- S k o t e r -

God morgon alla mina vänner och alla mina fiender!En ganska härlig morgon,inte sant?
Våran morgon började kring 20 i 7 när LuckyLuke slog upp sina vackra blå.Men eftersom han sover från 8 på kvällen till halv 7-7 på morgonen så klagar jag inte.Jag är faktiskt rätt pigg när det är dags att stiga upp.Men då är jag ju inte heller uppe halva natten.

Idag står skoter på schemat,ska bli så kul att få ha mig sig LuckyLuke.Kanske inte det roligaste att åka pulka,men vad ska man göra?Bara att gilla läget liksom.
Min syster och henns sambo och Lucas kussebusse kommer också hit idag.Så det blir fullt hus med andra ord.Men det är så himla kul.Synd bara att inte våran lillasyster hade varit här,då skulle vi ju ha varit hela familjen!

Nä,nu ligger Lucas och powernappar en stund och sedan blir det ut och köra skoter och steka lite pannkaka ovanför öppna elden ute.Jag tror inte livet kan bli bättre!

Postat av: Lisa

Haha joo de e Pär som aldrig ätit plankstek så de får ni gärna bjuda på :)

Har de gått bra för Lucas och skoter åkandet??

Jo nog skulle ni kunna få låna gåstolen vi har juh ingen som använder den just nu så de skulle väl kun na gå bra. vi får väl ta med den nästa gång vi kommer förbi eller nått?

Hoppas allt är bra med er!



2009-03-07 @ 21:28:42
URL: http://devila.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hahaha! Ja, vi var VÄRLDSBÄST när vi jobbade på ÖIF! Fast det tyckte inte det där puckot som jobbade där sista veckan. Han som tyckte att vi bara skulle städa och tömma sopor, medan grabbarna skulle klippa gräs.

2009-03-08 @ 15:31:02
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: