- T e n o r g r ä n d -

Och denna morgon vaknade vi upp på Tenorgränd.Herr Lucas har sovit lite oroligt inatt,och eftersom jag är van att han sover bra är jag lite trött denna morgon.Men sova hinner man ju göra i graven!

När vi gick och lade oss igår såg vi att det var The Shining på tv.Huvva så himla läskig den är.Jag blundar jämt när det kommer något äckligt i en skräckfilm,så jag gjorde även det denna gång.Men det var ändå riktigt otäck,aldrig att jag skulle se den själv!

Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända,det ser ju ut att bli riktigt bra väder ändå!Jag ska iallafall ta mig en sväng med vagnen när Lucas sover.Någon som vill följa?

Jag har även bestämt mig vad det blir för golv i hallen.Ska bli så himla skönt att ha golvvärme,nästan så att man skulle kunna sova i hallen på golvet!

Lucas sitter riktigt stadigt nu,han har bara lite tendens att fara på sidan.Men övning ger färdighet!

Nu ska jag nog försöka hoppa i duschen och sedan dricka en stor kopp kaffe.

Postat av: Ingela och jonna

ja alltså de var både underhållande och lite läskigt på samma gång..man kan ju aldrig vara helt säker på att¨såna där inte går på en sj!

2009-03-16 @ 08:09:38
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Erika

Fått mitt sms? Hade följt med om jag inte var tvungen till skolan, men gärna en annan dag.

2009-03-16 @ 08:40:43
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Erika

I morgon passar mig utmärkt. Klarar ändå inte av att plugga en hel dag så en paus behövs :) Det är vid 11 Lucas sover va?

2009-03-16 @ 09:22:01
URL: http://stordocka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: