-Rakning pågår!

Ny dag och nya möjligheter!
Jag ska sluta vara bitter och tycka synd om mig själv.Fast ibland måste man ju faktiskt få vara en liten bitterfitta.Men efter en natts sömn så är humöret på topp igen.
Lucas valde att göra morgon klockan 06.00,men då fick han komma och mysa med sin mamma i våran säng.Eller mysa och mysa.Lucas gillar att hoppa i våran säng,så man kan väl säga att han hade sin morgongymnastik i våran säng.

Sitter nu och tittar på Vakna med the voice,dricker kaffe och läser bloggar.Funderar starkt på att hoppa in i duschen,och raka mig lite här och där.Nu måste ju vinterpälsen på benen åka!
Problemet när man har en tjock mage och ska frisera lite "down there" är att det blir fläckigt!Eftersom magen är i vägen så ser jag ju inte,så jag kör lite på måfå,och det blir inte så bra alla gånger!


Postat av: Jennie och Norah

Precis!Gör man något bra så tycker man att man kan ha gjort det ÄNNU bättre.nej,skärpning! :)

2010-04-14 @ 11:49:27
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Nadia

Haha men perfekt! Jag kom precis ur duschen och tanken slog mig: "Hur ska jag kunna göra det här när magen blir större sen?!" så klickar jag in här och så har du skrivit om det. :) Lite kul! Haha.

Kanske att man får pröva med kräm eller vax eller nått sånt innan den är åt skogen för stor, för det håller ju längre men då blir jag väl helt prickig eller nått! Vilka problem, alltså. :)



Ha en fin dag Emmeli! Kram!

2010-04-15 @ 14:05:44
URL: http://nadiahill.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: