-Många saker!

Till middag har jag och Lucas gjort Raggmunkar.Det gick väl inte helt enligt planerna sådär i början,men resultatet blev iallafall ätbart.
Men jag kan ju säga att jag har fått gnugga bort lite smet både här och där under kvällen,men så länge Lucas tycker det är kul att laga mat så får han mer än gärna vara med.

Till något helt annat.
Liam har blivit jätteduktig på att säga mamma och pappa nu.Idag är första gången jag hört honom säga mamma "jätterent".
Han har även börjat att vinka och försöker säga hej,hej när han vinkar.
Med gåvagnen går han mer än gärna med.Och i Måndags stod han helt själv i säkert 10 sekunder hos mormor och morfar på deras altan.
Jag verkligen längtar till han börjat att gå.Det ska bli så himla kul!
Men vi tränar på,och träning ger färdighet!

Jag tror faktiskt att jag glömt att berätta några saker för er!

1.Vi ska få en sovstuga av mina föräldrar på våran stuga.Hur underbart är inte det?Att äntligen få ett eget ställe att kunna vara på.Att få sova ifred och att faktiskt kunna gå ifrån en stund!
Jag har världens bästa föräldrar!

2.
Tony har slutat att röka.Nu är det nog 1 månad sen och det går hur bra som helst!Han började tjuvröka när han var 13 och sedan dess har han ju rökt och idag är han 28 och fyller 29 i Augusti.Han har ganska många år som rökare,men helt plötsligt bestämde han sig för att sluta.
Han snusar iofs men det är ju tusen gånger bättre!Jag är verkligen jättestolt över honom och enligt honom själv så tycker han att det är går enkelt.Redan nu är han inte alls sugen på att röka!
Bra kämpat!

3.
Vi håller på att bygga en sovstuga hos pojkarnas farfar också.Så snart har vi sovstugor lite överallt.Det är ju nästan som en Hollywood stjärna som har hus över hela världen.Skillnaden är väl bara att vi har sovstugor lite överallt i Norrbotten.

Jag har nog även lite mer saker att berätta för er,men det tar vi någon annan gång.
Nu ska jag lägga mig på spikmattan och äta chocklad.
Visst får man äta chocklad i mängder när man har mens?

Postat av: Monica

Ja, visst blir man arg och frustrerad fastän det inte är ens egna barn.

Absolut, i cykelkärran ska det vara cykelhjälm också, helt klart! Självaste cykelkärran är ju inget skydd om man skulle cykla omkull eller krocka.

Man vet ju aldrig, så varför ska man chansa och tro att man inte kommer ramla, bättre att ta det säkra före det osäkra och vara noga med att använda hjälm, alltid.

2011-05-11 @ 21:21:33
URL: http://moonkan.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: