-Herrarna.

Vette fan vad mister Lucas Tutas har fått för sig.Han tror på fullaste allvar att det är morgon klockan 4.Och dessutom tror han på fullaste allvar att han ska få gå ner och leka då.
Skulle inte tro det va!
Och när jag försöker berätta för honom att det är mitt i natten och alla sover med en sådan snäll ton jag bara lyckas få fram där kring 4 så blir han skitsur.
Och dessutom kommer han på väldigt mycket saker då.Typ att han är jättetörsig.
Så hädanefter kommer jag att ta upp vatten,för jag blir ju fan pigg av att springa i trappen upp och ner.
Därimot nu klockan 7,då passar det alldeles utmärkt för herren att sova.Så nu sitter jag och lillebror här vakna utan herren som verkar sova väldigt gott!

Liam då?
Han kan nu titulera sig som sex tandig.Och två till är påväg,snacka om att han är en liten huggorm.
Jag har ju länge såkallat hobbyammat,vilket jag även gör än då och då.Men eftersom ungen nu är en liten huggorm så får mina små tissevårtor väldigt ont ibland.Så jag funderar på att sluta helt.Men det är ett väldigt väldigt jobbigt beslut.
Det är ju sååå himla mysigt att ligga på morgonen i sängen.Om bara ungen kunde sluta bita i dom när det börjar ta slut så skulle det vara mycket enklare.
Då skulle vi ju kunna forsätta med våran hobbyamming.Men jag börjar nästan att bli orolig över att han ska bita av en tissevårta snart,och jag vill så gärna ha kvar dom!
Och den dagen jag bestämmer mig för att sluta amma helt så kommer jag gå raka vägen till OK för att inhandla snus.Jag vet att det är dumt att börja om efter 1½ år utan,men herregud så gott det ska bli!

Förövrigt så far Liam runt runt som en liten virvelvind.Fast jag har ingen aning om hur han tar ser fram.Helt plötsligt är han på andra sidan rummet,men han kryper inte.Han står mest och juckar på alla fyra,men ingen krypning än.
Men han är ändå överallt.
Nä,jag ska iaktta honom idag.Detta ska utredas.

Nu kaffe!


Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: