- L u n c h -

Nu går det av bara farten på jobbet.Helvetes vad vi ligger i.Men samtidigt ser det ut som att vi får sluta på Torsdag men har ändå fullt betalt på Fredan.Hur guld är inte det?
Imorrn skulle vi iallafall bli bjudna på Fläskfilee m.m. till Lunch på jobbet.Ännu en sak man uppskattar!Det känns väldigt nära semester nu,vilket känns hur bra som helst!
Men jag måste ändå få säga att vi har kul på jobbet!Jag har nog dom bästa arbetskompisarna man kan ha!
4veckor ledigt,och sedan jobbar jag bara 3veckor efter semestern för att sedan vara hemma i 3veckor.Det kanske låter lite tjorvigt,men jag vill verkligen skola in honom på dagis.Och när det är gjort går jag ju tillbaka på jobbet,men jag kommer bara att jobba 75% ett tag framöver.
Jag känner verkligen att det är rätt belsut eftersom jag inte vill missa dessa år med Lucas sådär jättemycket.Jag vill verkligen ta tillvara på denna tid!

Tony är ju som vanligt ute och river ikväll.Det går verkligen farmåt nu.Men ska jag vara ärlig börjar jag verkligen bli spyless på detta gårdshus.Vill bara att det ska försvinna nu!Man hinner ju knappt träffa Tony på kvällarna.Och jag vet att han vill bli klar så fort som möjligt,och jag förstår han.Men lite måste jag väl få gnälla?
Ibland kan jag tyvärr vara lite sur mot Tony när han är ute på kvällarna.Och jag menar verkligen att jag inte vill vara det,men det slinker bara ur mig.Jag vill ju vara med honom också.Jag ska ju vara tacksam som har en som Tony,som gör saker.Men ändå känns det lite tråkigt ibland.Jag intalar mig själv att vi har ju hela livet på oss,och det är ju sant!
Nu ska jag sluta gnälla!

Nä,nu sängen!

- S e m e s t e r -

Jag har varken tid eller ork att skriva just nu.Det händer så mycket i våra liv!Men några rader skulle jag ju ändå kunna få ihop.
Nu är det ynka 4dagar kvar innan jag får semester!Inse hur härligt det blir.Och kanske ändå lite tidigare om allt går som det ska på jobbet!
Pappa och Lucas var på BVC idag,på 10mån kontrollen.Lilla prinsen växer och växer!Nu är han 71,5cm lång och väger 9080g.Och allt var precis som det skulle.Men att slå klossarna mot varandra ville han inte alls göra,han ville helldre äta på dom!
Nu har han även börja släppa taget när han står,och han står riktigt länge innan han kommer på sig själv och sätter sig ner.
Det är ju bara ynka två månader innan han är 1,inse hur fort tiden går!
Det var ju igår han kom känns det som.

Pär och pojkarna har varit här idag och Pär har fixat våran dator!Så nu är det som den ska!Stort tack till dig Pär!Imorrn blir det pizza till middag med familjen Jensen!

Jag har inte så mycket mer på mitt lilla hjärta nu.Men jag återkommer förmodligen imorrn!


- V a r m t -

Det är så varmt att jag inte alls känner för att blogga.Så jag återkommer någon dag när det regnar!


- S ä n g e n -

Det är varmt idag.Och det har varit fullt upp både på jobbet och hemma!Så nu är jag gode så trött!
Återkommer imorrn!Sängen nu.

- M o s t r a r -

Lucas har nog bivit rätt bortskämd idag!Han har spenderat sin dag med sina underbara mostrar och sin kusin på stan.Pappa Tony har i sin tur varit hur många gånger som helst på tippen medans mamman i familjen har slitit på jobbet.
Till middag idag blev det köttfärslimpa hos Lucas mormor och morfar.Behöver jag ens säga att det är gott?Mamma gör bara god mat.Lucas har lekt med kussebusse hela dagen/kvällen.Tyvärr är Lucas lite hårdhänt och Alexander är lite smått rädd för honom.Men nu ikväll har dom lekt ute i badet.Dom är så underbart söta tillsammans.Tyvärr hade jag ju inte med mig kameran.Jag i min tur fick träffa storasyster ett tag.Tyvärr händer det ju inte alla dagar.Men det är roligt att träffas.Även om jag han bråka med henne lite,men det är ju sånt som systrar gör!Jag har verkligen världens bästa systrar och föräldrar.Jag vet inte vad jag skulle göra utan dom!

Nu sover lilleman och även mamman är rätt trött.Det är som sagt riktigt mycket att göra på jobbet.Och när man kommer hem är det inte heller någon vila.Men vila,det hinner jag ju göra i graven.Det gäller att ta tillvara på alla underbara dagar vi har!

Nä,nu har jag inte så mycket mer på hjärtat för ikväll!

- O n s d a g -

Just nu har jag riktigt ont i huvudet.Och jag har verkligen inte tid att ha det.Jag har även sovit skitdåligt inatt,så gissa om jag är trött?
Nä,det är bara att forsätta göra sig klar,och hoppas att denna jävla huvudvärk försvinner nu!
Återkommer efter jobbet.

- T i s d a g -

Som sagt är ju våran lilla prins hela 10månader idag!Tänk vad tiden går fort!Tyckte det var nyss vi kom hem från BB,och snart är han 1.Man hinner ju nästan inte vara med!

Det har varit rikigt mycket på jobbet idag.Och det kommer det vara tills semestern.Och när man är stressad så blir det ju fel ibland,även för mig.Duschstången som jag satt upp idag ska jag inte ens prata om.Efter att jag borrat i kaklet insåg jag att det skulle bli fel.Men med duktiga arbetskompisar så fixade vi det!Tur det!
Men dagarna springer bara iväg,men det känns i kroppen ikväll att det har varit mycket idag.
Jag lovar att ta några bilder snart från jobbet,men jag har inte haft tíd!

Till middag idag var vi hos Lucas g-farmor och åt palt!Även lillprinsen fick palt!Och det tyckte han var väldigt gott.Det är så himla skönt nu när han kan äta våran mat typ.Allt blir så mycket lättare!
Han busade verkligen med farmor också.Slet upp alla hennes låder och skåp i köket!Men hon tyckte det bara var kul.Han kanske ville hjälpa henne i köket?Hehe.
Men jag tror lillprinsen har saknat mamma idag.För han var lite ledsen just innan jag kom hem,men när jag kom blev han riktigt glad.Och ville bara vara hos sin mamma.Man har tusen gånger mer kraft att vara "bra" mamma när man kommer hem från jobbet.Hela kvällarna ägnar jag bara åt Lucas!Allt annat får vänta!

Nu ska jag lägga mig framför tv och se lite fotboll innan det är dags för sängen!

- L u c a s -

Idag blir våran underbara prins 10månader!

Grattis på dig älskade Lucas!

- F i n t -

Vilken härlig dag det var varit idag!Riktigt vamt och skönt.
Vi har ju som sagt mycket att göra på jobbet nu,så timmarna bara springer iväg!Därimot så blir det ju ganska mycket folk på en plats när alla vill göra klart sitt.
Så jag och Anton har trängts i ett litet badrum ett tag.Och jag kan verkligen inte förstå hur man kan tappa bort så mycket saker när det är så litet?
Men vi organiserade det hela och helt plötsligt fick vi hur mycket plats som helst!
När jag kom hem från jobbet åt vi och sedan har hela familjen varit utomhus större delen av kvällen.Lucas mormor och morfar har också varit här för att städa ut deras friggeboda som dom ska flytta till stugan.
Det kommer verkligen bli tomt på våran gård när allt försvinner.Men nästa år kommer ju faktiskt garaget upp!
Lillprinsen ligger just nu och ska sova,och jag har percis hoppat ur duchen.
Nu väntar lite tv och sedan blir det sängen!

Jag hoppas verkligen att det är lika fint väder imorrn!Man blir så himla pigg alltså!

- B e n j a m i n B u t t o n ´s -

Igår såg vi Benjamin Button´s otroliga liv.
Jag satt och grät i nästan hela filmen.Aldrig har en film berört mig så mycket som just denna film.Och jag kan inte riktigt komma på vad det är som är så bra i filmen.Jag har suttit och funderat men jag har inte än kommit på vad det var som berörde mig så otroligt mycket.
Kanske för att man själv har barn?Och man vet att man aldrig någonsin skulle kunna lämna bort sitt barn.Oavsett vad.
Eller kanske för att tiden bara springer iväg.Och det spelar ingen roll hur man föds,dö ska vi alla göra någongång.Det som riktigt räknas är vad vi gör i vårat liv.Vi kan alltid ändra på saker och ting.Men vi kan inte stanna tiden.
Vi måste försöka göra det bästa av våra liv.
Ta tillvara på varje sekund,släpp inte personer du älskar.
Gör det du vill göra,ingenting är omöjligt.
Man vet aldrig vad som väntar..
Men det var något mer i flmen.Jag kan inte sätta fingret på vad det var.Men hela berättelsen var så otroligt vacker.Mina ögon var inte torr en enda sekund.

Är det någon annan som sett denna otroligt vackra och underbara film?
Och om ni inte sett den,så se den nu!


- H ä r l i g t -

Vi har haft en underbar midsommar måste jag säga!Vi har ätit,fiskat ,badat,bastat och umgåtts med nära och kära!Vi var ju som sagt i Arvidsjaur med Lucas mormor och morfar,Lucas gammelfarmor och farfar,och Moster Bella och Johan.Det är helt klart bland dom bästa midsommrar jag har haft!Fast det kanske också har att göra med att Lucas var med?
Tyvärr fick jag slut batteri i kameran direkt vi kom dit igår.Typiskt va?
Men vi har fiskat hur mycket som helst,fast tyvärr blev det bara två ynka fiskar för mig.Men jag fick iallafall nått!Till middag igår grillade vi,och Lucas åt Majskolvar för fulla muggar!Han älskar verkligen majskolvar!Efter att vi ätit så gick jag och Lucas ut i badtunnan och badade.Och sedan blev det godnatt för lillagubben!
Det blev en senkväll igår,för att vara oss iallafall.Är ju inte van att vara vaken längre än till 12!
Men Lucas sov till 07.30,så jag ska inte klaga.Och idag har vi även fiskat och absolut inge napp.
Till Lunch grillade vi hamburgare ute,och Lucas åt hamburgare med mormor.Och behöver jag ens säga att han tyckte det var riktigt gott?
Nä,det var verkligen en underbar midsommar.Och jag är så lyckligt lottad eftersom jag verkligen har världens bästa familj!

Ikväll blir det lunga puckar här hemma.Vi har varit iväg och köpt godis och hyrt Benjamin Buttos otroliga liv.Men jag antar att det blir en ganska tidigkväll för oss alla!

Dom få bilder jag fick ihop igår kommer jag att lägga ut imorrn!

- M i d s o m m a r -

Då är det en lång helg som väntar!Och oj så skönt det känns.Att bara få umgås med min lilla familj.
Imorrn sticker vi upp till Arvidsjaur för att fira midsommar.Det blir vara jag,Tony,Lucas mormor,morfar,Lucas gammalfarmor och farfar.Så det kommer nog bli en riktigt lugn och skön midsommar för oss.Vi ska äta och och självklart ska vi väl hinna fiska hade jag tänkt.Men sedan blir det bara att vara.Det är så himla skönt att få komma iväg,och just bara vara.
Släppa alla måsten hit och dit.Få vara ifred en stund.

Den 13juli åker familjen med Jensens till Lycksele.Ska bli riktigt roligt.Det blir att gå på djurparken och hitta på annat massa skoj!Vi fixade stuga och allt idag.Det blir ett minihus som jag tror det hette med 8bäddar.Men ska man fara med tre småpojkar tror jag det kan vara bra med lite space!

Nu sover lilleprinsen och jag har nästan packat allt vi ska ha med oss.Det är ju lite mer att packa när man har en liten prins.Så imorrn på morgon åker vi.
Men nu ska jag hoppa isäng så att jag orkar vara uppe lite längre imorrn!

Glad midsommar på er alla!

- S o l -

Visst är det typiskt att solen ska börja skina när det har blivit kväll?
Okej,vi har ju ändå haft ett relativt bra väder idag.Men varför ska det vara så himla kallt?Vi har iallafall varit ute en stund nu i kväll.Lucas har gungat och försökt äta maskrosor.Han jagar dom nästan!
Imorgon är det kort dag,och sedan blir det en lång helg.Och efter det är det ju bara 2veckor kvar till semester.Och det ska bli så himla kul!Få spendera hela dagarna med Lucas!

Jag är rätt trött nu,så jag funderar starkt på att gå och lägga mig.Tony hinner man inte se mycket av eftersom han är ute och river på kvällarna.Fast vi har ju hela livet på oss att träffas,och jag förstår om han vill bli klar så fort som möjligt.Fast jag måste erkänna att det är lite tråkigt att oftast vara ensamen på kvällarna.Men vad ska man göra?Det rivs ju inte av sig själv.

Lucas säga mamma rätt mycket nu.Fast det är mest när han är ledsen.Och förövrigt så tror jag inte han vet vad ordet innebär.Men han vet nog att om han säger det så blir han upplyft.
Han är verkligen överallt nu,han har lite blåmärken här och där.Man hinner ju inte riktigt vara med när han far runt!Han är som en liten virvelvind!Jag längtar riktigt mycket nu tills han börjar gå!Och som vi ska vara ute då!

Vi har rätt mycket att göra på jobbet nu,vilket faktiskt är kul eftersom dagarna bara springer iväg.Man hinner knappt vara med när man har mycket att göra!
Så nu tänker jag hoppa i sängen så att jag är pigg imorrn på jobbet!

- J o b b -

Det tar faktiskt emot lite att behöva lägga Lucas på kvällarna.Jag vill ju vara med honom hela tiden ju!Fast kring 19.30 börjar ju lilleman vara trött,så han behöver ju sova.Och jag brukar väl inte heller vara uppe så länge på kvällarna.Men tiden efter att jag kommit hem tills att Lucas går och lägger sig går så himla fort!
Det är verkligen bara Lucas som gäller dessa timmar.Jag bryr mig inte om vad någon annan gör,bara jag får vara med min Lucas.Jag vill ju inte missa något,så det gäller verkligen att ta till vara på tiden!

Det har för övrigt gått bra på jobbet.Fast nu är man ju inne i det igen,så nu går det som förr!Imorrn är det också jobb för hela slanten.Och jag ska försöka mig på ett badrum,vilket jag inte gjort på ett år.Men det kommer att gå bra!Det värsta som kan hända är ju att det blir fel!
Jag tycker faktiskt det är ganska roligt att jobba.Det är roligt att vara tillbaka.Självklart saknar jag ju Lucas hela dagarna.Men jag uppskattar även att få vara på jobbet.Svårt att förklara det här känner jag!

Måste även få skryta över min stora älskling här hemma.Förutom att han gör ett fantastisk jobb med Lucas så gör han även ett faktastiskt jobb här hemma också.Igår när jag kom hem hade han städat toan.Och idag när jag kom hem hade han renbäddat alla sängar och dammsugat hela övervåning.Och imorrn skulle han dammtorka sa han.
Behöver jag säga att han är helt underbar?Världens bästa pappa och världens bästa kille också!

Nu ska jag förresten gå och titta lite på UglyBetty och sedan blir det en skön dusch och efter den blir det sängen!


- T r ö t t -

Jag är så trött,så trött..Men ingen rast och ingen ro.Det är verkligen fullt ös här hela dagarna.Men min "sömnbrist" håller på att ta ut sin rätt känner jag.Lucas har ju sovit riktigt oroligt förra veckan,och det är nu tröttheten börjar komma.
Känns nästan som att det skulle vara välbehöveligt med en liten semester.Det är ju nästan 10månader sen jag och Tony fick sova ut ordentligt tillsammans.Men har man barn så får man ju ränka med att man inte kan sova som man vill.
Min tankegång går ungerfär såhär just nu;Sova,det hinner jag ju göra i graven.Men just nu lockan sängen något oerhört.
Det blir nog en väldigt tidig kväll för mig ikväll,ska ju faktiskt upp 05.30 och jag ska ju orka jobba också.Men det ska nog gå bra.Som sagt.Sova,det hinner jag göra i graven.Livet är för kort för att sovas bort!


Morgonmys i sängen med mamma och pappa.

Lucas gör som pappa,spelar Wii.

En liten gladprins i gungan.

Världens sötaste prins.

Lillprinsen är lite fundersam och trött.

Bus med pappa i soffan.

Det finns absolut ingen sötare eller underbarare än våran Lucas!

- M y s -

Det blev ingen sovmorgon som igår idag.Klockan 6 slog lilleman upp sina vackra blå.Men då fick han komma i våran säng och äta vällning och busa lite.Klockan 7 gick vi upp,och våran pappa fick ligga kvar eftersom jag är pigg.Plus att det är så mysigt att vara på Lucas på morgonen,så jag vill verkligen ta tillvara på den lilla tid.

Igår var vi hos Lisa och Pär och firade Kevin.Han fick Bilarfilmen av Lucas,och gissa om han blev glad?Han satt på den direkt och han var nästan okontaktbar hela filmen!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.Det är ju inte något vidare väder ute.Så det kanske bara blir att vara inne och mysa.

- B r a I g e n -

Huvudvärken for bort och det blev genast en underbar dag!Jag kan inte sluta säga hur mycket jag älskar mina underbara killar så otroligt mycket.Jag skulle nästan kunna äta upp lillprinsen,så mycket älskar jag honom.

Just nu har lillprinsen just somnat och jag blev så grymt sugen på plankstek idag.Så nu sitter vi och väntar på att allt ska bli klart och sedan ska det avnjutas en plankstek till en bra film!

- D å l i g t -

Nä,detta blev ingen bra dag.Känns nästan som att jag ska gå och dra över täcket och inte stiga upp förrän imorrn.
Nä,nu skiter jag i detta innan det börjar hoppa grodor ur min mun.

- B r a -

ÄNTLIGEN har Lucas sovit bra när jag har helg.Han somande kring 8 igår och vaknade halv 8 idag.Våran pappa har fått lite sovmorgon eftersom han var ute så länge igår och jobbade.
Lucas sitter just nu och leker med tom flaskorna i skafferiet,vilket han verkar tycka vara jätte kul.
Lite roar små mycket!

Idag blir det kalas för Kevin som fyllde 4år igår.Detta blir Lucas första kalas han ska på,ska bli riktigt kul.Men först ska hela familjen städa här hemma!Vi får väl se hur det går,men det går nog bra!

Men nu ska jag dricka kaffe och sätta mig ner på golvet och busa med mysprinsen!

- B ä b i s -

Nu har jag äntligen fått känna på Jannices bäbismage!Och vad underbart det var!Jag tror nästan jag längtar lika mycket som dom till det är dags för bäbis att titta ut.Sanna även mina ord att det kommer komma en liten pojke!Jag är helt bombsäker på det!Lucas kommer att få en till kill "kusin".Och han kommer nog att bli lika glad som mamma!

Vi har även varit och fiskat hela familjen idag.Jag fick en liten aborre,och sedan var det helt dött.Men det blir nog att testa lite mer i helgen hoppas jag.Det går ju hur bra som helst att ha med Lucas.Man måste bara planera lite!

Nu sover iallafall lillprinsen och storaprinsen är ute och jobbar och sliter för fullt.Själv sitter jag och tittar lite på tv och äter jordgubbar och choklad om var andra.

Fick mens idag,så då får man äta choklad!Men allvarligt trodde jag att jag skulle dö i morse när jag vaknade.Jag hade mensvärk som aldrig förr.Det var nästan som att jag ville ligga mig ner och gråta en stund.Men jag tog en alvedon och for på jobbet.Men dom första timmarna var verkligen hemska.Jag har aldrig haft en sådan mensvärk som jag haft idag.Och självklart retas alla killar på jobbet med mig!Men som tur var gick det över,och det har inte kommit tillbaka än.

Men nu ska jag återgå till mina jordgubbar och chokladen!
Bilder kommer snart!Jag lovar!

- S T U D E N T E N -

GRATTIS LILLASYSTER SOM TOG STUDENTEN IDAG!

Idag har vi varit i Skeå och firat min lillasyster som tagit studenten!Var riktigt roligt.Uppdaterar mer imorgon med bilder från idag.Är faktiskt riktigt trött så nu hoppar jag isäng.Ska ju faktiskt orka upp imorrn!

- J a -

Shit vad jag har varit dålig på att uppdatera i veckan.Men om sanningen ska fram har jag inte ens haft tid att sitta vid datorn.
Det har varit fullt upp på jobbet,och även hemma.
Men eftersom Sverige leder med 4-0 så kan jag passa på att skriva lite.
Vad händer då i våra liv?
Jag jobbar,och busar med Lucas på kvällarna.Sedan händer det inte så mycket mer.Det börjar faktiskt gå riktigt bra på jobbet!Nu är man inne i samma gängor igen!
Ska ta några kort någon dag så att ni får se vart jag jobbar.
Med Lucas är allt bra med.Han har väl varit lite smågnällig vissa kvällar men ändå inte så farligt.Tror han har ont i munnen eftersom det verkar vara dags för massor med tänder nu.
Han har även sovit lite oroligt vissa nätter,men det går väl också över snart!
Han är verkligen så underbar att det inte går att beskriva!Nu när man inte är hemma hela dagarna tar jag verkligen tillvara på den lilla tid jag har med honom!

Igår fick jag förresten höra att jag gör ett bra jobb.Som jobbar 06.30-16.00 varje dag och har barn.Och orkar med allt.Det stärker en verkligen hur mycket som helst när man får höra något sånt!Visst kan det vara jobbigt vissa dagar när man kommit hem från jobbet och är trött.Men jag vill ju hinna vara så mycket med Lucas som möjligt så det blir ju aldrig att "vila" och eftersom det är jag som vaknar på nätterna när Lucas vaknar så får man ju kanske inte den bästa nattsömnen precis.Men man orkar verkligen mer än vad man tror!Det är iallafall så himla kul att höra att man gör det bra!

Imorgon är jag förresten ledig eftersom vi ska till Skeå på studenten.Kan knappt fatta att min lillasyster verkligen är stor nu!

Nu ska jag se klart matchen och sedan ska jag krypa till sängen!

- R ö s t a R ö t t -

Nä,inte fick jag någon fisk igår.Tony därimot fick en gode stor gädda nästan direkt.Men sedan var det helt dött!
Det gör ändå inte så mycket.Det var skönt att bara få komma ut och bort lite!
Lucas har inte heller sovit sådär jättebra inatt som jag hade hoppats på.Klockan 6 gjorde han morgon,så då gjorde jag det också.Är väl inte sådär vidare jättepigg just nu,men det kommer nog snart efter någon kaffekopp.
Lucas verkar sova dåligt på helgerna och bra på veckorna när jag jobbar.Kanske han vill busa med mamma lite?
Vem vet?

Idag blir det nog inte att göra speciellt mycket.Pappa Tony kanske ska och fiska.Men jag tror inte jag och Lucas "ids" följa.Det blir nog en lugn och skön hemma dag för oss!
Fast vi ska iallafall rösta idag.Och jag tänker rösta rött,och alla som röstar blått borde skjutas!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och se om jag vaknar till något mer!

- M ä n n i s k a -

Nu börjar jag ändå känna mig som en människa igen.Eller nästan iallafall.Lucas ligger och sover på soffan nu.Jag hoppas att han vaknar snart så att det inte blir allt för uppsjutet med sovning och mat idag.Lucas har inte varit på sitt bästa humör nu på morgonen.Han är verkligen missnöjd nu.Men inte konstig ändå.Jag tittade i hans mun imorse och såg att det lyser vitt uppe i munnen och tandkötten är riktigt uppsvullet nere.Så det är nog ännu mera tänder som kommer upp nu.
Tony sover ännu.Hoppas även han vaknar snart.Men jag unnar verkligen honom denna sovmorgon.För imorrn är det min tur!
Nä,nu mera kaffe!

- S k r i k -

Jag är så trött,så trött!Denna natt har verkligen inte varit Lucas bästa.Han vaknade första gången 01.00 och bara skrek.Försökte lägga ner honom men han ställde sig bara upp och skrek ännu mer.Så jag tog honom till våran säng,men resultatet var desamma.Tänkte om man var hungrig så vi gjorde en flaska åt honom.Men eftersom han aldrig äter nattmål så trodde jag inte att det var det.Och inte hjälpte det heller.Klockan 02.00 somnade han om.Men han har vaktat en gång i timmen och skrikit.Klockan 06.00 ville han absolut inte somna om,så då var det bara att kliva upp.
Lucas som alltid brukar vara jätteglad när han vaknar på morgonen har börjat gråta istället.
Han är inte heller den glada lilla Lucas.Denna vecka har inte varit hans bästa.Han har mest gnällt.Vad man än gör blir han inte nöjd.Jag hoppas verkligen det går över snart,för jag vill ju ha min glada pojke tillbaka.

Idag blir det nog att fara och fiska.Om jag orkar det.Jag är så trött och på dåligt humör känner jag.Inte alls rolig att vara med känner jag på mig.

- H m -

Jag kan först meddela er att jag inte gjort som igår.Men denna morgon var väl inte heller sådär jättelysande.
Jag skulle nämligen ut och hämta tidningen på morgonen och hade mobilen inne.Vilket jag inte visste var att jag inte stängt av alarmet.Så vad är det som börjar pipa och viberar hur mycket som helst när jag är ute?
Mobilen såklart!Jag vet inte hur länge den ringde med Lucas vaknade i vilket fall som helst.
Fan vad arg jag var på mig själv!Det ska aldrig hända igen!
Imorrn ska jag verkligen försöka ha en "normal" morgon.

Det börjar även går riktigt bra på jobbet också.Känner verkligen att jag börjar komma in i allt igen.Även hemma går det hur bra som helst!Att jag ens kunde tvivla på det alltså!Tony är verkligen världens bästa pappa.Dom verkar ha hur kul som helst då mamma är på jobbet!Dom har alltid något för sig när jag ringer och hör hur dom mår på dagarna.
Lucas har även "fått" ett födelsemärke eller vad det nu heter under ögat.Han är verkligen hur söt som helst!Tänder har han också i massor.Hela sex stycken nu,och två till där nere är på väg.
Han har verkligen blivit stora pojken.Han är ju 9½månad nu.Vad jag älskar den pojken alltså!
Och jag tar verkligen tillvara på all den tid jag får med Lucas.Allt annat får vänta på kvällarna.Mina kvällar är såklart givna till honom.

Och imorrn är det helg!Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.Vi ska nog till Luleå imorrn efter att jag har slutat och på Lördag blir det nog att testa fiska lite,
Men en sak är säker,jag ska pussa på mina underbara pojkar hela helgen!

- K n ä p p -

Jag är riktigt knäpp alltså!Klockan ringde och jag bara rusade upp ur sängen eftersom jag såg att klockan var sex!Skyndar mig att göra mig klar.Paniken alltså.Jag har aldrig försovit mig!
Det är bara det att klockan inte alls är sex.Den är bara 05.45.
Så nu sitter jag här.Klar för jobb.Hur knäpp får man bli?Jag tyckte det var konstigt eftersom jag inte har något minne av att jag snoozat heller.
Men vilken tur att jag är klar i tid!Eller hur?Hm.
Imorgon ska jag titta efter ordentligt innan jag stiger upp ur våran varma säng!

Idag blir det ju som sagt jobb för mig.Och mina pojkar far till luleå med Pär.Tony skulle bla köpa en skruvdragare och sedan lär han väl köpa lite andra småsaker också.
Jag måste ändå säga att dagarna går riktigt fort.Nu är det redan Onsdag.Bara två dagar till helg.
Och i helgen blir det att fiska,om det nu inte är jättedåligt väder!

Nä,men det är väl lika bra att fara till jobbet och dricka kaffe.Jag är ju ändå ensam vaken här hemma ju!

Men jag hoppas alla får en bra dag!

- S o l -

Dagen har verkligen varit bra.Det har börjat gå riktigt bra på jobbet.Känner verkligen att jag börjar komma in i alla vanor nu!
Efter att jag kommit hem begav sig hela familjen in till stan eftersom jag skulle lämna tillbaka några skor.Vi passade även på att veckohandla på Coop.Alltid lika billigt!Inte!
Sedan har vi mest varit ute.Vi har hunnit gunga och även varit ute på en liten promenad.
Vi grillade hamburgare ute till middag idag.Riktig sommarmat.
Det gäller verkligen att ta tillvara på tiden man har tillsammans.Och det gör jag verkligen.
Nu sover iallafall våran underbara lilla älskling.Och jag ska gå och mysa med hans pappa ett tag.

- J o b b -

Nu sticker jag till jobbet!
Hoppas alla får en bra dag!