-Onsdag va?

Från att båda pojkarna har sovit superduperhelvetesbra i 2 nätter så har båda sovit som krattor inatt.Men eftersom jag har hunnit samla en massa energi under nätterna dom sov bra så gör det inte så mycket att jag mest sprungit upp och ner inatt.
Men därimot undrar jag varför dom i hela friden sover bajsdåligt tillsammans?
Är det någon pakt dom gjort?
Det är inte heller första gånger dom super superduperhelvetesbra tillsammans,och sedan chockar dom oss med att sover superduperhelvetesdåligt tillsammans!
Personligen tycker jag att det skulle vara bättre att dom kunde turas om med att sova lite sådär halvtaskigt.Fast samtidigt så får vi ju härliga nätter ibland också.

Vad gör vi idag då?
Än så länge är vi fortfarande i jamas allihopa.Men jag hade väl tänkt ta en promenad till dagis där kring 12 och sedan ska ju faktiskt Liam på 6 månaderskoll idag.
Tänk att det redan gått 6 månader,helt sjukt!Det är ju bara 6 månader innan han börjar dagis och "allt är som vanligt" igen.
Då ska vi försöka få allt att gå ihop med 2 barn,men det kommer nog inte bli några problem.Men jag kommer inte att jobba 100%.Jag kommer att börja 6.30 och sluta 14.00 varje dag.Och då tar jag ju ut 2 tim föräldrapenning varje dag.
Jag tycker inte att pojkarna ska behöva vara på dagis från 6 på morgonen till 16.30 på kvällen.
Men det är ju ändå 6 månader kvar,allt löser sig!


Våran nya bil.

Postat av: Linnea

Det är just det jag tror problemet är att de som inte klarar av att ha det stökigt (inklusive mig själv) alltid är dem som plockar o plockar och ser tiden rusa förbi. Jag har faktiskt flera gånger försökt "träna" på att kunna leva i lite stök haha men har tyvärr inte lyckats så värst bra :)

Fin bil!!! =)

2011-01-12 @ 11:40:13
URL: http://nennan.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jo, jag har börjat träna lite smått hemma och har insett att har man bara karaktär är gym överskattat =)

Så jag får helt enkelt se hur pass mkt karaktär jag har annars blir det gymmet. Det är skönt att ta tag i sådana saker man lätt skjuter upp.

2011-01-12 @ 15:31:12
URL: http://nennan.blogg.se/

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: