- G a s t r o s k o p i -

Gud så himla skönt att sova hemma.Att få vakna upp i sin egen säng.Det finns absolut ingenting bättre än det.
Herr Lucas har sovit lite smått oroligt inatt,men ändå känner jag mig rätt pigg.Jag hörde hur han vred och pratade med sig själv klockan 05.30.Och efter några få minuter kommer bajsdoften.Jag förstår inte varför han måste bajsa just när han vaknat?Jag tycker han kan bajsa när mamma har stigit upp.Men efter ett tag somnade vi ändå om till 8.00.Riktigt skönt måste jag få säga.

Jag fick förresten två brev i brevlådan igår.Jag började med att öpnna det ena.Det var min kallelse för att göra en gastroskopi,den 31mars.Jag längtar verkligen inte.Men skönt att få det bortgjort.
Sedan öppnar jag det andra brevet.Då är det min kallalse till att göra en cellprovtaging,den 30mars.Vilket jag kanske inte heller längtar till sådär jättemycket.Inte för att jag är rädd för att göra en undersökning.Det har jag inga som helst problem med.Utan tänk om det är något?Det är väl det jag är mest rädd för.
Och förmodligen kommer ju provsvaren rätt tätt inpå varandra.Men jag är posetiv till båda provsvaren.

Nä,nu ska jag gå och göra något vettigt.

Postat av: Ingela och jonna

ja förstår din oro och att du är lite nervös..de var ja också inför cellprovet...när sen brevet kom tänkte ja bara jaha har ja bara en vecka kvar å leva..men dom såg inga cellförändringar så de var skönt.

2009-03-19 @ 10:54:22
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Jane

i paketet var det ju själva basstationen och så singstar med två microfoner och ett valfritt spel till, minns inte va vi valde där men typ pop eller nåt. Sen va det ju guitar hero med två gitarrer, där fick man inte välja utan fick med aerosmith och sen buzz med två stycken handkontroller och där valde vi music quiz tror jag visst om jag inte minns fel.. :p Det lär ju visa sig när det kommer :P

2009-03-19 @ 12:10:38
URL: http://janemargaretha.blogg.se/
Postat av: Ingela och jonna

Oj...ja då förstår jag din oro....men de är ju bra för visar de nått ser dom ju de tidigt

2009-03-19 @ 12:30:58
URL: http://ingelaolm.blogg.se/
Postat av: Erika

Hehe, ja det är ju sant!



Hoppas dina undersökningar kommer gå bra. Kram

2009-03-19 @ 14:35:49
URL: http://stordocka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: