-Fjantig..

Jag har nu börjat gå igenom en himla massa saker som Liam inte längre använder eller behöver.Som tex. bumbon,"jungeltrumman",babysitter och babygymmet.
Jag ska börja lägga ut sakerna på blocket.Men helt allvarligt så känns det i mamma-hjärtat.Jag vet egentligen inte varför.Men dessa saker har ju liksom han haft.Lucas också.Och helt plötsligt så behöver ingen av dem dessa saker längre eftersom dom börjar bli stora..
Fan vad jag känner mig fanjtig.Nästan så att jag börjar gråta dirket jag tittar på sakerna..

Postat av: Frida

Jag lipade massor då vi plockade bort Rubens babygrejer, det är jobbigt då liten blir stor :|



Det är skitsvårt att inte shoppa! Mycket av det jag har shoppat har jag inte ens tänkt på! Du vet, man åker och handlar mat och så har de fina ljuslyktor på Coop och en ny osthyvel och...:)



Vi tittat på en sån, men jag tyckte att den såg lite läskig ut. Nu ångrar jag däremot lite eftersom att alla som har en, som jag har pratat med, har varit supernöjda med den :)



Jobbet går bra. Har haft utbildning sen jag startade och ska även ha det imorgon för att sen jobba "på riktigt" ett tag innan nästa utbildning tar fart! Har bara föräldraledigt 50% f.r.o.m 1/2 och Danne kommer att jobba 100% dagtid fram till 1/6 så det kommer att bli en hel del kvällsjobb och även en del helger. Ska bli fint med lite mer pengar! :)



Är ni sugna på Familjens hus på tisdag förresten? :)

2011-01-16 @ 23:19:29
URL: http://myworldkeepsspinning.blogspot.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: