- P å s k e n -

-Väldigt långt inlägg med mycket bilder!-

Hela påskhelgen har varit hur underbar som helst!Det har varit riktigt skönt att vara borta ett tag,och att få umgås med familjen.Och det var ju verkligen HELA familjen!Vi har kört skoter,pimplat,solat,bastat,ätit mat ute m.m.
Jag,Tony,Lisa,Marcus,Bella och Johan var ute och körde skoter Fredagkväll.Och oj så kul det var!Vi lämande småttningarna med mormor och morfar en stund!
En riktig påskhelg med andra ord.Både Lucas och Alexander badade badtunna i Fredags.Dom var hur söta som helst när dom badade.Bara en liten mössa på dom var.Bilder på detta kommer ikväll.
I Lördags hade vi hur bra väder som helst,så vi var ute hela dagen lång.Jag,Tony,Lisa och Marcus lämande Alexander och Lucas med mormor och morfar på förmiddagen för att få köra lite mil skoter,medans resten av familjen pimplade och hade det allämt härligt ute på isen.
Lucas satt nästan 3timmar i sträck på isen i pulkan.Och han bara skrattade och var allmänt söt!Han tyckte nog det var jättekul att vara ute!
Alexander därimot skulle bara åka skoter,så vi turades om att sjusa honom på isen.Direkt han vakande satt han på såg kläderna och ville ut och köra skoter!Vi har så söta barn alltså!
På kvällarna har vi sjungt Lips,spelat Sence It och bara umgåtts!Och självklart var vi flickor hunnit "mobba" våran pappa lite också.Det kan inte vara lätt alla gånger att ha tre flickor för pappa!hehe!
Tack för en helt underbar helg familjen!


Marcus,Bella och Johan testar fiskelyckan.

Lucas sitter i Pulkan sin.

Lucas med sin mormor

Alexander ville bara åka skoter!

Lucas med sin GammalFarmor.

Nästan hela familjen på sjön.

Lucas får lite banan av mormor.

Moster Bella och Alexander på skotern.

Det gick inte så bra för Johan att pimpla.

Lucas och moster Lisa på skotern.

Min farmor solar medans hon pimplar.

Våra stugor.

Alexander och Lucas i badet!

Riktigt skönt att bada!

Sedan fick pojkarna duscha av sig innan det blev sängen för deras del!

Postat av: Malin

Åh så söta!Längtar tills Liam kan sitta upp:)

2009-04-15 @ 23:10:00
URL: http://dalarsson.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: