-Då var det bara två hemma.

Ikväll är det bara jag och Liam här hemma.Pappan är ju i Umeå och Lucas sover hos sin mormor inatt.Snacka om att det känns himla tomt i huset.
Liam ligger och sover nu,och jag ska väl också sova snart var det tänkt.

Imorrn kommer äntligen pappan hem igen!Tänk att man kan få fjärilar i magen efter 9 år?Helt sjukt egentligen!
Han har spacklat och tapetserat två Älvsbyhus med circka 160 kvm vägg per hus på typ 3 dagar.Plus lite målning.Han är verkligen duktig min målarkludd!

Idag har mormor äntligen klipp Lucas.Snacka om att hans hår växer som bara den!Men med tanke på hur tunt hans pappa er ut på huvudet så gäller det att njuta av håret så länge det varar!

Jag försöker hitta dom perfekta gardinerna som skulle passa mitt vardagsrum perfekt.Men jag hittar dom inte!Dom ska iallafall vara bruna.Jag har en bild i mitt huvud om hur dom ska se ut!




Postat av: Jennie och Norah

Jag vill också ha bruna gardiner,men med lite turkost inslag och så får dom inte kosta alltför mkt.Jag lär ALDRIG hitta dom! =)

2010-09-07 @ 22:19:43
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: jonna

Hej hej.. Vte inet om jag skrivit elelr inte.. Men skull egänra ta lösenordet till den andra bloggen ;) Och öven anvnamnet dårå :)

2010-09-08 @ 22:45:45
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: elin

De är svårt de där med gardiner, och helst till vardagsrummet av någon konstig anledning, haha Blir nog en jakt som heter duga på snygga gardiner då vi flyttar :-) Hoppas du snart hittar dom rätta!

2010-09-10 @ 10:25:01
URL: http://elinstalnacke.blogspot.com/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: