- S n ö -

Just nu känner jag mig faktiskt riktigt glad,eller nöjd iallafall.
Jag fick ett brev nyss om att jag ska få fara och göra gastroskopi och äntligen få svar på om jag måste äta tabletter livet ut.Men imorrn ska jag till VC och ta B12prover och se om tabletterna gör sitt jobb eller om jag måste ta sprutor för att ha ett bra värde.
Är det någon som gjort gastroskopi?
Jag har ju hört att det inte är spec. roligt att göra,men det ska nog gå bra!

Nyss var Lucas morfar på besök med mobilkranen.Och eftersom han har problem med ryggen så ska han inte köra skoter nu vid jul.Så han kunde gladeligen vara barnvakt åt Lucas så jag och Tony får köra skoter.
SÅ JÄVLA GULD!
Vi som brukar köra över  hundra mil per säsong,men det blir nog inte så iår!
Hopppas bara snön är kvar.


Vad jag saknar Maja.
Hon skulle ha älskat Lucas hur mycket som helst!

Postat av: Monica

Har sett en gastroskopi, verkar inte vara så roligt.. Men man blir ju bedövad i svaljet o när slangen har gått förbi kväljningsreflexen så brukar det ändå gå ganska bra, om än det är obehagligt. Du får försöka slappna av så går det nog bra.

Varför måste du göra en gastro?

2008-12-17 @ 15:29:19
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Visst har han!

Han är 62 lång, så jäklar vad han spurtar :D

Verkar som att jag har supermjölk.. Typ :)

Hur lång är Lucas nu och vad väger han?



Ha en fin kväll! :)

2008-12-17 @ 15:36:58
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag har gjort en...det var väl inte jätteroligt. Det jobbiga var att de fyllde ner en massa luft av någon anledning så det blev ju en jäkla massa rapande i och med att kräkreflexen utlöstes. Men det var inget mot att föda barn, så du ska nog fixa det galant ;)

2008-12-17 @ 18:00:09
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Monica

Tack tack :) Känner mig verkligen som en puma ;) hihi..



Okeej.. Lät inge vidare skoj. Hoppas du slipper käka piller varje dag o att du blir frisk.

Du hade verkligen inte högt b12-värde..

2008-12-17 @ 21:00:28
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Monica

Usch.. jag lider verkligen med dig. Inte skoj!

Vi har som inte köpt nåt till Anton i julklapp, han vet ju ändå inte om att han får nåt, utan vi bockar o tar emot till Anton från andra istället :) Sen får han ju titt som tätt grejer av oss ändå. Men nån liten julklapp blir det säkert ändå. Är ju så kul att köpa grejer till sötnosen! :)

2008-12-17 @ 21:13:41
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Monica

Vad ska ni köpa till Lucas för skoj?

2008-12-17 @ 21:14:14
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

klart han kommer bli mamma upp i dagen zabina bergs familj eller nån ur de dom ringde å skrek å kallade mej iq lös å skulle anmäla mej för att dom skrivit till mej mm nån här verkar ha brist på iq inte e de jag haha +att zabbe anklagar ej som aldrig tagit en drog i hela mitt liv för å knarka när hon knaprar hennes gubbes medecin haha å allt för å skydda sej sjelv hahahaha ååhh drama

2008-12-17 @ 21:18:49
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

japp tills hon traäffade en gubbe som spöade henne kastade upp mej i en kökslucka å valde han framför mej då var den vänskpaen avlsutad för mej ja men för helvete ja ahr juh ip adresserna de e lika bra dom ger upp! jo de e skti bra med mej ska no snart flytta ihop med karn hehe e så anti sånt men nu känner jag att de e likest hehe

2008-12-17 @ 21:33:21
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Linda

haha, ja, det blir väl jag som får sitta i pulkan, tråkigt men sant. jag hatar egentligen att sitta i pulka.. men man får väl ställa upp eller turas om =)

fråga inte vad han kör, jag vet inte. jag kan inte sånt och så glömmer jag bort direkt jag får höra :D det jag vet är iaf att han köpte en 550 xtrim till mig, eller vart det rätt?? :O det är elstart på den - perfekt, för jag orkar inte dra igång hans :D

hunden behöver ju rastas så det är tyvärr bara att gilla läget och promenera.. jag kände mig stel där jag gick, var ju så jäkla halt!



hoppas proverna visar bra, läste på bloggen din vad du skulle göra.. och USCH får en gastro, har bara sett hur det går till, men skulle aldrig själv vilja vara med om det!! fast, det är kalrt, är det nödvändigt så skulle jag väl tvinga mig att genomgå en!

vilken novell deta blev :P hoppas iaf ni har det bra.

kramar

2008-12-17 @ 21:35:31
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

japp hon va juh knappast nå å ha när hon gjorde sådär vill hon va me de svinet so varsogod! hahaha 3år jo för fan de tror jag me ja men barn de ska vi skaffa ja vill ha 5men han e anti han vill ha 1barn å 5hundar haha ja tycker man kan ta 5av varje så kan alla leka tilsammans hehe msåte bar abli miljonär å skaffa ett slto först så en kan ja börja me snart snart nu fan aj e lite sugen altså hehe

2008-12-17 @ 21:41:13
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Maria och Oskar

Har du fött barn, så är gastroskopi en piece of cake :)

2008-12-17 @ 23:51:08
URL: http://lose.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: