29/8-08

Jag tror jag har sagt det förut,men det är helt underbart att äntligen få vara en familj.Jag får vakna varje morgon med mina killar,helt underbart!

Igår var det också hur mysigt som helst.Vi var en sväng förbi OK och jag fick för mig att jag skulle hyra P.S I Love You.Eftersom jag läst boken så ville jag se filmen.Det är ju absolut ingen Tony film kan jag ju säga,men han skulle ändå hålla på med lite gjejor i köket.
När vi kom hem så badade vi först Lucas,första gången hemma!Det gick iallafall bra,och jag tror han tycker det är ganska skönt!
Efter badet så ammade jag Lucas och sedan så bäddade jag ner Lucas i min famn och mig i soffan och satt på filmen.
Riktigt mysigt måste jag säga,ligga och få ha Lucas i famnen.Men jag kanske såg 20-30min så somnade jag också!
Tony sa att vi såg hur söta hur som helst när vi både låg det och sov.Tyvärr så hade vi slut batteri i kameran så han kunde inte ta några kort.
Men jag vaknade iallafall till liv lite senare och matade Lucas och sedan så gick vi upp och la oss.
Men jag såg inte mycket av filmen,men jag har nog ändå aldrig haft det mysigare.

Idag fyller iallafall Tony år,men det blir inte så mycket ståhej.Känner att krafterna inte riktigt räcker till det.Men jag hade iallafall tänkt göra en tårta åt honom.
Blir väl att mysa ikväll,se en bra film och bara få mysa med familjen..


Mysigt.

Postat av: Emmeli

Förvärkarna har lugnat sig nu igen, däremot mer sammandragningar. Vill ha ett tecken snart, men det är nog inte så smart att bli otålig än när det ändå kan dröja flera veckor till :-)



Vilken mysig bild på er!

Ha en skön helg så hörs vi sen, nu blir det grillat här hemma. Weeeii :-)

2008-08-29 @ 18:27:06
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Monica

Ja, prova en sån, dom är suveräna! Jag köpte min på BB för 35 spänn. Dom har på apoteket, men det är inte samma sort. Tror dom är större..



Vart jobbar Tony?

Det känns verkligen trist när karlarna återgår till arbetet. Min sambo jobbar i Boden på veckorna, så han kommer hem på helgerna bara, ibland är han kvar över vissa helger. Men han kommer nog hem så ofta han kan.



Vet inte riktigt hur vi ska göra med föräldraledigheten.. Tycker det är skitsvårt! Ni då?



Nu blir det att mysa framför tv:n.

Må så gott!"

Kram!

2008-08-29 @ 19:56:34
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Jennie & Norah

Jo det är min kusin!:-)

Hur känner du honom?



Håller med dig!Tycker inte alls det är så jobbigt som man trodde det skulle bli.Man kommer snabbt in i rutinerna och kommer inte ens ihåg hur man levde innan.Men det är nog ett tecken på att allt fungerar utmärkt!



Har du prövat amningskudde?

Jag har iofs en vanlig huvudkudde och det fungerar jättebra.Dock börjar hon snart bli för stor för den,men när dom är nyfödda så..:-)



Och du..Passa på att pumpa ut nu när du har en massa mjölk.Det gjorde aldrig jag,vilket jag ångrar.Dels för att det alltid är bra at ha mjölk i frysen OM det krisar sig,och dels för att jag tror att mina bristningar kom av det.Min F-kupa blev för liten när det var som värst,haha :-)



Ha en trevlig helg!Kramkram!

2008-08-29 @ 22:50:36
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: