- M u s d o t o r n -

Idag har jag varit hos "musdoktorn".Det gick väldigt bra.Men nog finns det ju roligare saker att göra än att ligga där med benen i vädret!Och självklart så var det ju en manlig läkare.(Vilket egentligen inte gör mig något.)Men när han undersökt mig klart så ville hans läkarstudent.(Som också var en kille på kanske 30år.)undersöka mig också.Så jag fick undersöka mig två gånger på raken!Ja,vad gör man inte för att hjälpa dom stackars studenterna?Ja,man har ju fött barn så!Tyvärr tycker jag dom är lite otrevliga i stan faktiskt.Dom är mycket roligare och trevligare här i Öjebyn.Det gick inte att skämta med dom.Men man är ju som sagt inte där sådär jätteofta!Men jag ska iallafall inte sätta in en ny spiral.Men något måste jag ju ha.För att använda kondom funkar ju inte sådär jättebra!Hehe!
Vad har alla i där ute?

Nu när Tony kommer hem ska vi på TraktorCity och kolla på SkiDoo kläder!Sweet!


Postat av: Monica

P-sprutan funkar jättebra. Ingen mens som en del kanske tycker är jätteskönt (jag är en av dom) o en del vill ju ha mens så man vet att man inte är gravid.. En liten spruta högt upp på skinkan var 3:e månad, känns knappt. Väldigt bekvämt. Behöver inte tänka på nå piller varje dag. Och inget konstigt föremål i kroppen.

Hoppas du hittar nåt bra.

Kram!

2009-01-08 @ 21:06:03
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Sophia

P-stav är också rätt så bra, hade det innan sprialen. Fast jag hade oturen att få mens lite för ofta. Fast nån månad precis efter jag satte in den fick jag ingen mens eller mensvärk. Slipper man också tänka på piller och sånt man bara glömmer bort. :)

Kram

2009-01-08 @ 23:06:32
URL: http://sophialinacatarina.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jaha,, ja då förstår jag att det inte är ett alternativ.. Det är den inte för mig heller efter lillen tittat ut. Och inte spiralen. Jag har bara haft otur.. Men p-staven fick jag men för ofta.. men spiralen fick jag hemsk mensvärk men ingen mens istället.. Så jag kanske ska göra som Monica skrev till dig.. P- strutan. Den låter bra.. :)



Jaa nu är det nära, fast jag drar väl ut på tiden.. Men jag önskar att lillen kom idag/inatt!! :)

Kramar

2009-01-09 @ 11:30:30
URL: http://sophialinacatarina.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: