-Lite lika är dom nog.


Liam.♥


Lucas.♥

Lika som bär?

Postat av: Anna

Shit vad lika dom är på de där bilderna :)



Joo de lär ju inte sova middag för evigt, dessutom kanske det är skönt för lukas med lite egen tid på dagis då borde ju personalen ha lite extra tid att ge han.



Vet inte vad vikarien heter hon snackade jag bara i telefon med och sa att hon inte visste vad hon skulle kunna göra för att hjälpa mig.

HOn som jag har gått hos nu hon har sagt till en kompis till mig att hon ska tänka på vikten och undvika socker, då har hon gått upp typ 2-3kg och är i v25 + att hon är liiiiten och späd.



Jag misstänker att det är en apa imagen för jag har såå mycke halsbränna så den måste ha mängder med hår ;P Men om man gör sånna här tester så visar det på flicka, sambon tror påflicka men jag har ingen känsla alls. Har dock fastnat för ett tjej namn sedan vi plussade men pojknamn är så svårt :/



2010-09-23 @ 11:59:06
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack så mycket! Vi har köpt bostadsrätt på Djupviken:-)

2010-09-23 @ 12:29:52
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: Anna

Joo hon heter någonting sånt, skum tant, hon verkar inte spec intresserad av sitt jobb :/



Min bror har ju 4 barn, Linus Liam Lias Lilly, hehe :) så namn på L är portade här. Annars hade det nog blivit en Lukas :)

Jag och sambon är inte riktigt överens om pojknamn dessutom, han har fastnat för 1 och jag lite för ett annat, men jag tror man ser lite grann när bebisen kommer vad den ser ut att heta och inte. Så jag är mest orolig att det kommer ut en Sven-Bertil eller Gertrud ;)) Haha

2010-09-23 @ 13:08:17
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: Malin [Foto & vardag]

Definitivt lika! Och lika söta :)

2010-09-23 @ 20:20:21
URL: http://www.mandarinklyfta.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: