-Ensam.

Att vara ensamstående tvåbarns morsa är inte det enklaste.Fast det är kanske inte just att vara mamma som är det jobbiga.Men det ska städas,tvättas,lagas mat,vara en cool och roliga morsa som vill göra en massa roliga saker med ungarna och dessutom ska det tränas!
Ska tilläggas också att Liam tycker det är helt okej att göra morgon klockan 4.Vi var blev lite osams inatt.Liam var arg för att han var inte fick komma och upp leka och mamman var irriterad för att inte Liam ville sova.Men jag kan meddela att mamman vann.1-0 alltså till morsan!

Jajustja!Dagis från 8.45-13.45 tis,ons,tors.Tror ni vi hade det lite bråttom i morse?Vi är ju vana att gå i pyjamas till lunch typ!Det blev mer än stressigt då jag tittade på klockan som visade 8.30 och då hade jag just klätt dom.Det blev ännu mer stressigt då jag skulle sätta på dom overallerna när jag tittar i blöjorna och inser att jag har två bajsblöjor att byta.
Men vi kom iallafall till klocka 9.Inte dåligt för att vara första dagen.

Nu sover iallafall ungarna och jag har tränat klart för ikväll.Nu är det BEACH 2011 som gäller!
Jag ska hoppa i duschen och sedan ska jag lägga mig i sängen och sova.Eller kanske läsa lite först!

GodNatt på er!

Postat av: Lina

Jag tycker att du är så himla duktig!

Två ungar som är lika viljestarka som sin mamma. Det är inte alltid så lätt då, speciellt inte om någon utav dom får för sig att göra morgon kl 04. =P

2011-02-01 @ 21:07:48
URL: http://livetsljusastunder.wordpress.com

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: