-Solsken hos mig.

Snacka om att jag blev riktigt rädd i morse alltså!Satt i sängen ammade lillebror och helt plötsligt hör jag värsta mullret.Jag hinner knappt lägga ner Liam i sängen så börjar det att blixtra som bara den!
Eftersom jag inte alls gillar åska så kunde jag ju inte sova.Lucas vaknade 07.00,så jag steg upp med honom medans mina två andra killar som till 08.00.

Dagen har spenderats djupt in i skogen.Vi har varit och hälsat på hos pojkarnas farfar.Storbror fick självklart ha med sig sin fyrhjuling,så det blev endel körande.Han börjar sakta men säkert fatta detta med att svänga.Han är så himla duktig våran älskade storebror!

Det blev även en massa lek för Lucas med grannpojken och två andra småpojkar.Det är verkligen roligt att han har kompisar där!Och att dom är lika gamla är ju ett plus.
Eftersom båda två har en fyrhjuling så är det väl bara en tidfråga innan dom börjar köra tillsammans!

Våran älskade lillebror gör ju inte så mycket väsen av sig.Bara han får lite mammatisse och får en ny blöja när han bajsat så är han nöjd.Och jag njuter,för jag vet att den kommer en dag då ingenting kommer att göra honom nöjd!

Igår åt han 22.00 och sov till 03.30 för lite påfyllning.Och sedan vakande han 06.30 för ännu en tank.Och efter det vaknade han 08.00.
Så som sagt,än klagar jag inte.Så länge det vara njuter jag!

Storebror sover nu och lillebror ligger med oss i soffan och filosoferar.Snart är det dags för jamas och lite kvällskäk och sedan ska han också få sova som sin storebror.


Postat av: Leia ♥

Hej!

Tänkte bara önska dig en fin fredag! :)

2010-07-23 @ 11:27:38
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: