31/8-08


Helt underbar söt!

30/8-08

10 favoriter
Dialekt: Min egen såklart!
Mat: Svårt fall,Fisk,Kött och Stark mat kanske.
Låt: Heaven (Bryan Adams)
Tecknad figur: RainbowBrite
Sport: Slalom
Komiker: Kommer tyvärr inte på någon.
Veckodag: Fredag
Glassmak: Spelar ingen roll så länge det är glass!
Soloartist:

9 för tillfället
Humör:
Lycklig som bara den.
Tanke: När matade jag Lucas sist?Var det kanske kring sex?Jag tror det är dags för han att äta snart iallafall.
Kläder: Jeans en vit t-shirt och en kofta.
Bakgrund: Tapeterna på väggen och en tavla av några träd eller kvistar typ.
Känsla: Kär och galen!
Tid: 20:34
Bästa sak: Glassen i frysen.
Irritationsobjekt: Tiden bara rinner iväg!

8 första
Bästa vän: Jannice.
Husdjur: Dammråttorna,räknas dom?
Kyss: I 5an med Johan.
Piercing: Näsan.
Förälskelse: Det måste ju ha varit Johan tror jag.
CD skiva: Kan mycket väl ha varit Spice Girls eller nått sånt.
Bil: En Peugot 205 junior,världens fränaste bil.
Ord: Måste väl ha varit mamma eller pappa?

7 senaste
Telefonsamtal: Tony.
Mat: Ris och kycklingwok.
Dryck: Isvatten.
Biltur: Idag till och från Renön.
Tv-program: Miami INK.
Spelad låt: Vet inte vad det heter.
Köpta klädesplagg: Säkert någon tröja från Gina.

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Ja.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja faktiskt!
Varit med i tidningen: Även där har jag varit med både en och flera gånger faktiskt.

5 nej tack

Skolämne: Allt som innebar teori.
Mat: Svårt att säga faktiskt.
Musik: Rap.
Dryck: Coca-Cola och andra drickor som bara smakar socker.
Djur: Ormar.

4 saker
Du gjorde igår kväll:
Hade främmande och sedan så myste lilla familjen i soffan.
Du kan höra just nu: Tony som spelar Resident Evil.
Du inte kan leva utan: Min familj.
Du gör när du har tråkigt: Städar?Fast just nu hinner jag inte ha tråkigt!

3 personer
Du kan berätta allt för:
Mamma,Jannice mina systrar.
Du tycker om: Lucas,Tony.
Du inte gillar: Dom som inte gillar mig!

2 val
Coca Cola eller Fanta:
Varken eller.
Hund eller katt: Hund.

1 önskan
Att min familj och alla jag känner nära och kära ska få leva ett långt och lyckligt liv.

30/8-08

Idag är våran lilla Lucas en hel vecka!Tänk vad tiden går fort.Tyckte det var nyss dom la honom på mitt bröst för allra första gången.

Igår så hade vi folk hos oss hela dagen,vilket var trevligt.
Min farmor och farfar kom och tittade på underverket,och självklart tyckte dom att Lucas var söt!Sedan så kom min syster med bussen från Skellefteå,hon hade ju inte hunnit träffa Lucas.Så vi beställde mat från Pentryt och det var grymt gott.Sedan blev det tårta eftersom Tony fyllde år.Och då kom Per med sina två små pojkar.
Riktigt trevligt var det iallafall.

Idag är faktiskt Tony och målar litegrann,så jag och Lucas är ensamna några timmar nu.Så jag hade faktiskt tänkt ta en lite längre promenad med barnvagnen.Men jag tror att Lucas ska få äta föra vi går,inte så lyckat om han skulle bli hungrig när vi är ute!
Skulle också ha behövt fara in till stan och köpa en eller två till pyjamaser till Lucas.Har massor i STRL 56,men han är lite för liten för den storleken än.
Ikväll tror jag det blir mys,vi ska nog spela lite resident evil kanske.Jag tycker det är jätte mysigt att sitta och åka bil när det är mörkt så vi får se om vi tar en sväng med bilen bara för att.
Fast allt känns ju underbart nu för tiden.Jag har så svårt att fatta att jag har fått världens finaste pojke.Att jag är så lyckligt lottad att få älska någon så mycket.Helt otroligt.

Nä,nu håller Lucas på att vakna till liv så nu ska vi äta och sedan ska vi ut och göra gatorna osäkra!

29/8-08

Jag tror jag har sagt det förut,men det är helt underbart att äntligen få vara en familj.Jag får vakna varje morgon med mina killar,helt underbart!

Igår var det också hur mysigt som helst.Vi var en sväng förbi OK och jag fick för mig att jag skulle hyra P.S I Love You.Eftersom jag läst boken så ville jag se filmen.Det är ju absolut ingen Tony film kan jag ju säga,men han skulle ändå hålla på med lite gjejor i köket.
När vi kom hem så badade vi först Lucas,första gången hemma!Det gick iallafall bra,och jag tror han tycker det är ganska skönt!
Efter badet så ammade jag Lucas och sedan så bäddade jag ner Lucas i min famn och mig i soffan och satt på filmen.
Riktigt mysigt måste jag säga,ligga och få ha Lucas i famnen.Men jag kanske såg 20-30min så somnade jag också!
Tony sa att vi såg hur söta hur som helst när vi både låg det och sov.Tyvärr så hade vi slut batteri i kameran så han kunde inte ta några kort.
Men jag vaknade iallafall till liv lite senare och matade Lucas och sedan så gick vi upp och la oss.
Men jag såg inte mycket av filmen,men jag har nog ändå aldrig haft det mysigare.

Idag fyller iallafall Tony år,men det blir inte så mycket ståhej.Känner att krafterna inte riktigt räcker till det.Men jag hade iallafall tänkt göra en tårta åt honom.
Blir väl att mysa ikväll,se en bra film och bara få mysa med familjen..


Mysigt.

28/8-08

*Förlossningsberättelse*


Jag var ute och klippte gräset fredagskvällen, blev nog klar där kring åtta halv nio. Så vi bestämde oss för att vi skulle fara och hyra film och äta lite godis. Jag skulle bara pinka först. Och när jag torkar mig så är det blod. Blir ju genast orolig och ringer mamma, som säger att jag ska ringa Sunderbyn. Vi ringer dit och berättar att jag blöder och dom vill att vi ska komma upp eftersom dom inte kan säga på telefon vad det är. Så vi tar med oss BB väskan och slänger oss i bilen. Jag kan ju tillägga att jag är smått orolig över att det ska vara nått allvarligt eftersom jag inte ens haft några värkar, bara sammandragningar som jag typ jämt har. Vi stannar i alla fall och köper oss en korv för när jag är nervös blir jag fruktansvärt hungrig.

När vi kommer fram till Sunderbyn är väl klockan kring halv tio-tio. Kommer inte riktigt ihåg. När vi kommer till förlossningen kopplar dom upp mig på en sån här ctg apparat, och får väl ligga med den typ tio tjugo minuter. Sen kommer BM tillbaka efter att ha läst mina pappren och kollat upp lite saker. BM kollar i alla fall mig och säger att jag är öppen 3-4cm,och att han ligger VÄLDIGT långt ner. Jag tycker det ju är smått konstigt eftersom jag inte haft några verkar. BM skriver i alla fall in oss på patienthotellet och vi går till rummet. Svårt att sova kan jag ju säga, jag sov nog inte många minuter den natten.

Klockan två halv tre skulle jag i alla fall gå på toa och när jag ställer mig upp känner jag hur det rinner vatten ner för benen. Vi ringer förlossningen och dom vill att vi ska komma nu, så vi beger oss. Och nu börjar värkarna komma, dom gör inte så ont än. Men dom känns i alla fall. När vi kommer dit så är jag fortfarande "bara" 4cm.Men jag får gå i badet, och det hjälpte i alla fall lite grann mot värkarna. Det var skönt. Dom kopplar mig på en sån där cg apparat efter jag kommit upp från badet och nu gör värkarna mer och mer ont. Och dom kommer mellan mindre och mindre mellanrum. BM kollar och jag är öppen 5cm och klockan är nog kring halv fem eller nått sånt. Och jag kan säga att det gjorde riktigt jävla ont så BM gör mig redo för att få bedövningen. Äntligen tänker jag, slippa ha så här ont i alla fall. Efter en timme ungefär skulle läkaren just komma och ge mig sprutan, men BM vill först bara kolla om jag öppnat mig nått mer och då visar det sig att jag är fullt öppen. Så att egentligen är det bara att börja krysta, och den där jävla lustgasen gav ju inte ett smack!

Klockan är väl kring tjugo i sex nu och jag börjar krysta, UTAN bedövning. Det gjorde ont, det kändes att man levde. Det var många gånger under dom där minuterarna jag tänkte att jag dör, jag orkar inte mer. Men det precis som att man får oanade krafter. Krafter man inte visste att man hade. Där på slutet ville man ju krysta hela tiden, men man var ju tvungen att vänta på en värk. Jag fick i alla fall något just i slutet som skulle förstärka värkarna, och gjorde det kan jag ju säga. Dom tyckte att jag var fruktansvärt vig också! Jag fick känna på hans huvud när huvudet var ute, lite obehagligt kan jag säga. Tony visste nog inte vart han skulle ta vägen. Men att han bara fanns där var nog mycket stöd. Tillsist i alla fall kom han ut! Det kändes som om hela magen liksom sjönk ihop, och det såg ju ut som en slaktplats där i sängen! Efter ungefär tjugo minuters krystande kom världens underbaraste Lucas! Det första jag var tvungen och kolla var det var en snopp eller mus, och det var ju en snopp! Helt otroligt, tårarna bara rann på både mig och Tony när dom la Lucas på mitt bröst! Aldrig tidigare har jag haft så fruktansvärt ont, men det liksom bara försvann när dom la Lucas på brösten. Just det är värt all smärta i världen! Han var helt underbar, tänkt att han har legat där inne.Det var så många tankar och känslor som kom just då.

Jag kan ju säga att inte trodde jag att jag skulle föda en son på lördagsmorgonen 06.07,när jag var ute och klippte gräset på fredagskvällen. Livet är fullt av överraskningar!


Jag har aldrig känt mig så hel, så lycklig som jag gör nu när Lucas finns!
Tänk att en sådan liten människa kan göra så stora mirakel!

Nu har jag två underbara killar!


Mirakel.


26/8-08

Världens Underbaraste Lucas.

26/8-08

Visst är livet allt underbart?
Trodde aldrig att man skulle kunna känna så här?Jag är bara så överlycklig över att jag har fått världens finaste Lucas.Det finns ingen som är så underbar som honom!

Dom första två dagarna här hemma har iallafall gått bra.Lucas äter bajsar sover och skriker ibland.Precis som alla barn.Men vi har iallafall dom två första nätterna fått sova ganska bra.Har bara ammat och bytt på honom två gånger per natt.

Imorse var i på 72timmars kontroll,och allt såg då bra ut.Men dom tog iallafall nått gulsotsprov,men förhoppningsvis ska det väl inte vara nått.Jag tycker det är lite småhemskt när dom är och sticker i mammas lilla prins.Men han tog det iallafall med ro.

Jag hade tänkt att börja på min förlossningsberättelse senare idag,om jag hinner.Nä,jag måste verkligen ta tag i den där nu.Annars kanske jag glömmer bort det!

Nu ska jag då bara vänta på att lille Lucas ska vakna så att han får sig lite mat,och sedan ska vi bege oss till Jannice och Robban var det tänkt!

24/8-08

Äntligen har Lucas kommit!
Klockan 7 minuter över 6 på lördagesmorgonen  den 23agusti behagade våran lille prins att komma ut.Helt fantastisk är han,kan knappt tro att han är våran!
Har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så här lycklig!Nu ska jag bara njuta av våran nya familjemedlem!

47cm  3130g

21/8-08

Ingen bäbis än,börjar ju bli lite smått otålig nu.Det enda man gör är ju att gå och vänta.Tycker verkligen att h*n ska komma nu.Är less på att vänta,längtar så otroligt mycket också!
Dags att komma ut nu!

18/8-08

Helgen har varit kanon,riktigt bra faktiskt!

Ifredags for vi och hälsade på svärfar och sov över där till lördag,blev en slapp fredagkväll för mig.Såg mest tv och allmänt mös.
Lördag på dagen var vi och provfiskade,men min fiskelycka var nog inte så lyckad.Fick nog ingen,men Tony fick två ganska stora gäddor iallafall.Nån måste ju ha tur!

På lördagskvällen så hade vi besök av Jannice och Robban,vi grillade korv och spelade en jävla massa spel.Bla,pictonary jag är riktigt jävla usel alltså på att rita.Iallafall katter,eller hur Jannice?
Det var iallafall en jävligt trevlig kväll,det måste vi göra om!

På söndagen var vi också ute och flängde,eller på dagen låg jag mest och såg på OS.Men senare mer mot kvällskvisten var vi och fiskade med Fredde och Agneta och deras son Kim.Men det blev inte heller många fiskar igår,men det gör ju inte så mycket.Det är ju trevligt och roligt att bara göra nått,istället för att sitta hemma och mögla!
Efter att vi kom hem så blev det GODIS och en film och lite mys.

Nä,men helgen har varit rikitgt bra.Nu VÄNTAR vi ju bara på att våran bebis ska behaga att komma ut.
Är ju i v.39 nu.(38+1.)Så den är ju färdiggräddad!

Vad blir det idag då?
Ja,nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för sedan blir det att fara till Skellefteå och träffa systrarna och ha allmänt roligt!

15/8-08

Varför ska jag stiga upp så förbannat tidigt?Iofs så ska jag ju vara hos BM klockan nio,ska nog be hon röra om lite i magen så att det börjar hända nått snart!Nä,bäbisen kommer när den känner för det.
Mami ska faktiskt få följa till BM idag,hon vill så gärna höra lillhjärtat.Och klart mormor ska få följa!

Ihelgen har vi faktiskt lite saker inplanerade.Idag blir det att åka upp till svärfar och hjälpa han,fast jag kan nog inte hjälpa så mycket!Men det blir nog att sova över där,och min målarkludd har lovat mig att fiska!

Imorgon ser det nog ut att bli så att Jannice och Robban kommer hit och vi lär väl säkert grilla och ha oss,det är ju så grymt mysigt att grilla korv när det börjar bli mörkt.Man vill ju som ha bjudningar nu när man gjort om köket!

14/8-08

Jag har inte sovit mycket inatt,vaknade klockan tre och somande om klockan 6.Sedan vakande jag typ kvart över åtta och var hur pigg som helst.Kan inte fatta det,men det lär ju ta ut sin rätt ikväll.Jag börjar redan känna mig lite smått trött faktiskt.
Har fått endel uträttat idag också,bla varit förbi jobbet och fixat lite saker och jag har även ringt Nissan och beställt en tid.Och nu för en stund sedan ringde jag VVSarn,men det var tyvärr mobilsvar.Får försöka lite senare bara!

Jannice och Robban har varit förbi idag och lånat lite kakelsaker,och sédan har jag och Jessica varit en sabbis i stan också.Köpte dock ingenting.

Det blev iallafall middag och mami och papi ikväll,riktigt gott och skönt att slippa laga mat!
Jag har ju också hunnit målat klart räcket på balkongen,men jag tror inte det händer så mycket mer för min del idag.
Längtar så otroligt mycket efter våran älskade lilla bäbis,vill att den ska behaga att komma ut nu!

14/8-08

Klockan är 03.06,och jag kan absolut inte sova.Vaknade kring kvart i tre och kände mig riktigt pigg,vilket jag gör även nu.Mycket mysko.Och det är ju absolut ingen ide att ligga i sängen och vrida och vända på sig.Jag blir bara grymt irriterad.Jag får väl sätta på tv´n och se lite OS,dom sändningarna börjar ju klockan tre.
Jag har iallafall lite grann jag måste ta tag i idag.

Saker att göra:
Fara förbi jobbet.Måste fixa lite grejor.
Ringa Nissan och beställa en tid.
Ringa VVSarn för att få vattnet draget till kylen.

Det finns säkert något mer jag skulle ha behövt göra,men inget jag kommer på nu.
Nu ska iallafall jag och bäbis gå och se lite OS,och jag hoppas att jag snart blir trött.Inge roligt att vara vaken när alla andra sover!


13/8-08

Jag vet att jag har varit grymt dålig på att skriva den senaste veckan,ska bli ändring på det nu.Känner att jag inte rikigt har haft tid.Fast egentligen så borde jag ju ha hur mycket tid som helst när jag bara går hemma nu.
I måndags iallafall var vi och skrev faderskapet.Gick smärtfritt,han har då iallafall tagit på sig det!Kokade även köttsoppa till middag i måndas,och gissa om Tony älskar det?Han skulle nog kunna äta hur mycket som möjligt.

I tisdags hände det väl inte så fasligt mycket,faktiskt inget att skriva om.Var och hälsade på Mami och Papi en sväng på kvällen.Jag har tendes att bli grymt rastlös på kvällarna.

Idag har jag börjat målat räcket på balkongen,men gissa om det började regna när jag nästan var klar?Så det är ju bara att måla om det imorgon om vädert tillåter det.Känns rikigt ovärt,men vad ska man göra?
Ikväll har vi iallafall varit hos Jannice och Robban och hälsat på.Dom håller ju på att göra om badrummet och det blir ju riktigt bra!

Nä nu jävlar började ju åska,så det är bara att stänga av datorn!

7/8-08

Jag Älskar Dig.Sju år av total lycka.

7/8-08

Hann tyvärr inte skriva någonting igår som ni kanske märkte.
Ja iallafall iförrgår var jag med jessica hela dagen och senare på kvällen for vi till jannice och var hos henne.Riktigt trevligt faktiskt.Nästan som förr!
Det är ju egentligen ganska tråkigt att man inte hinner träffas oftare,men det blir väl så när man blir äldre.Alla jobbar liksom olika tider.Men jag tror det kommer att bli ändrig på det.

Igår var det iallfall Nolia som gällde.Var där med Mami och Papi.Och som vanligt så hittade jag absolut ingenting.Eller nog hittar man ju alltid någonting,men ja ni förstår.Sen så målade jag ju klart i gästrummet igår också.Mycket fint,fick till och med högsta betyg av min lilla målarekludd!Men jag vet inte om det var för att han ville vara snäll!
Började också se en miniserie på tv4,Fallen Angel.Verkar faktiskt riktigt bra.

Vad jag längtar efter våran bäbis just nu,jag tror inte ni kan fatta det.Vill bara hålla den lille,bara få ligga och titta på den.Men det är ju inte så långt kvar nu!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter.Klockan är ju inte ens nio.Men kanske får jag besök av Fredrik innan han ska och jobba,alltid roligt när folk kommer förbi och snackar lite skit med mig!

5/8-08

Att man kan sova så mycket som jag gör.Jag tycker att jag jämt är trött fast jag sover så pass mycket.
Sen vaknar jag ju alltid en till två gånger av att jag håller på att pinka på mig,men aldrig har jag problem att somna om.Just nu har iallfall bäbisen hicka så jag sitter nästan och guppar med.Det är väldigt mycket aktivitet i magen nu på morgonen.Bäbis vill nog snart kanske komma ut!

Idag blir det att fara till Norrfjärden och till Jessica.Det lär väl mest bli att surra och snacka en jävla massa skit.Men trevligt ska det iallafall bli!
Men jag måste nog först köra damsugaren ett varv här hemma,inge roligt att ha en massa skit på golvet.Senare i dag förmodligen efter middagen så ska jag forsätta att måla i gästrummet.
Imorgon kanske det blir klart!


