7/8-08

Hann tyvärr inte skriva någonting igår som ni kanske märkte.
Ja iallafall iförrgår var jag med jessica hela dagen och senare på kvällen for vi till jannice och var hos henne.Riktigt trevligt faktiskt.Nästan som förr!
Det är ju egentligen ganska tråkigt att man inte hinner träffas oftare,men det blir väl så när man blir äldre.Alla jobbar liksom olika tider.Men jag tror det kommer att bli ändrig på det.

Igår var det iallfall Nolia som gällde.Var där med Mami och Papi.Och som vanligt så hittade jag absolut ingenting.Eller nog hittar man ju alltid någonting,men ja ni förstår.Sen så målade jag ju klart i gästrummet igår också.Mycket fint,fick till och med högsta betyg av min lilla målarekludd!Men jag vet inte om det var för att han ville vara snäll!
Började också se en miniserie på tv4,Fallen Angel.Verkar faktiskt riktigt bra.

Vad jag längtar efter våran bäbis just nu,jag tror inte ni kan fatta det.Vill bara hålla den lille,bara få ligga och titta på den.Men det är ju inte så långt kvar nu!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer och fötter.Klockan är ju inte ens nio.Men kanske får jag besök av Fredrik innan han ska och jobba,alltid roligt när folk kommer förbi och snackar lite skit med mig!


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: