-Hurtig som få,och tjockisbilder.

Jag har redan hunnit lägga köttet i marinad.Hurtigt va?

Lilleman är ledig med mig idag eftersom pappan inte skulle jobba full dag.(Trodde han iallafall.Alla som känner Tony vet att han är en tidsoptimist som få!)Så jag förväntar mig inte att ha pappan hemma före fyra.

Idag kommer kusin Alexander hit och leker.Nu har ju pojkarna äntligen varsin motorcykel,så nu ska dom få köra så mycket dom orkar!Om det nu inte blir superduper dåligt väder till lunch så hade vi tänkt gilla lite korv ute.

Ikväll kommer familjen Jensen hit och vi ska grilla och sedan ska vi gå ner på Gotis så att barnen får se på majbrasan.Det kommer att bli en lugn och skön Valborg i gott sällskap.Eftersomdet är jag som är gravid och är grymt sugen på grillspett så ska vi grilla det!Och självklart ska vi sznoosa lite på lilla My.Snacka om att man längtar som tusan när man ser småbäbisar.
Men det är bara 9 veckor kvar nu innan Lucas får sin lillasyster/lillebror.


Lucas sitter och ser på "barnprogram",nämligen skoterfilmer.Om man frågar honom om han vill se barnprogram så ska han se skoterfilmer.
Älskade barn.♥

På tal om fler bilder.Jag ska bli bättre på att lägga upp bilder,och på att ta bilder.För jag är grymt dålig på att ha med mig kameran.Skärpning!


Lucas tittar på "barnprogram".

V.31

Tjock som få!

Postat av: Jennie och Norah

Vad magen har växt!Jättefin! :)



Jag bläddrade tillbaka på din blogg och kikade på eran ektrapp.GRYMT snyggt!!Men jag måste få fråga om det var dyrt?Vi ska iaf måla den vit nu och så får vi se sen om det åker dit lite ek :)

2010-05-01 @ 19:10:35
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: