-Tisdag.

Helt allvarligt funderar jag på att låsa denna blogg och istället ha den andra som en öppen blogg.Det känns riktigt skönt att få skriva av sig,och sedan veta lika det är som läser.
Men jag ska fundera på saken!

Idag kommer det nog att hända ganska mycket saker.Klockan 12 har jag iallafall möte på dagis.Och alla ni som läser min privata blogg vet ju vad det handlar om.Det kommer nog att gå bra,och jag ska försöka stå på mig!
Sedan tror jag att jag även har efterkontroll,men jag måste nog ringa och höra efter.Eftersom jag inte var hemma när jag bokade tiden så skrev jag aldrig ner den.Dåligt,jag vet!

Lucas valde att vakna klockan 6 idag.Men egentligen på ett sätt är det bra att han vaknar före lillebror.För då har Lucas mig helt för sig själv någon timme på morgonen.Vi har läst massor av böcker just denna morgon.Känns skönt att man får lite egentid med Lucas.

För på kvällen går ju Lucas och lägger sig före Liam.Så då har Liam egentid med mig.Det är då han bara får ligga och snutta vid tissarna hur mycket han vill.Och en sak är säker,det gillar han!Han är nöjd så fort han får ligga där och mysa!

Nu ska vi tydligen läsa om Bockarna Bruse igen!

Postat av: Malin [Foto & vardag]

Säg gärna till ett tag i förväg i så fall :P Jag fortsätter gärna läsa om jag får!

2010-09-14 @ 19:00:10
URL: http://www.mandarinklyfta.se

Tack för din kommentar!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: