- N a m n -

-Lucas-

Mansnamnet Lukas eller Lucas är grekiskt och härstammar från namnet Lucanos som betyder den som kommer från Lucania, vilket ligger i Syditalien. Namnet finns i almanackan för att hedra evangelisten Lukas. Lukas är också det äldsta noterade namnet som man har funnit bland dopnamn i kyrkoböckerna, namnet noterades redan på 1200-talet. Det är ungefär lika vanligt att stava namnet med c som med k.


-Våran Lucas-

-Emmeli-

Emelie är ett kvinnonamn som ökade kraftigt i popularitet under 1980-talet och 1990-talet efter att ha varit mycket ovanligt före 1970-talet, men har använts sedan slutet av 1700-talet. Emelie är en fransk form av Amalia som i sin tur är en latinsk form av gotiska namn som börjar på Amal som betyder verksam. Namnet har många alternativa stavningar t.ex Emilie, Emeli och Emmeli. Det finns i Sverige nästan 24 700 som heter Emelie, varav över 19 300 bär namnet som sitt förstanamn. Det finns dessutom nästan 2 800 Emilie, ca 600 Emeli, 400 Emmeli samt ytterligare några med mer fantasifulla stavningar.


-Emmeli-

-Tony-

Tony eller Thony är ett mansnamn, en kortform av Anthony -den oskattbare. Namnet, som har använts i Sverige sedan 1836, var populärt under 1960-talet och 1970-talet och minskar nu snabbt i popularitet. 31 december 2005 fanns det totalt 14 765 personer i Sverige med namnet Tony eller Thony, varav 9 896 med det som tilltalsnamn.


-Våran älskade pappa-


Postat av: ●•♥•● Fru, Ida Tallhed ●•♥•●

hej, jag tyvker inte alls att min bild var särskilt snygg ;P haha... men tack..





vill bara ge dig en rekomendation, sätt en svart prick eller nått för pojkens kön annars finns de folk som i jävulskap kan anmäla dig till bloggens kontakter och din blogg blir avstängd då dom inte vill att man lägger ut naken bilder på barn då dagens internet består av myyyyycket pedogiler..



vill bara säga det.. en kompis var med om de.. kram

2009-01-19 @ 21:34:14
URL: http://idatallhed.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: