-Resumé.

Måndag igen.Och det betyder ensamstående.Men jag ska inte klaga,för det kommer att synas på lönen att han jobbat som ett as.Det är liksom det enda eller det andra.
Jobba hemma = Normal lön.
Jobba borta = Stor lön.
Så jag ser det posetiva i det hela!

En resumé av helgen tänkte jag köra.

Fredag:
Pappan var ledig och vädret var ju ljuvligt.Redan klockan 9 klädde vi på barnen och tog en promenad in till Öjebyn och till G-Farmor.Där fikade vi både det ena och det andra.
Sedan gick vi runt i Öjebyn och tittade på hus och garage.Jag bara älskar att vara ute och gå sådär.Det är så otroligt mysigt!
Sedan tvättade vi bilen och var in på Forslunds.Det blev även middag från Pit-Stop med Pär och hans barn.Kvällen avslutades med tänta ljus och filmen Devil.

Lördag:
Ännu en dag med underbart härligt väder!Pappan och Lucas for och körde lite skoter på förmiddagen.Efter att dom kommit hem åt vi lunch och for på skotermässan.Men där var det inte mycket att titta på.Men då har man iallafall vart där!
Eftermiddagen spenderades hos pojkarnas mormor och morfar.Det blev middag där.Tack!
Efter det for vi på affären och köpte lite Lördagsgodis och sedan for vi hem och tände lite ljus och åt lite godis.

Söndag:
Igår gjorde nämligen Liam skoterpremiär.Även jag fick göra en premiär grej.Nämligen att åka skoterpulka.Och helt allvarligt är det fan det värsta jag någonsin varit med om.Jag har världens ångest där inne.Jag ljuger verkligen inte.Pulka är inte min grej!Kan tilläggas att Tony kanske inte är den bästa som ska dra en pulka eftersom han inte tycker om att vara i spår..
Pojkarnas mormor och morfar var också med.
Vi for till Vallsberget för att dricka lite kaffe.Mysigt!Sedan tittade vi en stund på skotercross.Nu hoppas vi på att pojkarna ska vilja börja med det!Nästa år ska Lucas få en mini-Z så att han kan börja öva!Så himla kul om dom skulle börja köra skotercross!
På kvällen kom Familjen Jensen på besök.Och när dom farit var det bara för Lucas att hoppa i säng!


Pappan och Lucas.

Postat av: Lina

Hehe nej du, det där med att åka pulka kan jag klara mig utan. Jag förstår att du inte tyckte om det heller. Speciellt då du hellre kör själv. Amanda är på dagis 9-12 så allt efter det går superbra. =)

2011-01-31 @ 09:07:50
URL: http://livetsljusastunder.wordpress.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: