- S ö n d a g -

Idag fyller min kära mamma år!Grattis på dig!Så nu sitter jag och väntar på att min systar ska komma hit,och så ska vi göra en tårta!Mums!

I helgen har vi bara myst på,inte alls gjort något märkvärligt.Vi var på stan igår,men köpte typ ingenting.Igår kväll så la vi Lucas kring åtta och så åt vi räkor.Riktigt gott!Det är faktiskt himla skönt att lägg Lucas kring åtta och sedan få lite tid för varandra.Det blir ju inte så mycket med det när man är småbarnsförälder!Man orkar ju kanske inte vara vaken särskilt länge ändå,men skönt att få någon timma själva!

Imorgon far Tony till Umeå och jobbar en vecka.Så jag och Lucas kommer att vara utan pappa denna vecka.Lite tråkigt faktiskt.Men på fredag blir han låååångledig.Hela 18dar tror jag det blev.Så himla kul.Vad vi ska hitta på mycket roliga saker med familjen.

Och eftersom Tony ska vara ledig så länge så kanske det kommer att klia i hans målarfingrar.Så jag har bestämt att han ska få måla om hallen och trappen här hemma!Något ska han ju ha och göra.Hehe.
Vi ska ju byta dörr,lägga in golvvämre m.m. i hallen så smånigom.Men jag är så less på färgen vi har,och måla är ju ett billigt altervnativ.Det är ju väv där,och jag tycker inte om väv.Så när vi gör om blir det tapeter.

Nä,nu måste jag förska bli klar med denna jävla städning!

Postat av: milla

Åh, vad bra att du säger det :) Vi har nämligen varit i valet och kvalet mellan en cresent och citycross, men nu för nån vecka sen gick vi och beställde en citycross! Och det känns som ett bra val, den var så himla lätt! :) Så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa och säg att den har kommit så jag får övningsköra lite ;) Men hon sa att det kunde vara upp till tre månaders leveranstid..Ja, men nu får det inte gå fortare, känner mig ju lite stressad annars :p Ser fram emot 1 april, då har jag jobbat klart inför mammaledigheten, så då har jag tid att fixa! :) Ja, jag kan inte fatta att han redan är fyra månader! Hur länge har du tänkt vara mammaledig? :)

2008-12-14 @ 15:23:22
URL: http://camillalovgrens.blogg.se/
Postat av: Erika

Blev det ingen firmafest?



Vilken dag passar för dig att hitta på något då?

2008-12-14 @ 17:17:21
URL: http://stordocka.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: