4/8-08

Idag har jag faktiskt fått mycket uträttat om jag får säga det själv.
Jag har varit på jobbet och hälsat på och gud vad jag saknar alla.Just nu är jag så jävla less att vara hemma själv eftersom alla andra jobbar.Jag saknar mitt jobb.Men jag kommer ju tillbaka i Maj typ.

Efter att jag varit där och parasiterat så bar det av till bersika och till Jannice och Robban.Blev där nästan hela dagen typ.Vi satt faktiskt mest bara och snacka skit!Men trevligt var det iallafall.

Nu ikväll har jag varit en riktig målarmäster!Min lilla målarkludd kan ju slänga sig i väggen.Nä,men jag är ändå nöjd med det jag gjort.För ni som inte vet så har jag börjat måla om i gästrummet bara för att ha nått att göra.För som sagt,jag håller på att bli galen av att bara vara hemma.
Skulle nog ha blivit målare istället för snickare.Nä,det där tar jag tillbaka.
Det är ändå gode guld att vara en snickare och en målare i ett och samma förhållande!
Jag har iallfall målat ett varv,men det måste åtminstonde ett varv till.Sedan blir det nog en fondvägg.

Jag har börjat få foglossning också,och det är inte skönt kan jag säga.Men det är ju inte så länge kvar nu,så jag ska inte klaga.

Nä,nu ska jag lägga mig och forsätta läsa min bok och vila min gamla kropp!

Postat av: Jessica

Jag jobbar ju natt så jag är alltid ledig under dagarna. Vi kanske måste fara och fiska nån dag. Jag längtar massor efter att fiska trots att jag ALDRIG får nån fisk hehe. Vi kanske ses imorrn då, skulle vara riktigt trevligt =)

2008-08-04 @ 22:43:25

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: