-Jag glömde ju bort!

Jag har egentligen inte tid att uppdatera här nu.Lillstjärnan sover sedan drygt 1 timme tillbaka och vi håller på att dona i tvättstugan.
Jag börjar faktiskt se ett litet ljus i tunneln.Nu har iallafall varje familjemedlem en egen garderob igen.Vi har ju fortfarande massor av flyttkartonger med kläder uppe.Men nu har jag ju någonstans att sätta in dom!

Kusin Alexander och moster Lisa har varit här ikväll.Lucas och Alexander har sprungit omkring och lekt medans vi har surrat.Blev även en sväng på stan efter att jag hämtat Lucas på dagis.Lucas och Alexander har verkligen roligt tillsammans.Båda två blir jätteledsna när dom måste skiljas åt.Det roliga är att dom inte kan leka med varandra utan att bråka någongång.Men samtidigt vill dom alltid vara med varandra!
Dom två är verkligen världens härligaste och underbaraste killar!

Jag glömde förövrigt bort våran tid på BVC idag.Det var ett vaccin som skulle tas klockan 15.00.Gunhild ringer mig typ 15.15 och frågar om jag glömt bort det.Men som tur var så hade hon lite tid över så jag satte in Lucas i bilen och for på BVC.Men jag som ALDRIG brukar glömma bort såndant!

Nä,nu har jag verkligen inte tid något mer.Blir att göra ett sista ryck nu och sedan blir dett 1-2 avsnitt av House innan sängen!

-Sambos i 7 år.SHIT!

Det känns som att jag skulle kunna sova typ en vecka i sträck just nu.Det enda jag har gjort idag förutom att lämna pappas bli på verkstan är att sova.Och skönt har det varit ska jag berätta för er!
Men jag antar att ganska mycket energi går åt till lillasyster/lillebror nu.Det är ju liksom nu dom lägger på sig hullet.
Jag får ändå nästan panik när jag inser att jag sovit bort en hel förmiddag.Men nu hoppas jag att jag kommer att vara pigg i eftermiddag när det är fullt ös med lilla gubben!

Även humöret från igår är borta!Nu känner jag mig nästan som den "vanliga" Emmeli,förutom då att jag är lite mer trött.
Jag verkligen hatar mina humör svägningar,och det ska bli så underbart att få gå tillbaka till den vanliga berg-o-dalbanan.För fast jag inte är gravid så har jag ett humör som heter duga.Men nu är det ju typ ännu värre.Jag kan inte låta bli att tyckte lite synd om pappan i familjen.Men vilken tur att han är lugnet själv och egentligen inte bryr sig när jag går an.Efter typ 10 år tillsammans så har han lyckats att koppla bort mig när jag är på "bajshumör".Man lär sig hur varandra fungerar med tiden!

På tal om egentligen ingenting så började vi räkna hur länge vi egentligen varit sambos.Och efter mycket räknande kom vi fram till att vi bott tillsammans i 7 år!Helst sjukt,eller hur?
Tiden bara springer fram!

Nu ska jag nog göra mig klar för att hämta hem lilleman från dagis.Jag tror bestämt att det blir en cykeltur dit så kanske jag piggnar till ännu mer.Sedan ska vi vara ute,det gäller ju att passa på när det är fint väder.
Och ikväll ska hela familjen på tippen.Kul va?

-Förbannade humörsvängingar!

All motivation till att göra någonting alls rann just ut ur mig.Från att ha hur mycket planer för dagen till att bara vilja lägga sig under täcket..
Jag tycker verkligen inte om dessa humör (hormon) svängingar.
Bara att vänta till energin och motivation kommer tillbaka.Synd bara att mina pojkar ska drabbas av mina förbannade humörsväningar.

Återkommer om jag hittat min motivation..

-Är jag gravid?

Jag tror att både jag och Lucas är rätt trötta efter dagens äventyr.Lucas slockande i bilen och fick sova där i cricka 30 min.Eftersom han somnade kring 13.30 så blev det bara en liten powernap.Men jag tror han ska klara sig på den idag,fast jag antar att vi kommer ha en väldigt trött pojke ikväll!

Det var iallafall hur kul som helst.Lucas var lite skeptisk i början till allt vatten.Alexander är då verkligen en vatten varelse.Han är mer under vatten än ovanför.Men jag tror pojkarna hade hur kul som helst.Det är då verkligen ett heltidsjobb att hålla reda på dessa två vilddjur!

Men jag måste nog inse att jag faktiskt är höggravid.Jag tror liksom att jag kan göra allt som jag kan göra när jag är "normal".Jag kommer aldrig ihåg att jag faktiskt är ganska osmidig.Låter kanske konstigt,men jag kommer verkligen inte alltid ihåg att jag är gravid.Och visst säger dom att man ska leva som vanligt?

Hör och häpna förresten.Lucas sitter faktiskt just nu och ser på Emil.Han är säkert suttit stilla i 5 min!Tror att vi ska köpa hem 1 eller 2 Emil filmer.

Jag tror att resten av dagen kommer att gå i lugnets tecken.Vi ska nog gå ut på gården och hoppa lite nu innan middan!

-Äventyrsbadet.

Shit vad denna natt gått fort!Tyckte det var nyss vi gick och la oss och helt plötsligt så var klockan 07.00.Men inte för att jag är trött,hör ju inte till vanligheterna att lilleman sover till klockan 7.Så vi kan ju nästan säga att vi fått lite av en sovmorgon idag!
Inte trodde jag att jag skulle säga att en sovmorgon var till klockan 7 för några år sedan!

Idag ska jag och lilleman åka med kusin Alexander och moster Lisa till Äventyrsbadet!Jag tror det kommer bli riktigt kul för dom små liven!

Nä,nu har jag inte tid att sitta här länge.Måste börja packa väskan med alla badkläder!

Hoppas ni får en bra dag!

-Mera i LÖN!

Dagen blev inte så dålig ändå!Lunchen med Fredrik var toppen.Synd bara att en halv timme går ganska fort.När vi sitter och käkar får jag även höra att vi fått löneförhöjning.Me like väldigt mycket!

Nu i eftermiddag har kusin Alexander varit här och lekt med Lucas.Dom kan verkligen hitta på en massa olika hyss.Dom är verkligen inte stilla en enda sekund.Men det är så roligt att se dom leka.Dom tycker så mycket om varandra.Det enda Lucas pratar om är "Dander" eller Mommo!
Men tro mig,det är inte alltid dom är sådär jättebra vänner.Ibland kan båda ha lite klösmärken i ansiktet.Men jag antar att det hör till!

Vi blev även bjuda av Lucas mommo på middag.Me like också väldigt mycket!Tusen tack mommo!

För övrigt så far Lucas mommo och moffa till Spanien tidigt imorrn på morgonen.Dom blir borta en hel vecka,och hur ska vi klara oss?Nä,det ska nog gå bra!Och jag unnar dom verkligen att fara i väg och bara vara ifred!Men självklart kommer vi att sakna dom.Men en vecka går ju fort!

Nu snart ska våran stjärna hoppa i sängen och vi ska forsätta i tvättstugan ett tag.Sedan blir det en film och efter den hoppar jag i sängen!

Ha en bra kväll allihopa!

-Småsur..

Ni får ursäkta,men tyvärr har jag inte varit på bästa humör denna vecka.Jag känner mig,lättirriterad?Undra om det var rätt ord,men ni fattar?

Det känns som att jag går runt mest hela tiden och bara är småsur.Eller lättirriterad.Och sover "dåligt" gör vi också.Egentligen ska jag verkligen inte klaga.Lucas har denna vecka vaknat 1-2 gånger per natt,vilket absolut inte är mycket.Så jag vet att jag egentligen inte har rätt att klaga.Men när jag vaknar så måste jag gå ner och pissa och sedan när jag då ska lägga mig och sova igen så har lillasyster/lillebror vaknat.Och eftersom jag är såååååå jävla överaktiv på dagarna så har jag inte ro att vila,jag har ju hur mycket att göra som helst.Och vila,det kommer faktiskt på sista plats.
Så jag vet,jag ska inte klaga!
(Men eftersom jag redan är lätt smågnällig så passar jag på att gnälla lite mer!)

Men nu är det snart helg,och hela familjen är ledig.Ska bli härligt att få vara lite med mina pojkar.Och jag hoppas detta jävla humör gått över tills dess.

Idag blir det iallafall att luncha med Fredrik.Vi var nästan varje Fredag ute och åt när jag jobbade.Och vi har pratat om att luncha länge nu,men ni vet hur det är.Sällan saker blir.Men nu idag blir det lunch!Synd bara att lunchen är 30min,för jag har hur mycket frågor åt honom som helst!

Men jag skyller på mina hormoner!

-Myranloppet.

Igår började vi att tvätta upp alla kläder lillasyster/lillebror ska få ha.Snacka om att det nästan ser ut som dockkläder!Svårt att förstå att Lucas någonsin har haft på sig dom..Så nu kan jag ju börja packa BB-väskan.Fast jag måste in till stan för att köpa en och annan sak.Varför känns det som att jag inte kommer att "hinna" packa BB-väskan innan det är dags?Känns som att jag hamnar uti allting annat!

Idag har vi varit på dagis och tittat när alla barnen sprunigt "Myran-Loppet".Vi hade verkligen tur med vädret.Jag fick springa med Lucas medans hans pappan försökte ta några kort!Sedan drack vi kaffe,saft och åt lite kakor.Helt lyckat med andra ord!Jag tycker det verkligen är roligt när det anordnas sådana aktiviteter.Så att även vi föräldrar får komma och hitta.

Efter att jag varit på dagis for jag till Ångsågen för att köpa lite trådbackar till våra garderober.Det är ju inte helt gratis precis.Nästan så att trådbackarna är lika dyra som själva garderoberna.Det roliga med att vara och handla där är att jag bara behöver säga att dom ska skriva upp det på Tony!Lyckat,eller hur?


Start klar?

Här springer vi!

Mamma skymmer Lucas.

Lucas springer sedan att fel håll!

Mammas och Pappas stjärna!



-Lillasyster/Lillebror är fixerad!

Det gick som vanligt?bra hos BM.

Hb-värdet
:låg på 117,precis som förra gången.Än behöver jag inte äta järntabletter.
Blodtrycket:låg på 117/70 tror jag det var.
Blodsockret:låg på 4.0
Vikten:ja,den där jävla vikten..Nu väger jag 63.5kg!Helt allvarligt börjar jag få ångest..Vart ska detta sluta?
Till Bäbisen då.
SF-måttet:var 34cm,vilket gör att jag fortfarande ligger vid den översta linjen.
♥-slagen:Lillasyster/lillebrors ♥-slag låg denna gång på 140s/min.
Lillasyster/lillebrors huvud var även fixerat!

Allt var bra!Snacka om att jag längtar som tusan nu!Jag är mest nyfiken om vi kommer att få en lillasyster eller lillebror!

Vi pratade även lite om förlossningen.Och jag är LIVRÄDD för att ta bedöving och sedan ligga med värsta skallebanget typ en vecka.Och eftersom jag aldrig hann få bedöving när jag födde Lucas så vet jag ju att jag klarar av att föda utan!Jag tar heldre lite extra smärta några timmar än att ligga med skallebang 1vecka efteråt.Som min plan är att jag ska hålla ut så länge så att när jag väl frågar om bedövingen så ska dom säga att det inte är någon ide eftersom det tar lite tid för den att verka!Och då har jag ju inget annat val än att föda utan bedöving!
Plus att jag hoppas att det kommer gå lika fort som det gjorde med Lucas,då blir jag extra nöjd!


-Bajsa vill väl alla göra?

Är det bara vi som verkar sova lite dåligt just nu?Hela familjen har vaknat till som tätt inatt.Jag vaknade typ 01.30 med världens halsbränna och pissnödig som attans.Men jag går nästan i sömnen när jag är på toa på natten.Vissa mornar kommer jag knappt ihåg att jag varit på toa under natten.Lucas vaknade 05.00 och var verkligen jätteledsen.Men hör och häpna.Jag hämtade honom och la han i våran säng,och han somnade!Vi sov nästan till 07.00 och pappan höll på att försova sig.Jag måste medge att det är ganska mysigt att ha honom mellan oss i sängen..

Idag blir det ett besök hos BM klockan 10.00.Och förhoppningvis är alla prover bra och jag slipper börja äta järntabletter!Eftersom jag knappt får bajsa nu,hur blir det då om jag ska äta järntabletter?Så nu håller vi alla tummar och tår att jag har hur bra blodvärde som helst!

Funderar starkt på att även åka in till stan en snabbis.Måste ju verkligen försöka hitta lite små bodys i neutrala färger.Hade tänkt att jag skulle börja packa väskan nu.

Igår kom våra gjejor från IKEA.Så ikävll ska Tony forsätta med garderoberna och jag ska börja skruva ihop alla skåp och lådor!
ME LIKE!

Nu ska jag hoppa i duschen!

Ha en bra dag!

-MAMMA-TAJM!

Jag är ju som alla vet omringad av killar.Jag jobbar enbart med killar och här hemma är det ju bara killar.Och eftersom vi inte vet vad som döljer sig i magen så kan det ju vara en liten grabb till.Vilket inte är mig emot!

Men jag kommer att införa mamma-time!Vilket betyder att under vissa tider på dygnet är det mamma-time tid.Vilket i sin tur betyder att jag är lilla mamman som bestämmer.(Vilket jag iofs gör i övrigt också.)Men okej.Vi säger såhär då.
Mamma-time betyder att mina pojkar ska passa upp mig.Göra som jag vill och massera mig eller varför inte dammsuga?Man kan helt klart säga att mina pojkar ska skämma bort mig en stund typ varje dag.Eller kanske varannan dag?Fast jag skulle helst vilja att det var varje dag.

Lät inte det som en bra idé?För jag antar att 3 killar kan lätt gadda ihop sig mot mamman i familjen.Men det gör ingenting om dom är duktiga på att skämma bort mig!

Som sagt,visst var det en bra idé?

Bildus.


En allvarlig pojke med sin skruvdragare!

Här "hjälper" han pappa.

Grymt dålig blid på min nya frilla.
Måste färga håret..

-Jobbelijobb.

Inatt har jag sovit bajsdåligt.Jag har vaknat mest hela tiden och haft riktigt sjuka drömmar!Det är verkligen inte ofta jag sover dåligt.
Men efter några koppar kaffe nu så borde jag snart vara människa igen!
Och när jag känner mig i from så ska jag ta tag i städningen här hemma.Eller damsugning och bäddning av sängar.Lucas och Alexander fick äta en bulla var igår.Så det är lite pärlsocker mest överallt nu.
Nästa gång ska jag typ göra några bullar utan pärlsocker som barnen får äta.Borde det inte vara en idé?

Jag hade även tänkt hälsa på grabbarna/gubbarna på jobbet idag.Jag måste ändå erkänna att jag saknar dom lite grann.Och självklart saknar jag att jobba litegrann.Det är så skönt att få komma hem efter en arbetsdag.Plus att man uppskattar helger mer.Och så får man ju mer pengar när jag jobbar än när man går hemma.

Idag får vi sakerna från IKEA.Happy me!Självklart kommer det upp kort från tvättstugan när den är klar.Jag måste också börja tvätta idag.Hade nästan tänkt tvätta upp bäbiskläderna,och börja packa BB väskan.

Till något helt annat så får jag snart damp!Jag har letat igenom hela stan på neutrala bodys med kort ärm i strl 50.Hittar jag något?NÄ,antingen är det rosa eller blått?Är det bara vi som inte kollat könet på lillasyster/lillebror?Det borde ju fan finnas iallafall en sån body som är NEUTRAL!!

-Allt om inget!

Idag har jag bakat typ 80 bullar.Jag bakar typ 1 gång per halvår,men när jag väl bakar brukar jag dundra på.Jag hade tänkt göra något i långpanna också,men det får bli någon annan dag.Jag är verkligen inte ett fan av att baka.Tycker faktiskt det är riktigt bajstråkigt.
Men nu är fyrsen full av bullar.

Tony är rätt farlig på att äta bullar.Men det kanske blir som det blev med knäcken som jag gjorde i julas.Jag var verkligen hård mot honom att han absolut inte fick äta upp alla knäck.Jag var nog ganska ego om dom mot alla.Och summan av kademumman är att jag typ har kvar alla knäck än i frysen.Så jag ska försöka att inte vara så jävla snål om bullarna.Dom ska ju faktiskt ätas.

Problemet är också att när vi har främmande så glömmer jag bort att vi har bullar i frysen.Kanske för att man så sällan har bullar eller annat gott?

Lucas är verkligen en liten surpuppa just nu.Han är hur lättirriterad som helst.Och vilka utbrott pojken får ibland.
Mammahumöret som han käre pappa säger!

Mattan i tvättstugan är lagd,väven och färgen på väggen är klar.Idag ska vi och hämta garderoberna och imorrn kommer skåpen och allt sånt från IKEA.Men det bästa av allt,ikväll ska jag TVÄTTA!


-Älskade lillasyster/lillebror.

Hej älskade lillasyster/lillebror i magen.

Du är verkligen en busig bäbis.I Fredags gjorde du åter igen din mamma och pappa lite oroliga.Du tryckte dig verkligen neråt hela tiden i Fredags,och envisa sammandragningar som inte riktigt ville gå över fast vi vilade.Men jag blev nog som mest orolig när jag skulle gå på toa och i trosan låg något som såg ut som slemproppen.Jag var tvungen att visa din pappa som också konstaterade att det såg ut som den.
Mitt hjärta slog verkligen fort då,det kanske du kände?

Jag ringde förlossningen klockan 22.00 på kvällen och dom ville ju självklart att vi skulle komma in iallafall att du bestämt dig för att komma ut.
Men eftersom din storebror låg i sin säng och sov ringde vi hit eran mormor,som fick sova här med din storebror medans vi var borta.

Jag och din pappa satt mest tysta i bilen till Sunderbyn.Eller snarare jag satt tyst.Din pappa försökte verkligen att få mig på bättre tankar.Han är verkligen söt eran pappa!

Väl på förlossningen klämde dom och kände dom på min mage,men det kände du väl?Du ligger med huvudet neråt,men jag glämde fråga om du är fixerad.

Vi fick ju titta på dig genom UL.Barnmorskan sa att du verkade vara en busig och livlig bäbis.Och du verkade iallafall må toppen i min mage.
Livmoderstappen är fortfarande 2cm lång,men hon ville att vi skulle hålla koll så att det inte börjar komma blod,för då vill du nog komma ut!
Hon uppskattade din vikt till ungefär 1800g,så jag tror du inte kommer bli någon stor bäbis.Jag tror du kommer vara i samma klass som din storebror när du kommer ut.

Och eftersom du var lite sömnig första gången vi gjorde en kruva så fick vi stanna kvar lite längre för att göra en till,och då fick jag ligga på sidan för att du skulle vara vaken och böka runt lite!

Men dom ville att vi skulle vara vaksamma och ringa dirket om det skulle vara något.

Vi längtar efter dig lillasyster/lillebror,men du får gärna stanna i mammas mage 4veckor till!

-Sunderbyn inatt.

Natten spenderades på Sunderbyn.Eftersom det blivit välidgt få timmars sömn inatt så ska jag vila nu.
Berättar senare..

-Veckans magbilder och skor åt lilleman.

Jag är trött,så jag bjuder på bilder istället!


Det börjar bli en rejäl kula nu!

V.33

ÄNTLIGEN har vi fått tag i snygga och lätta skor och lilleman.
Det blev ett par från Puma.

Självklart måste han få sandaler också!

-Dagen i punkter typ.

Klockan är enbart halv 10,men jag har hunnit göra hur mycket som helst nästan!
•Cyklat och lämnat Lucas på dagis.
•Cyklat till mamma med en massa tvätt.
•Varit på Colorama och valt om mattan till tvättstugan eftersom den vi valt inte går att få tag i.
•Varit och hälsat på mamma på jobbet,och druckit lite kaffe där.
•Varit hos storasyster och hälsat på.
•Nu sitter jag bara och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga ut den.
Effektiv eller vad?

Och sedan ska jag..
•Cykla hem och städa lite grann.
•Sola en stund med storasyster.
•Tvätta en massa kläder klockan 13.00
•Hämta Lucas på dagis.
•Åka till Storheden för att handla lite.(Förhoppingsvis.)

Som sagt,det är roligt att ha något att göra!

Detta är det sista jag ser innan jag somna...

dsc00429 (MMS)

Detta är det sista jag ser innan jag somnar och det första jag ser när jag vaknar.Underbart!Eller hur?<3


-Bilder på allt möjligt!

Idag var det inte sådär jättemycket sol ut.Iallafall inte än,men det är ju bara morgon ännu.
Jag ska snart försöka hoppa i duschen för att sedan bege mig in till stan med moder.Måste köpa några t-shirts åt lilleman och även titta på lite kläder åt mig själv.Men helt allvarligt känner jag inte för att köpa så mycket kläder åt mig själv.För jag har ju inte riktigt tänkt vara tjock hela livet.Jag SKA in i mina vanliga kläder!

Detta "konstverk" har Lucas hunnit göra på morgonen.

"Jag gör dint"sa han när jag såg vad han gjorde!

Våran tvättstuga just nu.

Jag hoppas verkligen mattläggaren har tid att komma snart!

Nu vill jag kunna tvätta hemma igen!

Jag har varit duktig och målat andra varvet med grundfärg på taklistorna nu på morgonen.

Och att få färg på hela mig är jag också duktig på!

Jag älskar mina nya gardiner.Vårat kök är väldigt sommrigt nu.


-Fläsk.

Jag har verkligen ingen lust att blogga just nu.
Förutom att jag känner mig och ser ut som en flodhäst just nu är jag så jävla lycklig.Jag njuter varje dag att få vara med mina nära och kära.
Men en regnig dag så lovar jag att börja blogga mer!

En sådan har jag fixat mig.
För en sak är säker.När ungen kommit ut ska det brännas fläsk!
Här ska vi inte ligga på latsidan!
FLÄSKET SKA BORT!

V.33

Kroppen:Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet:
Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

-PAUS!

Hela familjen är ledig och det är underbart väder ute!
Vem vill då sitta inne och blogga?
Jag återkommer senare!

-Fartfyllt!

Lucas valde att göra morgon 05.50.Tyvärr så var mamman uppe lite för länge igår.Men det är bara att skylla sig själv!Med lite kaffe så var man som en människa igen!
Dagen har varit väldigt fartfylld.Tack för idag underbara mamma!
Vi är nu 10.000kr fattigare,men några skåp och en ho till tvättstugan rikare!

Lucas och Alexander har hoppat studsmatta ikväll.Dom tycker verkligen att det är kul!Ska försöka ta lite kort någongång då dom hoppar!
(Även dom vuxna tycker det är kul att hoppa!)

Lilleman sover iallafall nu,och mamma är väldans trött.Det känns att man är som en flodhäst nu.Men nu är det bara 59dagar kvar.Inse att vi längtar som tusan efter lillasyster/lillebror.
Måste bara få berätta hur söt Lucas är med min mage.Han lägger sitt örat dom magen och ropar haallåå,haallåå!flera gånger om.Sedan så lyfter han på huvudet och tittar på mig och skrattar!
Hur sött är inte det?

Men nu är hamma supertrött,så jag tror jag ska lägga mig i sängen och lösa lite korsord innan jag somnar!

Ha en bra kväll!


-Gråt igen!

Jag är inne i en riktig "gråtperiod" nu.Jag gråter för allt.Inte för att jag nödvändigtvis måste vara ledsen.Dirket jag ser eller hör något som berör mig kommer tårarna.Jag kan sitta och titta på tv,och helt plötsligt börjar jag tokgråta.

Jag har ju redan berättat om när jag började tokgråta för att jag insåg att Lucas börjar bli stora killen.Igår var det iallafall dags igen för en liten gråtattack.

Jag stod och skrubbade utemöblerna säkert hur länge som helst.Och aldrig blev dom så rena som jag ville.Och resultatet?Jag satte mig ner och började storgråta.
Tony satte sig ner brevid mig och frågade vad som hänt.Jag berättade som det var att stolarna är skitiga fast jag tvättat dom..
Tony började iallafall att små le,och pussade mig i pappan och sa att han tyckte jag var jätteduktig.

Efter ett tag kommer han tillbaka igen och säger:
Om du inte skulle ha varit gravid nu skulle du ha blivit så arg för att stolarna inte blev nog rena att du kastat något.Och förmodligen skulle det ha gått ut över mig.
Men nu när du är gravid blir du ledsen,och för mig är det bättre.Det är lättare att trösta dig då.


Är det inte kärlek säg?

-Underbara dag.

Vilken underbar dag vi hade igår!

Vi gick ut redan strax efter 08.00 på morgonen.
Klockan 10.00 gick vi när till Grans och mötte upp Lisa,Pär och deras barn.Barnen fick titta på en väldans massa djur!Allt från små kor till äckliga ormar.
Våran sötnöt verkar tro att alla djur är hundar eftersom han säger vov vov till allt.Lucas tyckte det nog var lite läskigt när en liten kalv ville slicka på hans lilla hand.

Väl hemma igen så forsatte vi med framstädningen av sommaren.Utemöbler som tvättades ovs.Lilleman la sig för ett vila där kring 12.30.

Till middag hade vi främmande.Lucas mormor,morfar,moster och farfar kom hit och grillade hamburgare ute med oss.Sedan kom även Lisa,Pär och barnen och även dom grillade hamburgare.
Riktigt härlig dag måste jag säga!

Vi var inte inne före klockan 18.30 igår.Lilleman somande ovaggat i sin säng klockan 19.00.

Men idag är det vardag igen vilket betyder att våran pappa är i Umeå.Förmodligen kommer han att komma hem Onsdagkväll.Då var vi ju något att länga till!

Förresten har vi köpt värsta studsmattan!426cm är den.Vi hade köpt den åt Lucas,fast det är dom stora killarna som hoppar mest!
Jag ska försöka smygfota lite bilder när dom hoppar!




-Lucas lista.

Robin Lucas Ronny Persson.

Född: 23 Augusti 2008.
Var: Sunderby Sjukhus.
Tid: 06.07.
Födsel vikt: 3130g.
Födsel längd: 47cm.
Huvudmått vid födsel: 34cm kanske?
Namn: Lucas.
Andranamn: Robin efter hans farfar,Ronny efter hans morfar.
Efternamn: Persson
Ålder: 1år 8mån.
Namnbetydelse: Mansnamnet Lukas eller Lucas är grekiskt och härstammar från namnet Lucanos som betyder den som kommer från Lucania, vilket ligger i Syditalien. Namnet finns i almanackan för att hedra evangelisten Lukas.
Den bibliska betydelsen av namnet Lukas är "den upplyste".
Lukas är också det äldsta noterade namnet som man har funnit bland dopnamn i kyrkoböckerna, namnet noterades redan på 1200-talet.
Namnsdag: 18 Oktober.
Nyligen lärt sig: Köra motorcykel.
Dagis: Myrans förskola,"Vicke".
Vikt nu: 11kg.
Längd nu: Mellan 80-85cm.
Mammagris eller pappagris: Både och.
Favoritbus: Göra saker man egentligen inte får för mamma och pappa.
Favoritmat: Blodpudding och fisk.
Favoritleksak: Motorcykeln.
Favorit tv-program: Skoterfilmer.
Favoritmusik: Lucas lyssnar inte på så mycket musik.
Sover i: Pyjamas.
Favorit person förutom mamma & pappa: Mommo,Morfar.
Barnvagn: Emmaljunga CityCross,Phil&Ted´s och en Graco.
Försäkring: Medlemsbarn Folksam.
Blöjor: Upp&Go Libero.
Hur många tänder: Hela munnen typ.Har inte räknat dom.
Storlek i kläder: 86/92
Syskon: Lillasyster/Lillebror i magen.

-Gråtattack.

Igår kväll hade jag värsta gråtattacken.

Vi satt i soffan med Lucas och skulle ha lite Lördagsmys med honom.Han satt och tittade på "barnprogram"(skoterfilm)och hade en liten skål med chips.
Helt plötsligt inser jag hur stor våran lilla killen har blivit..Han var så undebart söt där han satt,och jag insåg att han börjar bli stora killen.
Jag började tokgråta.Tårarna bara sprutade.Både Lucas och pappan såg lite förskräckta ut.Lucas blev nästan lite rädd när det bara sprutade tårar från mamman.Tony frågade lite försiktigt varför jag gråter,om jag var ledsen över något..
Tvärtom,jag är bara så otroligt lycklig.Jag har världens bästa pojkar i mitt liv.Jag kan inte drömma om ett bättre liv.Och när jag såg Lucas sitta där i soffan igår,en stor liten kille som han hunnit bli.Jag kunde inte hålla tårarna borta bara..

Preggohormoner,jag vet!


Bara minuter gammal.♥

-Nakenfis hela dagen!

Gissa vilka som var uppe till 23.00 igår?
Ja,nämligen vi.Det var verkligen inte igår vi var uppe så "länge".Och det bästa av allt är att jag inte ens är trött idag.Men då kan man ju fråga sig vilken tid jag kommer att somna ikväll?
Vi är verkligen inga kvällsmänniskor,men att stiga upp tidigt är aldrig något bekymmer för oss.

Det verkar ju vara ljuvligt väder idag.Tror nästan att vi redan nu ska klä på oss och gå ut en stund.Vi ska nämligen köpa en studsmatta åt Lucas,och där den ska stå har vi inte krattat än.Så det ska vi roa oss med denna morgon.

För övrigt kan jag berätta att Lucas är en riktig nakenfis.Dirket han kommer innanför dörren åker alla kläder av!Blöjan också för den delen.Och eftersom han inte riktigt är "rumsren" än kan man hitta det enda efter det andra på golvet.Små pipölar lite överallt,man hinner inte riktigt vara med!
Funderar starkt på att ställa fram pottan i köket,så att den alltid finns framme.Han gillar ju att pia på pottan.Skulle vara klockrent att bara ha 1blöjbarn.Men till sommarn blir det hårdkörning med pottan!

Nä,nu klär vi på oss och går ut!

-Dagens inköp.

Nu är jag inte längre irriterad.Egentligen vet jag inte vad jag var irriterad.Ni vet hur det är med alla dessa gravidhormoner.Men till störta delen var för att jag inte hittade mitt minneskort till kameran.Och där har vi nämligen alla bilder på Lucas,inse att jag hade smått panik.Men till sist hittade jag det iallafall.Och nu har jag framkallat 500 kort.Det ska tilläggas att det bara är kort på Lucas jag framkallt nu.Det är inte heller alla på honom,men jag måste ju börja någonstans!

Dagen till ära har jag inte gjort många knop.Efter att jag hämtat Lucas har vi varit ute största delen.Han har kört motorcykel och kastat sand på sin mamma.
Ikväll har vi varit hos Lucas mormor och morfar och ätit glass.Lucas har även hunnit baka lite med trolldeg,vilket han tycker är väldigt kul att göra!

Denna underbart fina limegröna brödkorg fick jag av min kära moder idag!

Denna fina limegröna Torky fodral var jag tvungen att köpa på Ica idag.

Visste ni att jag är besatt av limegrönt?


Jag var även tvungen att köpa en Po.P windstopper till Lucas.

Jag gillar att handla..

-Irriterad..

Det finns vissa saker som gör mig jävligt irriterad..

-En fråga om inkomst..

Jag fick ett brev från Försäkringkassan för ett litet tag sedan.I brevet stod det vad jag har i årsinkomst.

Årsinkomst:
325 800kr.
Sjukpenninggrundande inkomst:317 800kr.

Jag fattar det inte.Varför är inte den sjukpenninggrundande inkomsten 325 800kr?Varför har dom dragit av nästan 10 000kr?
Jag ringde till FK och skulle fråga om detta.Men jag la på när tanten i telefonen sa att jag hade 211 personer före mig i kön.
Så jag frågar er,varför är inte den sjukpenninggrundande inkomsten inte 325 800kr?Varför har dom dragit av nästan 10 000kr?

Konstigt,jag fattar verkligen inte..

Hoppas någon kan hjälpa mig!

-Ännu mera tråkigt.

Vilken svordom använder du mest? Helvete.
Äger du en iPod? Nä,inte det.Nöjer mig med mina radiokåpor.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.00,eftersom det är då Tony ska stiga upp.
Hur många resväskor äger du? Inga.
Använder du flip-flops? Nä.Iallafall inte nu.
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop eller Ica,Konsum i Öjebyn
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar nog heldre bilden.
Vilken var den senaste filmen du såg? Ja,en skoterfilm.
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Barnfamilj såklart!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En jävla massa.Men nya skotrar skulle jag nog först inhandla.Eller kanske ett garage.
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nä,jag skulle nog isånna fall behöva piller som håller mig vaken!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Moraträsk.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Egentligen är jag inte så mycket för musik.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja,men eftersom det är en hemlighet så kan jag ju inte säga den här.
När var senast någon stötte på dig? Det är nog några år sedan.Nä,vänta!Det var ju en på jobbet för kanske 2 år sedan..Riktigt pinsamt!
Vad åt du till middag senast? Makaronilåda.
Använder du huvtröjor? Ja.
Kan du vissla? Njae.
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Vet inte.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Hm.Alla snackar väl skit om alla i Piteå?
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0911
Tittade du på tecknat när du var liten? Det gör jag än.
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte alls stort.
Hur många syskon har du? 2 systrar.
Är du blyg inför det motsatta könet? Nä!Jobbar bara med killar.
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen.Men Scrubs kan jag ganska många.
Äger du några band t-shirts? Nä.
När flög du senast? Det är några år sedan.Kommer inte ens ihåg!
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6,och en barnstol.
Läser du för skojs skull? Ja.
Pratar du några andra språk? Nä.Jag är dessutom jävligt dålig på både Svenska och Engelska.
Diskar du din egen disk? Nä,det gör diskmaskinen.
Har du gråtit offentligt? Ja.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja.Det gör man väl omedvetet?
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja,men jag ska vänta till lillasyster/lillebror tittat ut.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nä,varför då?
Kan du kasta macka? Nä.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nä,och jag har inget intresse att åka dit heller.
Vad har du med dig in på bion? Godis.
Vem var din favoritlärare och varför? Hm.Ingen?Lärde man sig egentligen nått i skolan?
Har du dejtat någon av en annan religion? Nä.Fast Tony är ju målare,det är som en annan religon!Hehe!
Vad har du för väder? Blå himmel.
Har du en blogg? Ja.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Att vara på elevbygget.
Gillar du att flyga? Ja.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Rolig,Ärlig och allmänt underbar.
När sov du senast på golvet? I fjällen för 2år sedan.
Vilken är din favoritdrink? Det var så jävla längesedan jag drack en drink.Men förr gick det mesta ner iallafall.
Gillar du din boende-situation? Ja,vill absolut inte byta.
Vilken är din mammas hemstad? Hemstad?Skulle nog säga by.Abborrträsk.
Din pappas hemstad? Inte heller någon stad.Arvidsjaur.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6-8,men när man har småbarn så måste man alltid fungera fast man kanske inte får sova dessa timmar.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? När jag jobbade var dom det.Och jag gillade det.Men nu är dom väldigt lugna.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja.
Vilken är din favoritfrukt? Sura äpplen och frysta hallon.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24.Jag vet,jag börjar bli gammal!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nä,men det är för att jag inte själv kan stava.
Tror du på liv på andra planeter? Ja.Men jag tänker inte så mycket på det.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Det var nog på mig själv.Tyvärr så kommer det ord från min mun som jag inte menar,och sådant gör mig jävligt arg!
Tror du att Gud är man eller kvinna? Spelar det någon roll?
Vad var det senaste du åt? En blandsallad.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Med killar.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag vet inte.
Gillar du senap? Ja.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Först måste jag få tycka lite synd om mig och sedan så säger jag till mig själv att det kommer att ordna sig.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Det har jag faktiskt aldrig tänkt på..
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Aldrig.
Tycker du om att krama folk? Ja.Fast inte idioter såklart!
Skulle du säga att du är trendig? Nä,verkligen inte.
Äger du en digitalkamera? Ja.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Njae,det beror lite på.Tyvärr är jag själv rätt duktig på att säga så..
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Allt för min syster.
Tycker du att du är attraktiv? Nä.Inte nu när jag är en liten flodhäst.Men ibland kan jag ha "snyggdagar".
Vad är du allergisk mot? Ingenting?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nä.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte.

JAG TYCKER ATT ALLA SOM LÄST DENNA LISTA SKA SVARA PÅ DEN!

-Lite att göra.


HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Nej
Något husdjur : Nej,är inte så mycket för djur.Tycker merst att dom är jobbiga!
Någon favoriträtt : Korvstroganoff.
Någon flick/pojkvän : Ja.
Puder på dig : Nä.
Några framtidsplaner : Många.
Någon sjukdom : Nä.Eller inte vad jag vet iallafall.
Gymkort : Nä,jag är en lat jävel.För övrigt så har vi gartis via jobbet.Som jag sa,slö!
Några kärleksproblem : Nä,det tror jag inte.
En homosexuell kompis : Inte vad jag vet.
Duschat idag : Ja.
Någon kompis som snarkar : Ja.
Någon vän som spelar i ett band : Nä.
Några mvg:n : Nä,inte det.
Någon som förstår dig : Min familj och mina vänner.
Tuff kompis som kan försvara dig : Ja,men jag är rätt duktig på att försvara mig själv.
Något beroende : Ja,många!
Fikat idag : Nä.
Nagellack : Nä,sånt använder jag inte.
Någon vän som bor i ett annat land : Ja.

VEM ? ..
Avskyr du : Många.
Hånar du : Många där också.
Delar du mest minnen med : Min familj och mina vänner.
Längtar du mest efter : Lucas och lillasyster/lillebror.
Stör du dig på : Många.
Gosar du med : Lucas och Tony.
Lagar mat : Jag.
Diskar : Diskmaskinen.
Tror att den är någon : Alla är väl något?

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Byggnads.
Buss åker du oftast : Har nog inte åkt buss sedan jag tog körkortet.
Frisyr har du : Uppklippt,som ett litet troll!
Dag fyller du år : 16 November.
Årstid föredrar du : Vinter,för då kan man ju köra skoter.
Stad är du uppväxt i : Piteå,Öjebyn.

VAD ? ..
Gör du nu :
Denna lista och tittar på Biggest Loser.
Gör dig till en bra människa : Jag är mig själv.
Gör dig till en dålig människa : Mitt jävla humör,och att jag har vara en riktig tjurskalle!
Vill du arbeta med : Jag är väldigt nöjd med att jobba med det jag redan jobbar med,snickare.
Är roligast just nu : Lucas som har stora disskutioner i sängen.
Har du på dig nu : Jeans och en tröja.
Har du för smink idag : Macara.
Äger du för skor : 2 Par Adidas och 2 arbetskor.
Har du för storlek i skor : 36-37.
Läser du för bok : Ingen.
Ska du göra nu : Titta på tv tror jag.

-Ny frisyr.

Lilleman har haft en liten orolig natt inatt.Han var vaknat till och från i stort sett hela natten.Han har hostat och sedan har han vaknat.Men som tur är så verkar det bara vara rethosta och inte någon slemhosta.Men mamman är ändå lite trött idag.Jag vaknar ju dirket han gör ifrån sig ett litet ljud,medans pappan skulle kunna sova sig igenom ett världskrig!
Undra om det är så med alla pappor?
Lucas brukar ju sova hela nätter utan att vakna till en enda gång,så visst har man blivit lite bortskämd.Jag är ju inte van att vakna varrannan timme en natt.
Men kanske dags att börja vänja sig nu?Fast jag har ju beställt ett lika snäll bäbis som storebror var,som sover på nätterna!

Jag har hunnit klippa mig idag.Jag blev faktiskt sjukt nöjd,vilket jag inte brukar bli!Men denna gång känns frisyren hel rätt.Blid kommer när jag hittat mitt minneskort som verkar ha gått iväg själv..Hittar jag det inte snart kommer jag att få panik.Alla bilder från det Lucas var nyfödd tills nu finns nämligen på det kortet.
Undra vart fan jag har kunnat lagt det?

Jag tror jag ska lägga mig ner en stund innan jag ska hämta lilleman på dagis!

-Magbilder.

Jag har lite att göra,så jag bjuder på lite magbilder!
Fasiken vad tjock jag börjar bli!Tror inte ens jag var såhär stor när Lucas kom!




V.31♥

-Jag VÄGRAR!

Jag har ont i halsen.Och när jag vaknade i morse hade jag ont i huvudet,fast det har äntligen gått om!
Men bara så du vet din dumma förkylning eller vad du nu är så vägrar jag att bli sjuk nu!Jag tänker ignorera dig tills du inser att det inte är någon ide att göra mig sjuk.

Efter att jag lämnade lilleman på dagis for jag till moder för att sätta på en liten tvätt.Det blir ju lite tvätt denna årstid,och att inte ha en tvättmasikn kan bli smått promblematiskt.Men tur att det finns dom som har en tvättmaskin att låna ut!

Jag måste verkligen klippa mig.Jag måste verkligen ta tummen ur och beställa en liten tid.

Nä,dags att ta tag i dagen!

-Lite smutsig.

Visst fan blev det hur bra som helst det jag laserade idag!Jag är ju nästan en målarkludd ju.Nu ska jag inte berätta hur länge det tog att lasera två bänkar och en eldstad..Men det är ju gjort,eller hur?Tony tyckte också att det blev fint,fast jag vet ju inte om han säger det bara för att vara snäll!
Bild på våran ny laserade eldstad kommer!

Det är nog inte meningen att jag ska få mig ett par nya gardiner i köket detta år.Alla gardiner jag vill ha är ju slut.Snart blir jag verkligen ledsen i ögat!Skämt dock!
Eftersom vi har hela 3 fönster i köket så behöver jag 3 paket gardiner,men det verkar tusan nästan omöjligt!

Sedan kan jag ju säga att det Lucas tycker det är väldigt roligt att leka där det är som geggigast.Mig gör det ingenting,barn ska få vara lite smutsiga när man är ute och leker.Men eftersom vi inte har någon tvättmaskin blir allt lite promblematiskt.Jag måste liksom börja planera mina tvättar nu..
Imorrn beger jag mig till moderkakan för att tvätta!

I denna sköna soffan tänker jag tillbringa min kväll med en påse dragster.


-Lite stolt är man allt.

Det enda Lucas har pratat om hela morgonen är om Dander och Mommo.Han blev riktigt ledsen när jag sa att Dander är på dagis och Mommo är på jobbet.Men jag tror nog vi ska hinna träffa båda två i eftermiddag!

Idag ska jag äntligen få leka lite målarkludd.Min eldstad ser verkligen för hemsk ut.Men med lite lasyr så tror jag att den ser som ny ut igen.Och förövrigt så har jag nämligen gjort eldstaden alldeles själv!Jag kanske tar lite kort på den efter att jag "hottat" upp den med lite lasyr.Jag är riktigt nöjd över eldstaden.Men mest bara för att det var ett riktigt helvete att göra den!

Renbäddig av sängar står också det på schemat.Lite tråkigt bara att inte kunna tvätta upp sängkläderna.Men jag får fara och hälsa på någon med tvättmaskin!

Förövrigt börjar jag ju nästan få lite panik.Jag har aboslut inte förberett en enda sak till lillasyster/lillebror.Jag tänker hela tiden att,det hinner vi sen ovs.
Konstigt det där.När vi väntade Lucas var vi väl klara med alla förberedelser typ hur tidigt som helst,men nu har jag inte ens börjat kolla på vad vi kan behöva!
Men det hinns nog med!

Nu ska jag börja ta tag i dagen.Jag kan ju inte sitta här och mögla bort!

Hoppas ni har en bra dag,för det ska jag ha!

-Jag ville ju också vara en målarkludd idag!

Jag hade tänkt att måla?lasera?våran eldstad idag.Sist jag gjorde det spillde jag ut halva burken med färg,så allt blev inte riktigt målat?laserat?.Så jag tänkte vara hurtig och göra klart den idag.
Men när jag ringde min arbetande målarkludd så säger han att han inte har några rena penslar.En målarkludd utan penslar?Och eftersom jag absolut inte tycker det är roligt att rengöra penslar så får jag gott och väl vänta tills imorrn.Min målarkludd lovade mig att han skulle ha fixat en pensel till mig då.Så då ska jag också leka lite målarkludd.Men jag antar att det kommer vara spön i backen hela dagen imorrn!

Idag håller jag på att testa ett nytt recpet på en kycklinggryta.Receptet lät gott så vi får hoppas att det är lika gott!Kycklingen ligger just nu i marinad,med en massa vitlök.
Tyvärr är jag ju ingen stjärna i köket,och många gånger så följer jag inte riktigt recpeten och maten går inte alla gånger att äta!Men idag tror jag att jag kommer fixa det.

Snart ska jag och hämta lilleman från dagis.Jag funderar starkt på om jag skulle våga mig ut på en cykeltur till dagis.Jag tror nästan det!Lilleman älskar att åka cykel och jag älskar att cykla.Vi måste iallafall in på ICA och köpa lite mjölk.Sedan blir det att vara ute en stund,och förmodligen ska lilleman köra motorcykel.

Nä,åter till matlagningen!

-Renovering,igen!

Då var det Måndag igen.Helgerna bara springer iväg tycker jag.Lite tråkigt att det varit bajsväder hela helgen.Men förutom att vädret varit dåligt så har helgen varit bra!

Men Måndag igen betyder jobb för pappan,dagis för lilleman och hemma ensamen för mamman.Men idag ska jag sitta ute och bara njuta en stund.

För övrigt så har vi ju ingen tvättstuga,eftersom vi är mitt uppe i en renovering.Så nu får jag fara till mina systrar och min moder för att tvätta.Roligt va?
Men behöver jag säga att det kommer bli hur fint som helt när det är klart?Äntligen har jag bestämt mig för hur jag vill ha inredningen.Igår satt vi med IKEA home planner i flera timmar.Och vissa gånger skulle det ha kunnat sluta med skiljsmässa.Nä,så farligt var det inte.Men tyvärr är jag envis som få,och ger mig sällan.
Men nu är vi ÄNTLIGEN överrens!

Men eftersom vi renorverar nu så skulle jag kunna dammsuga huset femtioelva gånger per dag eftersom det flyger damm och annan skit från tvättstugan i hela huset.
Bara att gilla läget!

Förresten,67dagar kvar!♥