4/8-08

Idag har jag faktiskt fått mycket uträttat om jag får säga det själv.
Jag har varit på jobbet och hälsat på och gud vad jag saknar alla.Just nu är jag så jävla less att vara hemma själv eftersom alla andra jobbar.Jag saknar mitt jobb.Men jag kommer ju tillbaka i Maj typ.

Efter att jag varit där och parasiterat så bar det av till bersika och till Jannice och Robban.Blev där nästan hela dagen typ.Vi satt faktiskt mest bara och snacka skit!Men trevligt var det iallafall.

Nu ikväll har jag varit en riktig målarmäster!Min lilla målarkludd kan ju slänga sig i väggen.Nä,men jag är ändå nöjd med det jag gjort.För ni som inte vet så har jag börjat måla om i gästrummet bara för att ha nått att göra.För som sagt,jag håller på att bli galen av att bara vara hemma.
Skulle nog ha blivit målare istället för snickare.Nä,det där tar jag tillbaka.
Det är ändå gode guld att vara en snickare och en målare i ett och samma förhållande!
Jag har iallfall målat ett varv,men det måste åtminstonde ett varv till.Sedan blir det nog en fondvägg.

Jag har börjat få foglossning också,och det är inte skönt kan jag säga.Men det är ju inte så länge kvar nu,så jag ska inte klaga.

Nä,nu ska jag lägga mig och forsätta läsa min bok och vila min gamla kropp!

4/8-08

Grattis på ett års dagen mosters prins! 
Tänk vad tiden går fort?Jag tyckte det var nyss han ko

3/8-08

Idag har det då inte varit speciellt varmt ute,och ska jag vara ärlig är det ganska skönt faktiskt.

Vi har iallfall varit på Nolia idag,men inte hittade vi nått.Eller,nog hittade vi alltid saker vi skulle vilja köpa.
Ski-doo hade en Renegade 800X som var gode jävla fin om jag ska vara ärlig!Det var inte dålig,men det blir nog inte en ny skoter till vintern eftersom vi ändå inte kommer hinna köra så mycket.Men då nästa vinter lär det väl bli.Det kliar iallafall i fingrarna.
Sen är det ju ganska rogivande att gå och titta på alla maffiga husvagnar.

Vi har även hunnit med att vara och fiskat också.Mycket fisk fick vi,eller det var nog jag som fick mest.Men det kanske är fusk att meta?Det är så mysigt att vara och fiska,så tyst och lungt alltså.

Imorgon ska jag då "jobba".Jag är just nu så jävla grymt less att vara hemma så jag har fått tillåtelse av målarmäster själv att jag ska få måla om i gästrummet.Inte dåligt,men frågan är ju om det duger när jag är klar!Min lilla målarkludd brukar alltid ha något att säga.Men jag lovar att jag ska vara noga!2/8-08

Igår hände det väl inte sådär jätte mycket ändå.Jag har gjort i ordning bäbisen garderob iallfall,och packat klart väskan som vi ska ha med oss till BB.
Till middag var vi hos Tonys farmor och åt palt iallafall,mycket gott måste jag säga!Och till efterrätt åt vi jordgubbar!MUMS!
Var ju också en sväng på dollar man köpte typ bara skithuspapper!Senare var det soffläge som gällde,en film och massa godis.Jag har svårt att sluta äta godis när jag väl har börjat.Men på helgerna får man äta onyttiga saker!(Om jag får bestämma.)
Det var iallfall väldigt mysigt,Tony har ju jobbat sin fösta arbetsvecka och var grymt trött.Plus att han åt ganska många paltar!

Idag blir det då att fara till skellefteå på ett års kalas.Min kära lilla systerson fyller ju ett.Tänk att tiden går så fort?Jag tyckte det var nyss han föddes,och det har redan gått ett år!

1/8-08

Underbara bilder.

Fotograf:Martin Karlsson.
Besök gärna hans hemsida och blogg.
mkpd.blogg.se
mkpd.se