- M y c k e t -

Då var det Fredag idag,och Tony är ledig hela dagen.Vi har redan hunnit göra en massa saker,och klockan är bara halv 11.Vi har varit på Ångsågen och titta på tapeter,och jag tror nämligen jag har hittat dom jag vill ha.Tony sa att jag fick ta dom jag ville,så jag gör nog det!Dom blir nog vit/Begie,oväntat va?Kanske inte,vi har vitt,vitt överallt!Men persoligen tycker jag det är snyggast.
Vi köpte även plyfa och gips på Ångsågen,så nu ska vi börja sala ut väggen i hallen.Jag väntar egentligen bara på att Tony ska komma hem.

Vi har även hunnit vara och köpt en ny bilbarnstol.Vi lämnade ju tillbaka den vi köpte på Barnenshus,jag var absolut ine nöjd över den.Men denna var riktigt fin.Det blev en BeSafe iZikid.Den kostade 3300kr,så det var lite dyrare men det är det värt.Det är ju ändå säkerhet vi pratar om.

Nu ska jag försöka få detta ställe damsugit.Lucas ligger ute och sover en stund,så det gäller att passa på att vara effektiv!




Postat av: ♥Jenny-The Killer Princess♥

garanterat att visa stringen var juh ett bevis på makt hehehe ajj avd dyrt ! haha ååh jag såg en barnvagn med ipod ställ inbyggt haha ja dog av skratt hehe

2009-03-13 @ 12:43:00
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Sofia

Den stolen har vi med och den är jättebra! Lite stor kanske, men den känns ju mycket mer stabil än många andra stolar.

2009-03-13 @ 13:17:06
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Anna

Jasså! Jag tror det är vanligt att man blir sugen på frukt och sånt! :) Hur går det för er med eran lillkille då?

2009-03-13 @ 14:32:10
URL: http://annaejk.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: