-Vikten..

Jag har verkligen inte tagit tag i att gå ner dessa förbannade kilon som ligger som en förbannelse på min kropp.Och eftersom jag äter som en häst och aboslut inte rör på mig så har jag verkligen inte vågat ställa mig på vågen.Men idag vågade jag faktiskt.Det känns som att jag väger typ 100kg och min kropp är nästan som en liten katastrof.
Men detta var vad jag såg:


Visst,det är ett X antal kilon kvar innan jag kommit ner till det jag vägde innan Liam flyttade in i min mage.Men når jag 55kg så kommer jag att vara rätt nöjd.Och jag blev faktsikt glad när vågen visade detta.Det går iallafall neråt och inte uppåt!Nu är det bara börja ge sig ut på promenader!

Postat av: Jane

äh, det där e väl ingenting :)

2010-09-02 @ 13:15:04
URL: http://lifeofjane.blogg.se/
Postat av: jonna

haha visst inte vilken försöksgården är men efter litte hitta.se så vet jag nog ;) Haha. Okej men dåså. å vet jag vilket nu, har bott precis där brevid faktiskt :P

Jamenjustdetja nu är ju utemassor på vintern då försår jag att det är super.. får se hur det blir men lutar ändå mot det :) Men så gulligt om han får en sån dress! :) Hehe..

Kram

2010-09-02 @ 14:08:44
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Nadia

Mähh, det där är ju inget! :D Om du vill ner till 55kg som före graviditeten så fixar det där sig ju genom promenader bara inom nån vecka! :D Ät som vanligt och rör på dig så är ditt mål snart ett faktum! Kram!

2010-09-02 @ 14:21:57
URL: http://nadiahill.blogg.se/
Postat av: Malin [Foto & vardag]

Hade varit mer än glad om min våg visat dom siffrorna, haha :P Min visar bara 72 hela tiden..så jag har mååånga kilon kvar..

2010-09-02 @ 15:12:47
URL: http://www.mandarinklyfta.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: