-Rea.

Hör och häpna!
Inatt har Liam sovit sin första hela natt utan att äta.Vid 6 månader var det dags.Lite skillnad från storebror som sov hela nätter redan vid 3,5 månader.
Men alla barn är olika.
Han vaknade kring 2 och verkade vilja äta,men mamman tänkte nej.Och efter några tutteinstoppningar somnade ungen om och vaknade inte förräns 7 och åt.
1-0 till mamma va?

I Lördags var Lucas,pappan och moppan och bastade.Lucas sitter på golvet i bastun i en badbalja,och som han älskar det.Dom var borta i nästan 1½ timme.Och efter bastun var det sängen som gällde.Och där somnade nog Lucas dirket han la sitt lilla huvud på kudden.

Jag har förövrigt varit på MIO och shoppat.Dom har ju rean där,och jag hittade det jag sökte.Helt sjukt vad bra tyget passar i lekrummet.Jag är verkligen superduper nöjd.
Puffen som jag skulle göra,fast som mormor gjorde blev bra.Nu ska jag bara köpa lite mera kulor och sedan ska mormor få äran att göra en till!
Därimot hade jag tänkt mig på att sy upp gardinerna,fast det kanske jag tvingar Bella att göra.
En sak är säker.Jag kommer bara att vilja vara där uppe i det rummet.Det blir så otroligt fint!

Jajustja!Pappan är ju borta i Umeå som vanligt.Så nu är det jag som håller ställningarna,typ skottar och sånt.Men istället för att skotta på morgonen så har vi byggt koja och lekt konstnärer.Pappan kommer ju inte hem förrän på Torsdag,så jag har ju jättemycket tid på mig att skotta.

Ha en bra dag!

Postat av: Frida

1-0 till mamma!



Vi ska far till Familjens Hus runt 10-tiden imorgon. Vore jätteskoj om ni kom! :)

2011-01-17 @ 21:38:32
URL: http://myworldkeepsspinning.blogspot.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: