-Helgen.

Bara några få dagar kvar till julafton nu.Och jag måste verkligen göra ett sista ryck med julklapparna!

Vad har vi gjort i helgen då?

Fredag:Jag och Lucas skottade heeela gården för hand.Och alla som vet vart vi bor vet även att vi har en ganska lång uppfart.Så lite duktighetspoäng till oss!Efter middagen for vi till Pär och Lisa för lite kalasande.Seth fyllde nämligen 4 år!

Lördag:Natten till Lördag blev det inte att sova sådär jättemycket.Liam har nämligen fått för sig att man ska vara vaken på nätterna,och varra glad!Han är en riktig jävla gladskit på nätterna.Han ligger i sin säng och surrar på.Och om man nu råkar titta ner hos honom så börjar han tokskratta.Visst jättekul att han är glad och att han inte gråter.Men lite irriterande är det eftersom jag ändå inte kan sova när han är vaken!
Men trots natten var jag inte alls speciellt trött under dagen.Vi (Tony) tapetserade ena väggen i pojkarnas lekrum.Och som vanligt så väljer jag tapeter som är lite besvärliga.Men han måste ju visa vad han går för!Och kring halv två på kom jag på att jag vill ha en vägg med magnetfärg i lekrummet.Så jag skickade iväg pappan för att ihandla det.
700 spänn för en liter.Nog fan kan dom ta betalt!

Söndag:När vi vaknat åkte vi till pojkarnas mormor och morfar för att hämta upp Lucas som sovit där.Sedan tankade vi upp en jeep dunk och for till pojkarnas farfar.Farfar fick vara barnvakt åt Liam mednas vi var ute och körde skoter!Så jävla härligt.Fan vad jag har saknat att köra skoter.Det kommer en sådan lyckokänsla inom mig att det knappt går att förklara.
Men det var kallt.-18 så det blev inte någon lång tur för mig och Lucas.

Liam fick sitta i vagnen mednas jag och Lucas skottade.

 

Pappan försöker hitta mönstret.

 

En vägg klar.

 

Här kommer magnetväggen vara!

 

Lucas och pappans skoter.

 

Lucas är redo!

 

Tröttmössa i bilen hem.

 

Liam är verkligen ingen stjärna på att äta!


Postat av: Kicki

Så jäkla söt i skoteroutfit!

Å nja, hon är väl snarare HUNGRIG som en varg på nätterna. Fattar inte varför då jag ger ersättning OCH boobin, det måste vara nåt galet. Eller så har hon helt enkelt svårt med dag/natt- det har till och med jag nu när det är så mörkt.

2010-12-20 @ 11:20:38
URL: http://annandel.blogspot.com
Postat av: Frida

Så söta dom är! Och va härligt lekrummet ser ut!

Jag har varit påväg att göra en magnetvägg, men jag har alltid blivit för snål. En vacker dag så...:)



Hoppas ni kryar på er!

2010-12-20 @ 12:50:15
URL: http://myworldkeepsspinning.blogspot.com
Postat av: Frida

Jag har också varit sugen på det, men håller med dig - det är ju som att man ber dom att kladda på väggarna. Kanske får fixa det då dom är större :)



Milo säger också att all mat (förutom äggröra) är dåligt. Kyckling är till och med "jättäjättädååååålit". Han har haft någon period förut också, men det har då gått över. Vi försöker att inte bråka om mat, han får helt enkelt vara hungrig till nästa måltid om han väljer att inte äta.



Ska jag ut i skogen så sågar jag ner en till dig också, men det blir nog en Coopgran i år också. Ibland känns det som att det vore lindrigt med en plastgran, men jag tycker att det är lite av ett måste med en riktig :) Och så ska det vara massor av pynt och helst ingenting blått ;)

2010-12-20 @ 14:30:05
URL: http://myworldkeepsspinning.blogspot.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: