- S j u k -

Denna dag är lite bättre,fast långt ifrån bra.Det enda jag har ätit nu på tre dygn är en parisare två kokta korvar och lite lite kycklinggryta.Det känns som att man snart kommer att tyna bort.(Fast det är jag nog inte göra,)Jag är så jävla hungrig,men jag får inte i mig något alls.Det bara växer i munnen,och sen börjar jag må illa.
Jag orkar heller inte göra någonting alls,jag bara ligger.Orkar inte ens ha Lucas.Jag ska ju inte heller lyfta så mycket när man har livmoderinfamation,så det går också bort.Och fast jag ser Lucas varje dag så saknar jag honom,att hålla i honom eller bara som en sån enkel sak att gå omkring med honom.Men jag orkar inte.Jag har absolut inga krafter alls.Jag orkar knappt ta mig upp till sovrummet.Jag hoppas verkligen att detta fanskap ska ge sig snart.
Jag tackar gud att Lucas har världens bästa pappa.För det har verkligen varit killar kan,nu några dagar.Och det måste jag säga,Tony är en helt underbar pappa!Tack älskling för att du tar hand om både mig och Lucas.

Nu orkar jag inte skriva något mer.

Postat av: Madde

Haha, vilken tur att du kollade ordentligt då! :)

2008-12-28 @ 15:02:33
URL: http://maddekjell.blogg.se/
Postat av: Jean

men! Krya på dig emmi!!

Få en bra start på det nya året.

2008-12-28 @ 17:29:56
URL: http://kurosmurfen.blogspot.com/
Postat av: Maria och Oskar

Den första ersättningen vi köpte var lemolac. Oskar spydde konstant och det var inga små spyor, snarare riktiga kaskadhistorier och han blev ännu värre i magen än innan. Sen köpte vi baby semper 1 och har kört med det en vecka och den blev han också hård av. Nu idag köpte jag NAN:s H.A. och har hunnit ge han två flaskor. Han är som förbytt. Hur lugn som helst och har redan bajsat två gånger! Tänk att barn kan vara så olika. Det som är perfekt för den ena är förödande för den anda... Vad skönt i alla fall att du hittat nåt som funkar. Ska prova denna en vecka nu och se hur han mår! Så trist med din inflammation. Hoppas det går till sig och krya på dig!!!

2008-12-28 @ 21:12:51
URL: http://lose.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: