- J o b b -

Det tar faktiskt emot lite att behöva lägga Lucas på kvällarna.Jag vill ju vara med honom hela tiden ju!Fast kring 19.30 börjar ju lilleman vara trött,så han behöver ju sova.Och jag brukar väl inte heller vara uppe så länge på kvällarna.Men tiden efter att jag kommit hem tills att Lucas går och lägger sig går så himla fort!
Det är verkligen bara Lucas som gäller dessa timmar.Jag bryr mig inte om vad någon annan gör,bara jag får vara med min Lucas.Jag vill ju inte missa något,så det gäller verkligen att ta till vara på tiden!

Det har för övrigt gått bra på jobbet.Fast nu är man ju inne i det igen,så nu går det som förr!Imorrn är det också jobb för hela slanten.Och jag ska försöka mig på ett badrum,vilket jag inte gjort på ett år.Men det kommer att gå bra!Det värsta som kan hända är ju att det blir fel!
Jag tycker faktiskt det är ganska roligt att jobba.Det är roligt att vara tillbaka.Självklart saknar jag ju Lucas hela dagarna.Men jag uppskattar även att få vara på jobbet.Svårt att förklara det här känner jag!

Måste även få skryta över min stora älskling här hemma.Förutom att han gör ett fantastisk jobb med Lucas så gör han även ett faktastiskt jobb här hemma också.Igår när jag kom hem hade han städat toan.Och idag när jag kom hem hade han renbäddat alla sängar och dammsugat hela övervåning.Och imorrn skulle han dammtorka sa han.
Behöver jag säga att han är helt underbar?Världens bästa pappa och världens bästa kille också!

Nu ska jag förresten gå och titta lite på UglyBetty och sedan blir det en skön dusch och efter den blir det sängen!



Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: