-Kom ut NU!

Nu börjar jag nästan bli lite deppad.Okej,kanske att ta i.Men jag är iallafall GRYMT less att vara gravid.Och självklart längtar jag ju som bara den över att få träffa lillasyster/lillebror.Jag skulle egentligen bara vilja att den ploppade ut snart så att vi får träffa den!
Jag "förgyller" mina dagar med promenader och hopp om att kanske den borde vilja titta ut snart.Men jag vet,den kommer när den är klar.Men visst längtar man som bara den!Konstigt vore ju annars!

Plus att jag faktiskt igår på kvällen hade ont i kroppen,vilket jag aldrig brukar ha.Och jag vill verkligen inte känna att jag får ont av att göra saker jag vill göra!

Jag skulle klippa gräset nyss,men tror ni på allvar att jag fick igång den?Nä,såklart inte.Bara att vänta på att pappan kommer hem och kan dra igång den.
Tror jag ska köpa mig en gräsklippare med elstart,för nu börjar jag bli grymt less på våran.

Nä,då dammsuger jag istället!

Postat av: Jane

Ja klipp gräset!

Va det inte så det började med Lucas?? =)

2010-06-18 @ 21:26:11
URL: http://lifeofjane.blogg.se/
Postat av: Louise L

Hej du.. ska vi fara till någon lekpark till veckan och leka? Det var ju så länge sen Jack och Lucas träffade varandra.. =) Hoppas du och magen mår bra.. Förstår att du är less, det är jag också.. Haha nä inte riktigt än.. PUSS!

2010-06-18 @ 22:21:38

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: