-Kanske inte på mitt bästa humör.

Även denna dag började väldigt tidigt.Tyvärr var jag inte lika pigg som jag var igår på morgonen.Jag var inte alls lika sugen på att läsa femtioelva böcker om och om igen klockan sex.
Helst av allt hade jag nog velat sova en timme eller tio timmar till.Men efter ungefär 5 kaffekoppar blev jag ändå människa.

Klockan 10 gav jag upp.Lucas slängde jag i vagnen och körde ut honom och Liam slängde jag i hans säng.(Nä,jag slängde dom självklart inte.Lucas la jag ner och samma med Liam.Ni behöver inte ringa socialen.)

Liam slog till och sov 15 minuter.Halleluhja!
Lucas därimot sov nästan 1½ timme.Duktigt pojke.Lucas har fattat det här med att man ska sova länge.Jag hoppas lillebror kan lära sig av storebror.

Efter att jag slängt i ungarna lunch(nä,jag slängde inte in maten i munnen på dom.Lucas är duktig och äter själv och Liam matade jag.)for vi in till stan och hälsade på fina Erika.Det blev en promenad runt stan och än en gång kan jag säga att jag är så jävla nöjd med våran syskonvagn att jag rekomenderar alla att köpa en sån!
Det var skönt att få komma ut i friska luften och få prata en massa skit!Jag blev genast på bättre humör!

Efteråt for vi förbi Pernilla och drack kaffe.Eller Lucas drack självklart saft.Blev lite snurr och sedan for vi hem.

Efter att vi kommit hem har vi ätit middag och varit i lekrummet och lekt.

Nu sover pojkarna och jag sitter här.Själv i min ensamhet,jävligt skönt faktsikt.Pappan i huset borde därimot nästan komma hem snart tycker jag!



Postat av: Bea

Tack för din fina kommentar!

2011-01-27 @ 23:16:25

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: