-Kommentarer..

Lucas sover ÄN!Detta har inte hänt på jag vet inte vad hur många månader!Och eftersom jag inte tänker väcka honom så blir det inge dagis idag.Då följer vi istället med moster Lisa och kusin Alexander till Skellefteå!

Egentligen behöver jag absolut inte köpa några mer små bodys,men jag ska se om jag hittar något i Skellefteå.1-2 till kan man ju faktiskt köpa.Och nu ska jag faktiskt börja packa BB-väskan.Jag pratade med Jannice igår och hennes lilla Max kom ju faktiskt i 35+1,och där är vi på Söndag.Man kanske ska börja göra iordning allt?

Men helt allvarligt alltså.Ni är grymt dåliga på att kommentera!Och eftersom jag har lika många läsare nästan varje dag så måste ju folk komma tillbaka och läsa det jag skriver.
Nu behöver man ju inte kommentera jämt,men NÅNGÅNG.Och oftast är det samma personer som kommenterar.Och med tankte på att jag ändå har rätt många läsare varje dag så vet jag till 90% inte vilka ni är.
En liten kommentar skulle göra mig glad!

Nu tror jag att jag ska hoppa i duschen innan lilleman behagar att vakna.Undra hur länge han kommer att sova?

Hoppas ni alla där ute får en fin dag i regnet!

Postat av: Nadia

Jag är kanske en av dom där samma som kommenterar? ;) Du får en till iaf, fast gällande inlägget ovanför. Mellannamn! Alltså vi har som en idé om mellannamn åt vår flicka men nog äre ju bökigt alltså! Jag och Simmi har tillsammans 3 systrar så det gick inte, blev för långt.. och så blir man lite rädd att någon ska ta illa vid sig om dom blir bortvalda och jamen du vet.. Man ska nog inte tänka så men det är svårt! Sen blire som "Jamen om vi tar min mormors mellannamn då kanske din farmor blir ledsen" och söjn. Dock kan man ju hitta på helt random också. :) Blir dock spännande att höra när det blir officiellt. :D Vi ska nog vänta till åtminstone någon vecka innan hon kommer, eller kanske ända tills hon kommer ut :) om jag kan hålla mig, vill säga!

2010-06-03 @ 15:45:53
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag brukar läsa :P Kul att följa bloggar av personer man "känner" eller är bekanta med :)

2010-06-03 @ 21:08:15
URL: http://www.mandarinklyfta.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: