- V ä n d -

Denna dag blir nog lung för mig och Lucas.En skön hemma dag.Jag har lagt ut Lucas,så just nu sover han nog ganska gott ute i blåsten.Jag har lite ont i huvudet,så jag tar det bara lungt just nu.
Men jag vet ju inte hur det blir sen,då kanske man vågar sig ut en stund.Det blir ju ganska ensamt när inte Tony är hemma.Lucas pratar ju inte sådär jättemycket,om ni förstår vad jag menar!
Så om någon känner att hälsa på är det bara att komma!
Tony kommer ju hem imorrn,vilket ska bli roligt.För då är han ju typ ledig 17dar tror jag.
Och då ska jag och Syster lämna barnen med papporna och bege oss till IKEA.

Därimot igår var det full fart.
Först var vi och hämtade bilen på Nissan,och sedan så var jag och kontrollbesikade den.Nu kan vi äntligen dra släp!Det är ju som en nödvändighet eftersom vi kör så mycket skoter.Kanske inte just iår,men i "vanliga" fall så att säga.Vi har hos mamma och pappa typ hela dagen igår också.Dom måste ju få gosa med Lucas.
Sen kan jag berätta en väldig liten sak för mänskilgheten,men en stor sak för oss.Lucas vänder sig nämligen nu från rygg till mage.Fantastiskt va?


Mamma och Lucas.

Postat av: ♥jenny♥

haha naw tack hehe jevalr så söt han eee mys unge haha ja länkar till dej i bloggen nu ja glömmer bort att du ahr en blogg annars hehe

2008-12-17 @ 13:31:10
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja det är nog något sånt, fan ska julen regna bort nu?

Gör ni något speciellt imon, funderade på att ta en prommis, skulle kunna komma förbi er eller om det är roligare väder att vi tar en tsm?

Puss!

2008-12-17 @ 13:35:42
URL: http://stordocka.blogg.se/
Postat av: Linda

ja, vi körde också ganska mycket skoter i vinter. åkte bakom per från galtis till jäkkvikk när jag var höggravid!! gick faktikst bättre än jag trodde :D

allt är bra med oss, sitter hos svärmo och svärfar nu, har tagit oss en promenad hit i blåsten, huvva!! =) är allt bra med er? kram

2008-12-17 @ 14:08:30
URL: http://lindta.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: