-Många saker gjorda en dag som denna.

Idag har jag och minipojkarna besiktat bilen.Det gick igenom utan problem.Så nu blir det att sälja den för att köpa en ny bil.

Efter besiktningen for vi till Louise där även Madde befann sig.Så underbart att få träffa dom igen och bara få surra en jävla massa skit!Det är så himla kul att dom också ska ha smått snart så att vi får vara mammalediga tillsammans igen!
Och tack Lousie för den fina bodyn Jack köpt åt Liam!

Lucas har fått vara hemma med mig idag.Så vi har faktiskt höststädat vårat sovrum.Putsat fönster,dammtorkat,bytt gardiner,bytt sängkläder ovs.

Jag fick mitt paket idag.Eller fick och fick.Jag fick ju självklart betala ett x antal tusen när jag skulle hämta ut mitt paket.
Iallfall,i paketet låg min nya dator!
Jag och minipojkarna tog en powewalk in till Öjebyn för att hämta den.Sedan fick Lucas gå hela vägen hem.Vi gick väldigt sakta förbi Gotis där det spelades fotboll.Lucas tyckte nog att det var väldigt roligt att titta på.
Sedan kom faktiskt pappan i familjen och mötte oss.Så då gick vi alla tillsammans hem igen!

Nä,nu ska Liam få suga lite tisse och sedan hoppas ja att han vill sova!

Postat av: Jennie och Norah

Men du hittade ingen kommentar som har lämnat namn,som har samma IP-adress som den som skrev anonymt?Så brukar jag jämföra och då är det nån som har "fallit dit" =)



2010-09-03 @ 12:14:47
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: