- K l a p p a r -

Vi är just hemkomna från barnenshus.Vi har varit och inhandlat lite julklappar till Lucas och Alexander.Jag tycker det är så himla svårt att köpa till pojkar eftersom man inte riktigt vet vad dom leker med.Det är ju lite enklare att köpa saker till Lucas eftersom han är så pass liten.Men till Alexander som är 15månader till jul är det lite svårare att handla till.Antingen är han för stor för vissa saker eller så lite väl liten för det andra.Men en sak lyckades jag iallafall hitta till honom!

Om jag säger såhär,Lucas kommer inte bli utan julklappar i år.För hans käraste mormor kan konsten med att skämma bort sina barnbarn.Okej,hon är duktigt på att skämma bort oss flickor också!

Nu blir det inte så mycket mer idag känner jag.Kanske om jag skulle ha farit en sväng på dollar senare idag.Det beror på hur mycket Tony måste jobba,eller hur länge kanske man ska säga.Men mormor och morfar kanske skulle vilja vara med Lucas nån minut medans jag är på dollar?




"Learning Puppy" kommer han bla. få ha mommo och moffa.


Den här söta bodyn fick han också av Mommo idag!

Postat av: Madde

Åh så söt body! Han kommer att bli hur snygg som helst i den :)

Kram

2008-11-27 @ 16:47:13
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Åh vilken häftig body! Vars hittade ni den? :)

Kram!

2008-11-27 @ 21:50:17
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Men skojar du att tiden går fort!:)

4 månader!?Nog för att det känns som lång tid,fast ändå inte.Svårt det där!Det har ju varit rätt så intensivt dessa månader,konstigt nog ;)



Jobbar Tony mycket än?

Men som du säger,det blir bra me pengar.Ante jobbar/jobbade rätt så mkt och vi var glada över att få en extra slant.Som sagt,det är jhu inte föralltid.Nu har han ju plogjour och blev utringd inatt,så många dagar som blir förstörda då han är supertrött när han kommer hem :(

Men vi hann få fram julen igår.Ska på stan idag och kika på julgardiner,sen får det lov att vara klart.



Vad ska ni hitta på för roligt i helgen då?

Kramar

2008-11-28 @ 08:03:02
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Cicci

Jo, det är skitkul att baka, fastän det mesta hamnar i munnen och på golvet! :) Såg er faktiskt på barnens hus och såg att ni hade ett berg med paket som ni slog in :) Den där hunden fick faktiskt Kasper i julklapp förra året, riktigt fin och väldigt pedagogisk.. fast det är nog först nu Kasper börjar inse alla funktioner på den :)

2008-11-29 @ 10:50:04
URL: http://fantaisha.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: