-JAAAA!

Inatt drömde jag att slemproppen "gått".Snacka om att jag blev hur glad som helst,men när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm blev jag lika bitter som vanligt.

Jag är väldigt less denna eviga väntan och vill att lillasyster/lillebror ska behaga att komma ut nu!Jag börjar känna mig som en bitter människa.Känner att jag inte tillför någon gläjde till min familj och vänner.

Och jag försöker verkligen med allt.Jag springer,promenarar,hoppar studsmatta.Men jag känner absolut ingenting.Det enda som återstår nu är att ha sex,mycket sex.
Bara ringa hem Tony då!

Nä,ut på springa/gå nu!

-Hm..

10 Dagar kvar..
Vi längtar efter dig!♥

-Bilder.


Med två buspojkar i båten som "fiskade".Båten var konstant i gungning.

Pojkarna kör fyrhjuling.

Utsikten från våran altan.
Underbart va?

Hos farfar.

Farfar hittade en bil åt Lucas.

Mamma och Lucas körde gräsklippare.

En fotölj och glass i solen var inte helt fel!


-Inte än.

Ingen bäbis än,börjar ju bli lite smått otålig nu.Det enda man gör är ju att gå och vänta.Tycker verkligen att h*n ska komma nu.Är less på att vänta,längtar så otroligt mycket också!
Dags att komma ut nu!

12 Dagar kvar..

-Gammal,jag?

Det slog mig nyss att jag faktiskt börjar bli gammal.Inte jättegammal,men jag är ju inte jätteung.Helt plötsligt insåg jag att jag fyller 24år i November.Alltså hallå,vart har alla år sprungit iväg?
Var man inte nyss 15år och stod och tjuvrökte överallt?
Om 2år är det 10år sedan jag gick ut 9an.
Jag har jobbat på Lindbäcks i 5år nu,vilket betyder att det är 5år sedan jag gick ut gymnasiet.
Det var ju nyss jag började jobba där!
Helt sjukt.
Eftersom jag och Tony blev tillsammans 1månad före jag fyllde 15 så betyder det att vi snart varit tillsammans i 10år.
Persolingen tror jag ju att jag är 17-18år,jag kan absolut inte se mig som en 24åring.Konstigt att alla andra åldras utom jag.

Nu måste jag sluta innan jag får ännu mer ångest över att jag verkligen börjar bli gammal!

-Gissa!

Här kommer alla gissningar på när lillasyster/lillebror kommer!

Monika:Lillasyster,23 Juni.

Fredde:Lillasyster,25 Juni.

Verron:Lillasyster,26 Juni.

Milla:Lillebror,28 Juni.

Nadia:Lillasyster,30 Juni

Erika:Lillasyster,5 Juli.

Linda:Lillasyster,6 Juli.

Ingela:Lillebror,5-6-7 Juli.

Jonna:Lillebror,7 Juli

Bella:Lillasyster,10 Juli.

Jannice:Lillebror,12 Juli.



-Nu är jag less.

LESS,LESS,LESS på att se ut såhär.
Blir ut och springa efter att jag lämnat lilleman på dagis.

-Mys.

Eftersom pappan ändå inte var hemma idag så bestämde vi oss för att åka till stugan,Jag,Lucas,kusin Alexander,moster Lisa och Mommo.Vi har det faktiskt riktigt mysigt.Pojkarna ligger och ska sova nu efter att ha fiskat och kört lite fyrhjuling.Tyvärr blev det ingen fisk för oss.Men jag och syster ska snart ut igen och försöka!
Som jag sa,hur mysigt som helst har vi det!

Hos BM gick det också jättebra.Allt såg väldigt bra ut,förutom Hb som bara låg på 108.Lillhjärtat slog 135s/min och jag väger nu 65 biffar!12Kg plus nu alltså..
Fick en ny tid 5/7,men jag hoppas verkligen att jag slipper den tiden.Tycker lillasyster/lillebror kan komma redan imorrn!

Nä,nu ska vi ut och fiska en sväng innan det blir att spela lite spel!

-Tänk vad roligt det skulle kunna bli.

Pappan är i Umeå,så nu är det mamma-Lucas dagar!Eller mamma-Lucas dag,eftersom han redan kommer hem imorrn.
Och om du lillasyster/lillebror skulle behaga att komma just idag eller inatt så får vi träffas i Skellefteå och föda.Det är ju inte det minsta orolig för!
Men gode fränt att bara mötas upp i en stad för att föda barn.Skulle som sagt vara ganska fränt,eller hur?

Jag ska börja ta och klä på den lille mannen och sedan ska han få åka till dagis.Själv ska jag gå ut på promenad när jag lämnat honom och sedan blir det ett besök hos BM klockan 9.00.Och jag HOPPAS verkligen att det är sista gången där,för nu tycker jag att lillasyster/lillebror kan behaga att komma ut!
Ja,jag vet.Den kommer när den är klar......Men jag vill faktiskt att den ska komma NU!

18 Dagar kvar nu..

-Bajs.

Inte var det nå bättre väder idag inte.Fast vi har ändå varit ute och gått en sväng.Tycker så synd om Lucas om han måste vara inne hela tiden.

Eftersom det är så bajsigt väder så far vi till Storheden idag.Något måste man ju hitta på!

Återkommer senare idag!

-Understimulerad delux.

Vi vill inte ha regn!Så otroligt tråkigt väder det varit idag.Klart som fan man blir deprimerad och lite småsur.Vi har iallafall varit på stan med Lucas mormor,morfar och ena moster.Blev att gå i affärer och sedan en lunch på Café Piteå.Trevligt,trevligt!

Lilleman somnade i bilen på vägen hem från stan så han fick sova där en stund.Efter att han vaknat har vi bara varit inne.Och hur jävla kul är det ens?
Hela familjen är lite smått understimulerade.Vi har iallafall bakat kaka med play´do lera,lekt lite allmänt.Men Lucas är ju en utepojk,och även vi.Vi är ju inte vana att vara inne..
Det är såååååå tråkigt att vara inne.
Smarta jag som har alla regnkläder på dagis.

Men imorrn hoppas vi på uppehåll iallafall!


-Allt om inget,allt om allt.

Då var det helg!Och detta betyder att pappan i familjen enbart har 10 arbetsdagar kvar innan han går på 5veckors semester.Hur underbart kommer inte det att bli?
Jag tror denna sommar kommer bli toppen.(Även lite sömnlös kanske!)
Tyvärr far har till Umeå på måndag för att jobba,men kommer hem redan tisdagen.Och om nu lillasyster/lillebror vill komma just på måndag så får vi träffas i Skellefteå och föda där.Inga som helst problem ju!

Det är bara jag och lilleman vakna nu.Eftersom jag har chans att vila på dagarna så tycker jag att det är pappans tur att få sova lite längre på helgerna.Plus att alla mina preggohormoner gör så att jag är typ pigg klockan 5.

Jag vet egentligen inte vad denna dag har att erbjuda.Om det inte regnar kommer den nog att spenderas ute.Och om det regnar kommer den att spenderas inne och förmodligen kommer vi nog att kakla då.
Det är så roligt att göra sånna saker med hela familjen.Och Lucas älskar verkligen att få vara med.
Visst,det är 2 steg fram och 1 steg bak men det är väl så det ska vara när han har barn?

Nä,nu ska jag sätta mig i soffan med älsklingspojken också ska han få äta en flaska!

20 Dagar kvar!

-Kom ut NU!

Nu börjar jag nästan bli lite deppad.Okej,kanske att ta i.Men jag är iallafall GRYMT less att vara gravid.Och självklart längtar jag ju som bara den över att få träffa lillasyster/lillebror.Jag skulle egentligen bara vilja att den ploppade ut snart så att vi får träffa den!
Jag "förgyller" mina dagar med promenader och hopp om att kanske den borde vilja titta ut snart.Men jag vet,den kommer när den är klar.Men visst längtar man som bara den!Konstigt vore ju annars!

Plus att jag faktiskt igår på kvällen hade ont i kroppen,vilket jag aldrig brukar ha.Och jag vill verkligen inte känna att jag får ont av att göra saker jag vill göra!

Jag skulle klippa gräset nyss,men tror ni på allvar att jag fick igång den?Nä,såklart inte.Bara att vänta på att pappan kommer hem och kan dra igång den.
Tror jag ska köpa mig en gräsklippare med elstart,för nu börjar jag bli grymt less på våran.

Nä,då dammsuger jag istället!

-Lek och bus!

Idag fick jag besök av underbara Louise.Så otroligt kul att få se henne.Tyvärr blir det alltför sällan,men snart borde det ju nästan bli mer!

Lucas och kusin Alexander har invigt våran syskonvagn,och jag känner mig riktigt nöjd med den.Vi har varit ute och gått både igår och idag,och pojkarna älskar att åka i den.

Efter middan for jag och Lucas till kusin Alexander och moster Lisa för att leka lite.Vi gick ner till vattnet så att pojkarna fick kasta lite sten.Och sedan gick vi till lekparken så att dom fick åka lite ruschkana och gunga.
Som sagt,vi har världens sötaste pojkar.Det är alltid jätteledsamt när dom måste skiljas åt.Man får nästan dra dom åt olika håll.
Dom tycker verkligen om varandra!

Eftersom jag har ny telefon med hela 5.0mp så har jag faktiskt tagit lite bilder från ikväll!













Visst är dom så underbart söta.



-Bilder från fisketuren.

Idag har dagis stängt,så det blir en Lucas-mamma dag idag!Synd bara att det verkar bli så tråkigt väder idag.Men vi ska nog komma på något att roa oss med!

Tänkte slänga in bilderna från i Lördags då vi var och fiskade hela familjen!


I början var inte flytvästen så poppis.

Lucas och pappa och farfar i bakgrunden.

Farfar försöker visa Lucas hur man ska göra.

En liten lektion.

Lucas kastar sitt spö i vattnet.

Pekar vart fiskarna finns.

-Jag har.

Jag har:
♥Städat ut kylskåpet.
♥Vikt ihop tvätt.
♥Startat en ny maskin.
♥Startat en diskmaskin.
♥Dammsugit och skurat nedervåningen.
♥Bäddat alla sängar.
Och klockan är inte ens 9!

Och nu blir det promenad!

-För tjock!

Mobilen är hittad.Den låg på uppfarten.Så nu kan ni ringa mig igen,fast jag vet inte riktigt vart jag satte den.Men den är nog inne någonstans.

Ikväll ska jag sätta på mig arbetskläderna igen,eller så inte.Jag skulle gärna ha gjort det,om jag kom i dom!Jag får hitta på något annat att ha på mig.Vi ska nämligen kakla i tvättstugan!
Det kommer bli superfint,det känner jag på mig.

Mina fina byxor som just nu hänger i graderoben..
Men när jag börjar om att jobba igen SKA dom på!

-Spårlöst försvunnen..

Allvarligt,det är inte kul detta!
Min mobil är spårlöst borta!Sista gången jag såg den var imorse när mamma ringde.Då satt jag ute och pratade med henne.Och självklart har jag mobilen på ljudlöst och min vibrator är trasig..
Hur enkelt kommer det vara att hitta den?
Så gott folk.Det är nog ingen ide att ringa mig för jag lär ju inte svara!Ni får ringa hem eller till Tonys telefon om ni vill mig något!

Det är väl bara ut igen och forsätta leta.

-Helt sjukt nästan!

Det här är nästan helt sjuk!Det blev ju som sagt en väldigt tidig morgon igår.Men det var ändå full fart hela dagen.Först var vi och fiskade,och jag är ju verkligen kungen av att få fisk!Lucas var så gudomligt snäll hela tiden,så det är ju aboslut inte några problem att ha med sig honom!

När vi fiskat for vi och firade Kevin som fyllde 5år.Och senare iväg till Lucas mormor och morfar där det bjöds på grillat.
När vi väl kom hem där kring 17.30 var hela familjen riktigt trötta.Lucas satt typ still i mitt knä i soffan en bra stund,och det händer nästan aldrig!

Men det var iallafall en superbra dag igår!

Lucas somande kring 19.00 och vi satte då på en film.Jag såg inte många minuter innan jag somande.Jag somande nog kring 19.30 och Tony strax baki mig.21.30 vaknade jag och gick upp och la mig medans Tony fortfarande låg och sov på soffan.Klockan 02.00 vakande han och kom upp till mig.
Lucas vaknade 06.30 i morse,så vi har nästan sovit 12 timmar!Helt sjuk!

Bilder från fiskteturen kommer!

-Mycket att stå i!

I detta hus har vi varit vakna sedan 04.30.Lucas måste ha vaknat efter att ha drömt något.Jag tog honom till våran säng där han somande om till 05.30.Men eftersom jag alltid är pissnödig till tusen när jag vaknar så var det vara att he sig ner på toa.Och var jag trött sedan?
Nä.Men jag antar att sådär mitt på dagen idag kommer jag att drabbas av ett sovil.Gäller bara att ha kaffe nära sig!

Idag ska hela familjen på en liten fisketur.Det blir premiärtur för lilleman.Och självklart har han att eget barnspö!Antar att han inte kommer att fiska sådär jättemycket,men klart han måste få ha ett eget.
Det kommer nog att bli super kul!Och jag kommer ju självklart att dra upp den strörsta.
Blir även en sväng förbi Lucas farfar när vi ändå är i trakterna och fiskar!

Och när vi kommer hem ska vi och fira Kevin som blir hela 5år idag!Grattis på dig!Som sagt,tiden bara springer iväg.

Till middag blir det att grilla hos Lucas mormor och morfar!Inte dåligt!

Nu håller vi tummarna på att det ska vara fint väder idag!

På tal om igenting förresten så har jag köpt mig en ny telefon.Kanske på tiden då inte ens vibratorn på den telefonen jag har fungerar!
Och såhär ser den ut:

Självklart rosa eftersom jag är "RåSaMoNgOt".

-Magen.

Jag har inte tid att skriva så mycket just nu.Det händer så väldigt mycket och dessutom att det så underbart väder ute att man verkligen inte vill sitta inne och blogga.
Så istället för att skriva bjuder jag på en liten magbild!



Var hos BM igår.
SF-mått:34cm,samma som för 2 veckor sedan,vilket betyder att magen "trillat" ner lite.
Hjärtslag:136slag/min

Kan även berättat att det varit lite "oroligt" i magen nu.Inte att jag har ont och så,men det känns lite oroligt där inne.
Vem vet,kanske vi snart får träffa lillasyster/lillebror?



-Om man ligger i..

Klockan är nu 08.15 och jag har hunnit lämna lilleman på dagis och även varit på tippen en sväng.Jag har kört släp alldeles själv.Det går bra,sålänge jag inte behöver backa!Rakt fram är det inga problemos.

Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och sedan ska jag bege mig på min dagliga morgonpromenad.Jag blir som en ny människa efter mina promenader,och vädret kan ju inte heller vara bättre!


-Dagen i punkter.

Dagen i punkter.

♥Städat,dammtorkat och renbäddat alla sängar på övervåningen.
♥Dammsugat här nere.
♥Varit på tippen med en massa kvistar.
♥Varit på min dagliga promenad.
♥Tagit en powernap på 30 min.
♥Hämtat Lycas på dagis.
♥Klyvit och staplat ved.
♥Försökt städa upp alla leksaker på gården.
♥Cyklat till Lucas mommo och ätit palt.
♥Cyklat hem.
♥Duschat Lucas.
♥Läst saga med Lucas.
♥Lagt Lucas.
♥Sitter här och slöar mig ett tag innan jag ska ut och lasta släpet med mer kvistar.


Rätt fantasktiskt!

Det är rätt fantastikt ändå.Både storebror och pappan brukar ju prata med lillasyster/lillebror i min mage.Lucas brukar säga Hej Bibbi och klappa och pussa på magen.Och nu på senare tid har han även börjat säga Bibbi,Komma.
Pappan brukar också pussa och prata med lillasyster/lillebror i magen.
Varje gång någon av killarna pratar,pussar eller styker på magen så vaknar lillasyster/lillebror.Tänk att bäbisen hör deras röster,att bäbisen känner igen pappa och storebror.
Visst är det rätt underbart?

PS.Glöm att att gissa på när lillasyster/lillebror kommer!DS.

Gissa,Gissa,Gissa!

När kommer Bäbis?
Pojke eller Flicka?
(
BF 9 Juli )



Gissa,Gissa,Gissa!



-..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.Så jag återkommer när jag vet.

-Träd.

Igår fällde vi hela 4st träd på våran gård.Skulle egentligen blivit en till men det blåste för mycket.Medans Lucas farfar fällde träd sa Lucas bara Oj,Oj.
Det blev bra.Fast nu har vi ju hur mycket kvistar och sådant på gården.Blir att fara till tippen imorrn med alla kvistar!
Och det bästa av altl är ju att vi nu har ved till vintern.Så imorrn ska jag börja klyva.

Idag har vi städat i tvättstugan och toaletten.Det börjar blir riktigt bra nu!

-Kakel.

Kan meddela att jag fick som jag ville när det gällde kaklet.Inte för att jag trodde något annat.Tony är kanske för snäll ibland?Men en glad mamma är en glad familj!
Vi skulle få det nästa Fredag,så nästa helg åker det upp.Måste bara på jobbet och låna lite saker.

Lucas sover i bilen.Funderar på att städa undan här inne.Det kommer ju fram en och annan leksak under dagens gång.Pappan skruvar för fullt i tvättstugan hör jag.Jag lovar att bilder kommer när vi är klara.

-Ingen sovmorgon denna morgon!

Idag blev det ingen sovmorgon.Lucas vaknade kring 06.00.Men vad gör egentligen det när solen skiner?Efter 1 eller 2 koppar kaffe är man som en ny människa.
Pappan sover än.Eftersom han alltid stiger uppe före f*n så tyckte jag att han förtjänade en liten sovmorgon.Iallafall till 07.30 då vi ska väcka honom.

Jag tror Lucas har bajsat nu.Återkommer senare!

-På språng.

Vi har varit på språng hela eftermiddagen.Vi kom precis hem från vårt sista stopp.Det började med att jag och lilleman gick på stan efter att jag hämtat honom på dagis.Det blev lite trosor och 2 t-shirts som jag ska ha med mig på BB.Man behöver ju inte vara jättesnygg när man är där.Så jag köpte dom på barnavdelningen på Intersport.150 spänn,billigt och bra!Jag kommer ändå bara att använda dom medans jag fortfarande är tjock.

Iallafall så for vi hem och hämtade pappan och släpet och begav oss sedan till Ångsågen.Blev att köpa lite foder och en MDF-skiva.Vi skulle även beställa kakel,men vi är inte riktigt överrens.Men efter ikväll så kommer jag nog få bestämma!Det brukar bli så i slutändan!

Efter middagen så for vi först på Dollar för att inhandla lite shampoo som vi ska ha med oss till BB.Och sedan på Willys för att handla lite inför helgen.

Så nu sitter vi här.Pappan och Lucas busar som vanligt i soffan.Dom är nästan för underbara mina pojkar!

Imorrn kommer Lucas farfar hit för att fälla lite träd på våran tomt!Återkommer med bilder på allt när vi är klara!

Nä,det börjar bli dags för sängen för lilleman.

-BB-väska.

Lucas gav mig sovmorgon även denna morgon.Klockan 07.00 hörde jag honom ropa på mig.Tänkt vad en timmes mer sömn kan göra!Jag känner mig riktigt pigg och full av energi!
Därimot tycker jag lite synd om pappan som jobbar i Luleå nu och stiger upp före f*n.Så imorrn ska han få sovmorgon har jag bestämt!Han ska få sova till han vaknar.

Jag har hunnit göra en massa saker nu på morgonen.Jag har ÄNTLIGEN sorterat alla sängkläder och gardiner och satt in dom i en garderob.Och jag är rätt nöjd med mig själv eftersom jag faktiskt slängt mycket som jag vet att jag aldrig kommer att använda.
Det fann två högar.En spara och en slänga och INGEN kanske.

Jag har även börjat packa BB-väskan.Egentligen borde jag ju packa den klart.Men det är ju en början att ha börjat med den.Jag och lilleman far på stan en snabbis efter att jag hämtat honom.Jag ska köpa några nya trosor som jag ska ha med mig.Denna gång ska jag verkligen ha med mig sköna och bekväma trosor.Och även några t-shirts ska inhandlas!
Fast det inte ens är 2år sedan sist jag var på BB så tycker jag det är svårt att komma ihåg allt man ska ha med sig.Känns som att jag kommer glömma en massa saker!

Dammsuga har jag ju också hunnit med!

Nu ska jag bara klä om och sedan ska jag bege mig på den dagliga promenaden!

-Världens klockrenaste bilder!

Jag har just tagit världens klockrenaste bilder!Lucas vet absolut inte om att jag stod där jag stod och tittade på honom.Tur att jag hade kameran i bordslådan.







Det börjas tidigt att dricka dirket ur paketet och sedan sätta in ett tomt paket i kylen igen!
ÄLSKADE UNGE!

-Mellannamn och underbara pojkar!

Vilka underbara barn jag och min syster har!Lucas och Alexander har verkligen varit hur underbara som helst idag.Dom har suttit i sina vagnar och varit allmänt snälla.Inte ett litet ljud av missnöje!I vanliga fall brukar varken Lucas eller Alexander vilja sitta i vagn.
Vi har varit förbi Lisas skola och lämnat något uppsats eller vad det nu var.Och sedan ner på stan för att äta lite lunch och handla lite kläder.
Jag köpte ett par jeans och en t-shirt till lilleman.Skulle egentligen också köpa en body och byxa i stl 50.Men jag insåg att det är roligare att handla när man vet vad det är för filur.Det finns ju inte så mycket neutrala färger heller.

Sen kan jag även meddela att vi är typ 100% klara med namn och mellannamn på lillasyster/lillebror.Själva namnen har vi ju haft klara typ hur länge som helst.Båda namnen fanns ju med när vi väntade Lucas.Men mellannamnen denna gång har varit lite mer kluriga att komma på.Men nu sitter dom där,och det låter faktiskt riktigt bra!

Till middag idag blir det något så glamuröst som stekt korv och stuvade makkisar.Härlig fantasi jag har va?Men det går ner!
Sedan blir det att fara på Ångsågen för att låna hem lite kakel.Me like!

-Kommentarer..

Lucas sover ÄN!Detta har inte hänt på jag vet inte vad hur många månader!Och eftersom jag inte tänker väcka honom så blir det inge dagis idag.Då följer vi istället med moster Lisa och kusin Alexander till Skellefteå!

Egentligen behöver jag absolut inte köpa några mer små bodys,men jag ska se om jag hittar något i Skellefteå.1-2 till kan man ju faktiskt köpa.Och nu ska jag faktiskt börja packa BB-väskan.Jag pratade med Jannice igår och hennes lilla Max kom ju faktiskt i 35+1,och där är vi på Söndag.Man kanske ska börja göra iordning allt?

Men helt allvarligt alltså.Ni är grymt dåliga på att kommentera!Och eftersom jag har lika många läsare nästan varje dag så måste ju folk komma tillbaka och läsa det jag skriver.
Nu behöver man ju inte kommentera jämt,men NÅNGÅNG.Och oftast är det samma personer som kommenterar.Och med tankte på att jag ändå har rätt många läsare varje dag så vet jag till 90% inte vilka ni är.
En liten kommentar skulle göra mig glad!

Nu tror jag att jag ska hoppa i duschen innan lilleman behagar att vakna.Undra hur länge han kommer att sova?

Hoppas ni alla där ute får en fin dag i regnet!

-Veckans tjockisbilder.

Nu är det bara 37 dagar kvar till BF.Och som vi längtar till att få träffa lillasyster/lillebror!
Har inte så mycket mer att skriva så jag bjuder på lite magbilder som jag tog i morse!


V.35

V.35

-Krigskadad Lucas.

Nu kan jag berätta för ett att våran gräsmatta är klippt!Våran gård är ungefär 1300kvm,så visst har jag varit duktig?Men tro inte att jag fick igång den själv.Nog fick pappan allt dra igång den.Och det värsta är ju att den startar dirket han drar.
Undra om jag är svag?

Vi hade moster Lisa och kusin Alexander här på middag idag.Pojkarna fick krovstroganoff medans vi åt nå "tortilla i ugn med köttfärsgjejs".Det var ruskigt gott,och jag kommer garanterat göra det igen.
Pojkarna har som vanligt varit ute hela eftermiddagen och lekt.Man kunde då tro att Lucas hade hela sandlådan i håret när han kom in för kvällen!Men barn ska vara skitiga.Skulle vara värre om han bara stod stilla och inte rörde sig alls!

Lucas har fått en liten "krigsskada" på dagis idag.Hans ena kind är nämligen helt uppskrapad.Han skulle klättra upp på en sten men ramlade ner och krapade sin kind.Och eftersom jag vet att han är en liten "klasklättermus" så förvånadar det inte alls mig!Det är liksom sånt som händer när man heter Lucas Persson!
Sötprutten våran!







-FÖRBANNADE GRÄSKLIPPARE!

Förbannade jävla gräsklippare.Alltså,jag är riktigt jävla nära på att köra den på tippen nu.Det är fan inte menigen att jag ska klippa nå gräs..
Visst är det väl meningen att man ska kunna använda sakerna man har?Men tror ni fanskapet startar när jag ska försöka dra igång den?
Nä,såklart inte!Jag har stått där ute mitt på gräsmattan i säkert 5 minuter och försökt att dra igång den.Men icket.Tillslut blev jag så jävla arg att jag började gråta och gav den en spark och sedan gick jag in.
Jag som skulle överraska pappan med en nyklippt gräsmatta.Men hur jävla enkelt är det när den inte ens startar?

Istället cyklar jag på affärn och köper lite saker så att vi kan äta kyckligsallad till middag..


-Sallad.

Är det någon som har några goda och bra recept på sallad?

-Morgonpromenad.

Härlig morgon detta är!Lucas slog upp sina vackra blå 06.15.Och inte ska ni tro att mamman fick hämta honom.Nä,det var bara pappan som fick hämta honom.

Nu ska jag gå min morgonpromenad.Jag är ju faktiskt i V.35 nu,så att nu är det bara ett plus egentligen att röra på döfetan.Eller det gör ingenting om jag rör på mig.Så en promenad sitter rätt jävla fint såhär på morgonen!

Men jag lär väl återkomma under dagen!