30/8-08

Idag är våran lilla Lucas en hel vecka!Tänk vad tiden går fort.Tyckte det var nyss dom la honom på mitt bröst för allra första gången.

Igår så hade vi folk hos oss hela dagen,vilket var trevligt.
Min farmor och farfar kom och tittade på underverket,och självklart tyckte dom att Lucas var söt!Sedan så kom min syster med bussen från Skellefteå,hon hade ju inte hunnit träffa Lucas.Så vi beställde mat från Pentryt och det var grymt gott.Sedan blev det tårta eftersom Tony fyllde år.Och då kom Per med sina två små pojkar.
Riktigt trevligt var det iallafall.

Idag är faktiskt Tony och målar litegrann,så jag och Lucas är ensamna några timmar nu.Så jag hade faktiskt tänkt ta en lite längre promenad med barnvagnen.Men jag tror att Lucas ska få äta föra vi går,inte så lyckat om han skulle bli hungrig när vi är ute!
Skulle också ha behövt fara in till stan och köpa en eller två till pyjamaser till Lucas.Har massor i STRL 56,men han är lite för liten för den storleken än.
Ikväll tror jag det blir mys,vi ska nog spela lite resident evil kanske.Jag tycker det är jätte mysigt att sitta och åka bil när det är mörkt så vi får se om vi tar en sväng med bilen bara för att.
Fast allt känns ju underbart nu för tiden.Jag har så svårt att fatta att jag har fått världens finaste pojke.Att jag är så lyckligt lottad att få älska någon så mycket.Helt otroligt.

Nä,nu håller Lucas på att vakna till liv så nu ska vi äta och sedan ska vi ut och göra gatorna osäkra!

Postat av: Monica

Njae, han var inte på bästa humöret just då :P Men på BB gick det lite bättre. :)



Jasså, dom har t.o.m. amningsnappar på coop. Det var värst! Hur funkar det då?



Okeej. Men dom brukar ju tjäna riktigt bra när dom åker till andra städer för att jobba. Så man får se det positivt på det viset. :)

André är yrkessoldat, så han jobbar o bor i Boden på veckorna o ibland även helgerna. I april/maj åker han dessutom iväg till Afghanistan o jobbar ett halvår.. Känns inte så kul, men det måste gå.



Okeej, det blir ju säkert skönt för honom att få vara hemma en hel sommar med lillen.

Usch.. Jag tycker det är så himla svårt! Känner mig stressad uti det där. Måste skicka iväg papprena snarast.



I helgen blir det mest lugnt. Vi försöker ta vara på dom sista dagarna innan andré börjar jobba igen på tisdag.

Ni då?

Kramkram!

2008-08-30 @ 17:47:36
URL: http://moonkan.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: