-Uppe före tuppen.

Lucas ville inte sova längre än till 05.20.Som han sa till mig:Mamma,jag vill inte vila mera nu.Men bara för upplysningens skulle så hade mamma gärnat vilat liiite längre.
Men sova,det hinner jag göra i graven.Sen att vi inte är uppe till klockan 12 på nätterna birdrar ju säkert till varför jag egentligen inte är supertrött.
Ja somnade faktiskt..Nä,det vågar jag inte skriva ut!Det är värsta pensonärsvarningen på mig!

Vad bra att ni tyckte taperna var fina!Helt allvarligt.Det finns hur mycket tapeter till småflickor.Bara rosa,rosa och rosa.Men till småpojkar finns det typ ingenting!
Och självklart vill ju även pojkar ha fina rum.Men tillslut hittade jag den tapeten.Och jag blev verkligen kär.Och den mörkare blåfärgen i tapeten är samma färg som det är på Mammitmöblerna.
Kan ju inte bli bättre!

Imorrn far Tony upp till Kiruna för att hämta hem sin nya skoter.Det blir roligt!

Postat av: Sofia

Nä, men det är ju helt annan sak! Dessutom har han ju ingen dålig overall på dagis.

Jag tänker mer på storstadsmänniskorna som har han nåt skräp på dagis och sen på helgen när de är ute på stan så ska ungen ha en snygg overall att skylta med typ. =)

2010-10-16 @ 10:53:11
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: ingela och jonna

de är tråkigt de där me tapeter! de är som du säger de finns hundra olika till flickor, men till pojkar är de mest fotboll, traktorer och riktigt barnsliga tapeter...tråkigt de där

2010-10-16 @ 18:24:54
URL: http://ingelaolm.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: