- J ä v l a S v e n s s o n -

ÄNTLIGEN har jag fått Lucas att sova en längre stund idag!Det var helt jävla omöjligt igår att ens få han att blunda.3månader och så jävla envis,jag tror han kanske brås på sin mamma!

Iallafall,när Lucas sover brukar jag ju fundera.(Jag är nog lite av en filosof ändå.)Denna dag har jag funderat på livet.Ett ganska stort och djupt ämne!Eller hur?

Jag kom ihåg när jag var liten.(Okej,jag är liten än!)Men kring 13år säger vi.Min stora uppgift var iallafall då att inte bli nån jävla svensson.Jag skulle aldrig bli som min mamma och pappa.Gifta sig,skaffa barn och inte ens chans i helvetet att jag skulle köra kombi!
Det var min största mardröm!Nä,svenssonlivet var nog inte för mig bestämde jag mig för i 13års åldern.Men mycket kan ju hinna ändras på sisådär 5-10år.

Nu vid 22års ålder så ÄLSKAR jag mitt liv.Och vet ni vad?Jag är en jävla vanlig svensson!Jag kör en Nissan Primera Kombi-04.Jag sitter just nu i vårat hus i Öjebyn.Men käre sambo sedan 7år är på jobbet.Och våran underbaraste son ligger för tillfället ute och sover!Jag älskar att umgås med dom andra mammorna och sitta och prata bäbis.Jag älskar när vi sitter och beklagar oss över hur vårna en gång snygga kroppar,(Haha!)Har blivit lite mer säckiga efter att ungarna kommit ut!
Vi går på stan med barnvagnarna,och sätter och på cafe och fikar.Hur kan man inte älska det?
Eller så sitter vi hemma hos någon med bäbisar upp till öronen,och alltid är det någon som skriker.
Jag älskar när hela familjen bara myser i soffan efter en lång dag.Det behöver absolut inte alltid hända något.Det är ganska skönt att bara vara.
Att sitta ner och äta middag klockan fem varje dag är också ganska uppskattat.Likaså att planera vad familjen ska göra till helgen ovs.

Jag längtar faktiskt inte alls tillbaka till fest fest och åter fest.Det lockar inte alls.Det är mycket roligare att umgås som det vi gjorde i Lördags tex.

Nä,tacka vet jag ett vanligt jävla svenssonliv!Det är ju hur underbart som helst!


Livet är allt bra underbart!

Postat av: Malin

Jadu, jag sysslar inte med så mycket faktiskt :P Flyttat söderut och pluggar, ska söka in på sjuksyrra till hösten men det är väl också allt :D Hur gammal har han hunnit bli? Kram

2008-12-04 @ 13:48:03
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha jag vet, satt och funderade över livet och insåg att 5kr-för-en-cigg-tiden på Solander var väldigt, väldigt längesen :) Sjukt också hur det blir med vänner och så, ingen av de jag umgicks med under högstadiet har jag kontakt med idag, förutom då MG. Jag flyttade ner för ungefär ett år sedan men det känns som att det var igår jag stod och packade in saker i bilen :D

Satt och funderade över sist vi sågs och jag tror att det var på pdol 2007, torsdagen på 1906 ;D Fast jag kan ju ha fel också!

2008-12-04 @ 14:04:45
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Åh tack så mkt! :)

Antar att ni har minst lika snyggt!Bilder tack?:)



Såg att du frågade i ett tidigare inlägg om när man får tillbaka mensen.Jag fick min 3 månader efter Norah föddes,och det är nog ganska så tidigt.Annars kan det nog ta minst ett ½ år har jag för mig.

Kändes som att all PMS man varit utan under ett år som gravid kom på en gång,hahaha!

2008-12-04 @ 14:17:44
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Malin

Träffade faktiskt Jannice när jag var hem sist i slutet av oktober och det var nog första gången jag träffade henne på 2-3 år tror jag! Solander var en grym tid, jag kommer aldrig glömma de åren! Haha fikar med morsor, parmiddagar osv, va olika livet kan se ut trots att vi är i samma ålder :D

Du har rätt, du och Tony har gjort det bra, ni blev väl tillsammans där under högstadietiden någon gång, att man hittar mannen i livet på högstadiet är väl inte så vanligt skulle jag tro :D

MG bor och jobbar som reseledare i turkiet faktiskt så henne är det inte så konstigt att du inte träffar :D

2008-12-04 @ 14:20:10
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

yheass yheasss haha ne va mysigt du verkar ha om dagarna egege

2008-12-04 @ 14:51:32
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

nee vanilla coke e en gudomlig dryck Muums

2008-12-04 @ 14:52:08
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

ska göra de joo han e nakenhund å därvpincher så han e nude på sidorna fryser som satan på vintern måst klä han som en micielin gubbe stakkarn ! ahha han gör bort trotset nu så blir han en angel sen mycket bra planerat ehehe

2008-12-04 @ 15:44:12
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu slog du huvudet på spiken :)

2008-12-04 @ 15:58:27
URL: http://lose.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

haha ne den säljs inte här länge om den inte e importerad hehe å jag har hittat en guldgruva moahahha inte i pite dock men va fan hehe man ahr juh langare hehe

2008-12-04 @ 16:25:02
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

haha ne den säljs inte här länge om den inte e importerad hehe å jag har hittat en guldgruva moahahha inte i pite dock men va fan hehe man ahr juh langare hehe

2008-12-04 @ 16:25:07
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Malin

Jo, man trodde att livet alltid skulle se ut så och att man aldrig skulle gå ut högstadiet! Man trodde att alla som var vänner skulle vara vänner livet ut osv, men i själva verket var man bara snorungar som trodde att man var tuffast i världen :)

Trivs som snickare då? :D

2008-12-04 @ 17:37:49
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, om du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-12-04 @ 18:27:11
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Tack så mycket :) Jag gillar den också!

Vi har också bara jul i kök samt vardagsrum.Fast vi har ju allting rätt så öppet.Sen har vi röda lampor/detaljer i vanliga fall som jag har tänkt byta ut till en annan färg.Men ville vänta tills julen var över,och så ska man ju ha pengar också :)



Jag ammar ingenting.Försökte komma igång med den men det tog så sjukt mkt tid..Hon tar flaskan och är nöjd och belåten,så då är jag det också :)

varför slutade du amma?Fick du slut eller?

Det fick jag.Från att ha varit en mjölkbomb till 2 tomma säckar,typ! :)



Kramar!

2008-12-04 @ 19:57:36
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Jane

Kommer från Östersund. Eller ja, egentligen från Idre, men har bott i östersund från att jag va 5 år ;)

Jo jag kan tänka mig att han e lite liten än kanske, men jag vet då det att då lilla bebisen kommit så är det pojkvännen som får skjutsa runt på bebis då det gäller skoteråkning. Jag ska då köra själv då man kan köra som man vill. Finns ingen bättre adrenalinkick ju !! ;D

Hehe nej du vissa säger ju att man inte ska kolla könet.. Vi får se .. Antar att ni inte kollade? :)

Jag är beräknad till 11 april, så det e ett tag kvar än... :P

Tiden går ju sååååå sakta så det e inte klokt ! :P

2008-12-04 @ 20:08:20
URL: http://janemargaretha.blogg.se/
Postat av: Sandra och Lovis

Jadu, i helgen blir det nog som vanligt lugna puckar.

Idag bli svärmora 50 år, så då ska man väl dit och gratta, men det blir då lugnt iaf.

Vad ska ni hitta på?

2008-12-05 @ 08:58:28
URL: http://spikesandra.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: