-Min första kärlek.

Min första kärlek.

Det är ett riktigt svårt ämne detta.Men jag ska verkligen försöka.

Min första kille jag någonsin var kär i var Johan.Vi gick i 5an och hånglade till låten -As long as you love me,Backstreet Boys.
Det var om jag inte minns fel på Martins fördelsedags praty i någon kvarterslokan på typ Saxofon/Musikgränd.
Det var min aboslut första kyss.

Den första killen jag faktsikt var väldigt väldigt kär i var Niklas.Jag var nog 13 år.Jag vet inte varför jag var så jävla kär i honom.Vi var inte tillsammans länge innan han gjorde slut.Men på något konstigt sätt så kommer han alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Min absolut första riktiga kärlek var Jens.Jag var 14 år.Vi var inte heller tillsammans särskillt länge.Men ni alla fattar nog varför jag alltid kommer att minnas honom,eller minnas det vi gjorde.

Tony
är min STÖRSTA kärlek.Jag älskar honom så jävla mycket att det inte finns ord att beskriva den kärleken.Jag skulle just fylla 15 år när vi träffades.Det är snart 10 år sedan.Och jag älskar honom mer för varje dag som går.Det pirrar i kroppen när jag tänker på honom.När jag kysser honom blir hela jag varm.
Det kallas med andra ord,äkta kärlek.
Och tänk att våran kärlek har resulterat i dom 2 mest underbara småpojkar man kan tänka sig!
Som sagt,äkta kärlek.

Det gick väl ganska bra det där va?

Imorgon kommer jag att skriva om mina föräldrar.

Postat av: Frida

Haha!

Johan har vi väl alla haft som första pojkvän ;-) Tror du och jag bollade ganska länge där med honom ett tag ;-) haha! gosh vilka minnen å vilka roliga lappar som skickades ;-)kram

2010-11-21 @ 12:21:03
URL: http://gwenhwyfar.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: