.
Det är värt all möda i världen.


♥♥

♥♥

♥♥

1/11-08

Vad tiden går fort alltså.Våran lilla älskade trollunge är redan 10veckor.Det var ju som nyss vi plussade.Men det är snart ett helt år sen.Jag och Lucas mormor har till och med rensat ut Lucas garderob nu i veckan.Tagit bort alla kläder som är försmå.Han blir ju som sagt inte nå minde.Snart är han 15..
Men vilken tur att jag aldrig blir äldre!

Det blev inte riktigt som vi planerat igår.Det blev middag hos Lucas mommo och moppa istället.Kotteltter i ung,hur gott som helst.Vi var heller inte ute och gick som vi hade sagt vi skulle göra.Men vi bestämde oss för att grilla och ta den där promenaden idag istället.Så det får bli så!

Tony ska och jobba idag.Inte så roligt kan jag tycka,och det tycker ju inte han heller.Men man får se på pengarna istället.Han ska ju faktiskt vara hemma och jobba i veckan.Så vi får ha han hemma hela veckan.
Vilken lyx va?

Nu ska jag försöka få på mig några kläder och sedan försöka sminka upp mig lite.Känner mig som en zomibe idag faktiskt.
Men med lite kaffe brukar det ordna upp sig!