-Jobbig natt.

Denna natt har verkligen inte varit rolig.Kanske jag har fått sova 4 timmar?Men jag tror inte jag fått sova det i sträck.
Senast igår sa jag till pojkarnas mormor att Lucas är ett "säkert kort" när det kommer till att sova.Han somnar kring 19.00 och vaknar kring 06.00-07.00.Och det är sällan och aldrig han vaknar under natten.
Men något säger mig att jag absolut inte skulle ha sagt det.
Lucas har nämligen sovit jättedåligt inatt.Han har vaknat säkert varannan timme och varit ledsen.Och det är verkligen inte likt honom.
Han var varit ledsen när han vaknat,men somnat om direkt efter att man lagt ned honom och strykigt honom över håret lite.

Liam är så som sagt jätteförkyld.Så han har ju knappt kunnat andas inatt.Men han sov bra ifrån 22.00-02.00 men efter det har han haft det jobbigt.04.30 gav jag upp och steg upp med honom,för att försöka få honom att sova här nere.Gick inte sådär vidare bra.Somande gjorde han 05.30,men då vaknade storebror 05.45 så då vaknade han igen.

Men det är bara att bita ihop.Sova kan man ju göra i graven.Bara att dricka några liter kaffe,och sedan borde man ju vara människa igen!
Denna natt har verkligen inte varit rolig.Kanske jag har fått sova 4 timmar?Men jag tror inte jag fått sova det i sträck.


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: