- S o l -

Visst är det typiskt att solen ska börja skina när det har blivit kväll?
Okej,vi har ju ändå haft ett relativt bra väder idag.Men varför ska det vara så himla kallt?Vi har iallafall varit ute en stund nu i kväll.Lucas har gungat och försökt äta maskrosor.Han jagar dom nästan!
Imorgon är det kort dag,och sedan blir det en lång helg.Och efter det är det ju bara 2veckor kvar till semester.Och det ska bli så himla kul!Få spendera hela dagarna med Lucas!

Jag är rätt trött nu,så jag funderar starkt på att gå och lägga mig.Tony hinner man inte se mycket av eftersom han är ute och river på kvällarna.Fast vi har ju hela livet på oss att träffas,och jag förstår om han vill bli klar så fort som möjligt.Fast jag måste erkänna att det är lite tråkigt att oftast vara ensamen på kvällarna.Men vad ska man göra?Det rivs ju inte av sig själv.

Lucas säga mamma rätt mycket nu.Fast det är mest när han är ledsen.Och förövrigt så tror jag inte han vet vad ordet innebär.Men han vet nog att om han säger det så blir han upplyft.
Han är verkligen överallt nu,han har lite blåmärken här och där.Man hinner ju inte riktigt vara med när han far runt!Han är som en liten virvelvind!Jag längtar riktigt mycket nu tills han börjar gå!Och som vi ska vara ute då!

Vi har rätt mycket att göra på jobbet nu,vilket faktiskt är kul eftersom dagarna bara springer iväg.Man hinner knappt vara med när man har mycket att göra!
Så nu tänker jag hoppa i sängen så att jag är pigg imorrn på jobbet!


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: